Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
39.322
Cevap
307
Favori
875.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankaranın tam göbeğinde olmama, hatta 35 mb hız vereceklerini söylemelerine rağmen bana bugün bu mesaj geldi

    “Sayin FATIH, Bulundugunuz bolgedeki altyapi sorunlari nedeniyle hizmetinizi baslatmamiz gecikiyor. Konuyu biz takip ediyoruz. Su asamada bir islem yapmaniza gerek yok. Bu mesaji size isler biraz gecikiyor, ozur dileriz demek icin gonderdik. Sizi duzenli olarak bilgilendirmeye devam edecegiz.”

    Altyapım desteklemiyor mu yani?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmeti satarken 70 mbit eve yolladığınız eleman 25 mbit yalandan destek ekibimimiz inceleme yapacak diyip destekliyor dediğiniz hız 8 mbit.Sakın ama sakın bulaşmayın bunlara.Durduk yere vdsl modem masrafına soktular beni 400 lira , arayıp ulaşabileceğiniz bir müşteri hizmetleri falan da yok , yorulursunuz.

  • Motta. M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Yazdık o kadar buralara. Keşke inansaydınız.
  • Mh elemanları dinlemediği gibi burda TurknetDestek de görmemezlikten geliyor artık bizi (en azından beni) kaldık böyle elimizde sorunlar, çözümsüzlükler...
  • Türk-net e geçiş işlemlerim sıkıntı ile başlamıştı aslında hatta konu bile açmıştım..O andan sonra devreye @TurkNetDestek girdi, sağolsun bıkmadan usanmadan tüm sorunlar çözülene kadar ilgilendi, hattımın gerek aktif olmasından gerek istediğim hızların tarafıma verilmesine kadar her konuda yardımcı oldu hemde çok kısa bir sürede.. Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Geçmiş olsun hocam. Yazdık o kadar buralara. Keşke inansaydınız.
    Abim geçişi yaptırdıktan sonra haberim oldu ah öncesinde bilseydim keşke 8 mbit nedir allah aşkına dalga geçmekten farkı yok
  • Motta. M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hizmetinizi detaylı olarak kontrol ederek size net bir bilgi vermek istiyorum. Biz hiç bir kullanıcımızı üzmek istemeyiz. Altyapınızın desteklediği maksimum hızlarını size vermek istiyoruz. Ancak ortak altyapıyı kullanarak hizmet verdiğimiz için herşey bizim elimizde olmuyor.

    Sizin hizmetinizi, altyapı kalitenizi ve ulaşabileceğiniz hız değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olmaya çalışacağım. Bana PM üzerinden müşteri numaranızı bu durumu belirterek iletir misiniz? Ortada bir hata varsa hemen düzeltelim...
  • ykk07 Y kullanıcısına yanıt
    Tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir hatamız varsa telafi etmeye çalışıyorum. Bu olumlu geri dönüşleri almak beni oldukça mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim. Her hangi bir sorun yaşamanız durumunda bana nereden ulaşabileceğinizi artık iyi biliyorsunuz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • Türknet'e 10 gün önce abone oldum bugün bağlantım koptu ve VAE alt yapısından YAPA ya geçtiğimi farkettim 30MBPS olan bağlantı hızım 15 e düştü 1436372 numaralı arıza kaydı oluşturdum yardımcı olabilir misiniz?
  • bardrock B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hemen kontrol edelim... Geçişler bizim için çok önemli. Hız kaybınızın olmaması gerekiyor. Ben durumu arkadaşlarıma ileteceğim. Gerekli kontrollerimizi yapalım. Size en kısa süre içerisinde geri dönüş yapıp bilgi veririz.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bana PM üzerinden ulaşır mısınız? Sizi neden aradığımıza bir bakalım.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, muhtemelen bölgenizde altyapıdan kaynaklanan bir sorun var. Ortak altyapıyı kullandığımız için bu sorunu direkt olarak yerel operatör tarafının çözmesini beklemekten başka çaremiz yok. Bakır kablolarda bir sorun olabilir, bağlı olduğunuz santral dolabında bir sorun olabilir. Bu işlemlerin takibini biz yapıp sorunun giderildiğini gördüğüm an tekrar tüm işlemlerinizi devam ettireceğiz. Siz hiç merak etmeyin.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Az önce türknet tarafından arandım ve şimdiye kadar VAE kullanmama rağmen boş port olmadığını için beni YAPA ya geçirdiklerini ve söylediler alabileceğim maksimum hızın 17 mbps olduğu söyleniyor. 30 dan 15 e düştüm ve bana birkaç gün önce gelen mesajda şunlar yazıyor.

    Size güzel bir haberimiz var.

    Turknet'te böyle hoşluklar her zaman olur.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Iptal dilekçesi göndermiştim onay için arıyorsunuz ama açınca konuşmuyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 13 Eylül 2019; 17:6:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun durumları nasıl tt kullanıyorum taahhüt bitiyor ping upload olayları kopma vs bi bilgi verebilir misiniz ? Ttde 2 yılda sanırım 2 kere kopma oldu o da kısa süreli kanser eder mi turknet ne dersiniz ?
  • 02-35.5 kullanıcısına yanıt
    Eder.
  • Birkaç haftadır internetimde sorun vardı, VDSL ışığım yanmıyordu ancak arıza kaydı oluşturduktan sonra düzeliyordu. Bu haftalarda evime sadece haftada 1-2 gün geliyordum ancak her geldiğimde aynı sorun oluyordu. İlk arıza kaydım çözüldükten sonra aranarak daireye gelen kablolarda sorun olabilir denildi.

    Bu pazartesi elektrikçi çağırıp apartman kutusundan daireye yeni kablo çektirdim ancak kutudaki daire bağlantıma 0 voltaj geldiğini söylediler ve gerisini internet şirketinin bağlaması gerektiğini söylediler.

    Pazartesiden beri arıza kaydımda sürekli türk telekoma paslanıyor onlar tt kaynaklı arıza yok diyor, pazartesiden beri bu defalarca devam etti arızayı net bir şekilde belirtmeme rağmen hala bir çözüm yok.

    Destek no: 27993361 @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek No: 27992601
    2 gün önce nakil işlemi tamamlanmış ancak evde kurulum ekibi 2 gündür gelmiyor ne zaman gelicekler sistem üzerinden yazdım 2 gündür cevap alamıyorum. Bu işin ne zaman düzeleceğini, ve son durumu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Eder.
    Üzücü :D
  • Example3 kullanıcısına yanıt
    Biraz acele ediyorsun :) yaparlar fakat zamana bırak burası Türkiye unutma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.