Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
39.322
Cevap
307
Favori
875.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Anladım oyalamak için top döndürüyorsunuz. Oysa ki size dm'den diğer sitelerin testlerini de yollamıştım ve onlar da yüksekti. Server seçimi kaynaklı derken istanbuldaki server'ı istanbul sonuçlaeına göre ölçün diyorsunuz galiba? E biz İstanbul'da oturmuyoruz? Hizmeti izmir'den alıyoruz. Pingi istanbula göre ölçüp hizmeti izmir'deki yğksek pinglerle mi alacağız? Bilim bunun neresinde? Akıl? Mantık?

    Açık açık bizim bu ping sorununu çözmeye niyetimiz yok. Verdiğimiz hizmetin de pingi bu diyin bari de biz de zamanımızı ve paramızı boşa harcamayıp başka iss'lerde çözüm arıyalım.

    Bunu pm üzerinden yazacaktım ama madem genele açmayı seçtiniz buyrun hodri meydan. Kim zararlı çıkacak bundan acaba?
  • arkadaşlar 50 mbit kullanıyorum. speedtestte normal çıkıyor ama netflix ve ps4 te hızım baya düşük. ne yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep yüksek ping ama TurkNet kabul etmiyor yüksek pingli hizmet sunduğunu
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    valla bu işte bi iş var. destek kaydı açtım. olmazsa iptal edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azcık İnsanlarda Seref Haysiyet Olur Ama Bu Onlarda Yok Ulan En Kötü Firma Netspeed Bıle Sızden Daha Kalıtelı Allah Belanızı Versın Ogleden Buyana Donus Ypcagını Soyluyor Turknet Destek personelı Nedense Daha Özelden Msj Atan Olmadı Allah Bir Sizin Elinize Birde fetonun Eline Düşürmesin Gerçi İkiside Aynı Halkı Dolandıran Halkı Gasp Edende Olmamıs Cocugun Hakkını Yıyende Bır Fetocudur Gozumde Yasım 30 Ama Emın Olun Suan 30 Defa Msj Attım 26 Tanede Destek Kaydım Var Toplam Bır Net Gıttıgınde Kendılerının Bana Ulasması Icın Illa Silahmı Dayıyalım Basınıza Ne Kadar Sorumsuz Ve Adı İss Saglayıcı Turkıyede Telekom Harıcınde Alt Yapıları Varmıkı Acaba Dusunuyorum SImdı Yapa Profıllerı Varmıs Bunların Ama Bakır Alt Yapı Degılmıs Lan Zaten 400 Çiftli Yaglı Telefon Kablosu'Da Yoksa Bakır Kablo Degilmi Bana Bunların Demiş Oldugu Kablo Netür Acaba Fiber Kablosu Cat7 Mi Cat 8 Mi Bunlar fiber Cam Kabloyu Görseler CAMAŞİR İPİ SANARLAR VALLA
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek no: 27580035
    Lütfen rica ediyorum, baştan sona yazışmaları okuyunuz ve auto-reply haricinde gerçek destek hizmet ekibinin hangi saatlerde cevap attığına bir bakınız.
    Ayrıca, verilen cevaplarla sorunum hakkında bir bağlantı bulabilirsen turknet senin için özel tebrik bilgisi ileteceğim.
    Dahası, gün içinde bir kez telefonla aradım. Defalarca alo dememe karşın bir türlü destek ekibi baglanmadi ve hemen akabinde aradık ulaşamadık diye mesaj attınız ve tekrar arama zahmetine girmediniz. Bu mu müşteri memnuniyeti süreciniz? İkinci çağrı maliyetli mi oluyor?
    Son olarak, sabah uyandığımda ilk iş interneti kontrol etmiştim ve duzeldigini görüp sevindim. Şimdi işten eve geldim ve ne göreyim, yine rezalet! Devamlı DNS hatası ile kopma ve 300kb/s download hızı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacodemon -- 22 Ağustos 2019; 23:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçelievlerde yine net yok türknet eşşeğim suyunu kaçırdınız bok gibi altyapınız var 1 saattir yok internet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi internet kesilecekse ne bileyim mesaj atın bişey yapın yani gecemin içine ettiniz bi internet nasıl 2 saat kesilir hangi senede yaşıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet te benim gibi sorun yasayip surunen arkadaslara onerim farkli firmaya gecin arkadaslar ugrastiginiza degmez emin olun internet servis saglayicilari arasinda en kotu musteri hizmeti sunan firma turknet tir.net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek

    Pazartesi gününden beri internetim yok. 2020 yılına giriyoruz açtığım destek taleplerine salak saçma otomatik yanıtlar veriyorsunuz. Bir boka yaradığınız yok, salaklık bizde daha ucuz internet diye alıyoruz. Bariz bir şekilde yapamıyorsunuz uğraşmaktan vazgeçin gidin bakkal dükkanı açın internet servis sağlayıcılığı sizin neyinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-490EE65F3

    Bahçelievlerde yine net yok türknet eşşeğim suyunu kaçırdınız bok gibi altyapınız var 1 saattir yok internet
    Mesaj ile bilgilendirme yapmıştı turknet kesinti hakkında size gelmedi demek ki

    .…TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 23 Ağustos 2019; 9:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Sizinle bu konu hakkında epeyce uzun bir süredir iletişim içerisindeyim bunu en iyi siz biliyorsunuz... Defalarca attığınız testlerinizi arkadaşlarıma incelettirdim ve yukarıda size verdiğim cevabı onlardan aldıktan sonra sizinle paylaştım.

    Hatta daha iyi sonuçlar elde edebilmek için sizinle sözlü olarak istediğiniz saatler içerisinde iletişime geçip karşılıklı testlerimizi yapacağız. Sizi arayan arkadaşımız testleri yaptıktan sonra daha detaylı bilgi verecektir. Bir soruna rastlarsak tabii çözeriz. Çözmeye çalışırız. Neden size bile isteye yüksek ping verelim...

    Dediğim gibi akşam arkadaşlarım sizinle iletişime geçtiği zaman aklınıza takılan tüm sorularınızı ve düşüncelerinizi onlara iletebilir detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ben konuyu takip etmeyi bırakmıyorum. PM üzerinden veya buradan birbirimizi haberdar etmeye devam edelim. İyi günler dilerim.
  • cacodemon C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Evet bir yerde sorun yaşıyorsunuz. Biz bu sorunu çözebilmek için arka planda çalışmalarımıza başladık. Durumu arıza kaydı şekilden yerel operatör tarafına ilettik ve onlardan bir geri dönüş beklemeye başladık.

    Bu sürede sizi aramışız ancak ulaşamamışız. Eğer arkadaşlarım sizin sesinizi alsaydı konuşur ve sözlü bir şekilde bilgi verirdi. Daha sonra sizden istenilen üç farklı zaman aralıklarında hız testinizi yapmış ve bize iletmişsiniz. Teşekkür ederiz. Biz gerekli kontrollerimizi yaptıktan sonra sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. Bu arada bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Yardımcı olabilmek için elimden geleni yapacağım.
  • DestekNo: 27624095 Hattım bu sabah adsl olarak açıldı. Vdsl geçiş yapabilirmisiniz? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D2F151EED -- 23 Ağustos 2019; 12:24:17 >
  • Syl4r S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben size yardımcı olmaya çalışacağım. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Tam 3 gun gecti evde ne internet var ne de telefon ilk basta ustelemedim ama hep baslarindan salliyorlar ayin 25 inde ttnet ekipleri gelip hatti kontrol edecekmis hesapta ve hesapta 1 gun once yine kontrol etmislerdi


    TurkNet Destek Burada

    Artik kac gun daha gelmez internet kim bilir yaziklar olsun 75 tl yi şak diye almayi biliyorsunuz ama internet sorunlarinda tek cozumunuz Ttnet e olayi ilettik demek siz ne halta yariyorsaniz artik.

    Ne telefon eden var ne dogru duzgun bili veren

    Ha bu arada agri da yasamiyorum İstanbul da yasiyorum birde bunlar yuzunden normal telefon internet paketim bitiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben size yardımcı olmaya çalışacağım. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
    merhaba youtubeda hız sorunu var diye arıza kaydı oluşturdum kopma soruna var diyip hat hızımı düşürdüler teknik destektekiler modemde 22500 ulaşılabilr hız var 12 ye sabitlemişler eski haline güncellermisin 16 ya 1 yıldır 16 kullanıyorum kopma yok DESTEK NO:27626437



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 23 Ağustos 2019; 18:25:28 >
  • Sorunlu bir firma turk net kullanmak için eskiden parmakla 3 sebeb gösterilirdi 1. akk 2. ucuz olması 3.tahaddütsüz olmasıydı şimdi zaten tüm şirketler tahaddütü akkyi kaldırdı fazla fiyat artırımlarından dolayı fiyatlarınızda zaten en yüksek paketler 85tl diger firmalardada 90tl fark yok onun icin tek care sözleşmeli internete girmek :) yoksa 1sene icinde 2kere zam yapılmaz uzak durulmasını tavsiye ediyorum
  • Apartmanimda adsl kutusu war ve 50 yillik bina
    Bu sekilde bile bize 35 megabit gosteriyor
    Adslde 15 megabit gormezken nasil oluyorda.35 megabit gosteriyor cozemedim
    Ki 50 senelik adsl baglantisiyla 35 megabit nasil alinir onuda cozemedim gecicektim ama biraz yaniltici olmus sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarınız ile görüştüm bana İzmir'e 25 ms aşağısı bağlantı veremediklerini ilettiler. 1 ms bağlantı almak varken en düşük 25ms, ki 60 aslında hadi yine sizin gönlünüz olsun 25 diye çağuralım,malesef kabul edebileceğim birşey değil. Yeni iss arayışına bugün başladım. Verimsiz 1 yılımız oldu. 10-20tl aza bu kadar hizmet oluyor demek ki.Size şahsi uğraşlarınız için teşekkürler ederim.
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.