Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.286
Cevap
307
Favori
874.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Bir daha aradıklarında oluşturucam ama ne zaman ararlar bilmedim umarım bugün tekrar ararlar internetsiz kalmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet bot hesaplardan yapılan bir saldırı diyebiliriz. Ancak Twitter'da gördük ki kullanıcılarımız bizim yanımızda ve bu olumsuzluk hemen son buldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, tabii bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Yanlış hatırlamıyorsam sizinle daha önce PM üzerinden iletişime geçmiştik. Ancak bu mesaj çok altlarda kaldığı ve hizmetinizi Fastpath moduna aktarabilmemiz için GSM numaranıza tekrar ihtiyacım var.

    az önce turknet teknik destek aradı sorunu çözdü ilginiz için teşekkürler
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bu arıza kayıtları ile bire bir olarak ilgilenmeye çalışacağım ancak biliyorsunuz bu aralar yoğunluk çok fazla. Arkadaşlarıma ileteceğim. Onlar ilgilenerek size geri dönüş yapsınlar. Eğer bir problem olursa bana PM'den ulaşırsınız. İyi günler dilerim.
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yaşarsanız buralardayız. İyi kullanımlar dilerim
  • Belesinternetkullanicisi B kullanıcısına yanıt
    PM'lerle hemen ilgileneceğim.
  • O halde günler önce açtığım konu içeriğini aynen kopyalıyorum buyurun .



    Merhaba arkadaşlar, sıkıntılı ve sinir bozucu bir Vodafone net hizmet iptalinden sonra Turknet e geçiş işlemlerini tamamladım . Bir ay kadar bir zaman geçti herşey yolundayken bir anda üç gün önce internet kesildi ve hizmet alamamaya başladım . İşin garip tarafı telefon ile müşteri hizmetlerini aradığınız zaman artık bir insan evladı ile görüşemiyoruz . Tamamen işleri zora sokan bir sisteme geçmişler ve güya herşeyin daha rahat olması adına bunun yapıldığı söyleniyor . Sorununuzu yazıp bekliyorsunuz ama ne bir bilgilendirme ve bir mesaj hiçbir şey yok . Hâlâ neden internet hizmeti alamadığımı bilmemekle birlikte en kısa zamanda hizmeti iptal ettireceğim. Böyle ilgisiz bir kurum şimdiye kadar hiç görmedim gerçekten . İnsanların işi gücü var , para verip karşılığını almayı beklerken bilgilendirme yapmaya bile tenezzül etmeyen bir firma ile uğraşıyoruz resmen ...



    An itibariyle 5 günü geçti internet hizmeti alamadığım süre ve ben hala net bir şekilde bilgi alamadım internetimin neden bir anda gittiği ile ilgili olarak . Gerekli tüm yerlere şikayet dilekçeleri iletilmiştir , en kısa zamanda iptal işlemleri için de fax yollayacagim. Bu yaptığınız şey hizmet falan değil düpedüz adam kandırmak !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, muhtemelen sizin işlemleriniz hala devam ediyor. Bu yüzden sizden tam ücret alınıyor. İşlemleriniz bittikten sonra arkadaşlarım size ücret iadesi yapacaktır. Eğer böyle bir işlem yapılmazsa siz sosyal medya hesaplarımızdan ve ya çağrı merkezimizi arayarak IVR sisteminden fatura inceleme talebi oluşturabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba evrakları kargoladım teslim edildi yazıyor lakin hala kargolamadınız diye bir mesaj geliyor lütfen yardımcı olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmedow -- 6 Kasım 2017; 17:19:6 >
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz ile ilgili sistem üzerinde destek kaydınız daha önce açılmış. Arkadaşlarım incelediğinde ev içi tesisat sorunu yaşadığınızı görmüşler ve bunun için bugun 13.30 saatlerinde sizi arayarak detaylı bilgi vermişler. Ben tekrar konuyu ilgililerine ilettim. İyi günler dilerim.
  • ADSL’den VDSL’e taşınmış hat, aylardır kullanmıyorduk.

    Başta bağlanmadı, düzeltildi ama ADSL gibi 24 mbps veriyordu.

    Bir arıza kaydı ile daha sinyal 75’e yükseltildi fakat hala çıkış 24.

    Hattı kontrol edin dediler, twitter’dan dönüş olmadı, bugün şikayet kaydı oluşturdum en son buraya yazıyorum.

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 6 Kasım 2017; 15:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15034606 bu kayıt 5 gündür sistemimizde ve bana ne bir bilgi veriliyor ne de internetimin neden gittiği ile ilgili açıklama yapılıyor . Özel mesaj kutunuzu lütfen okuyunuz.



    @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş bir konu altında sorunların toplanması İnşallah herkesin sorunları çözüme kavuşur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15040074 nolu arıza kaydımı çözdüğünüz için teşekkürler.Akşamları saat 19.30 dan itibaren internet hızım 60 mbitlerden 7-8 mbitlere pingimde 28 ms den yurtiçinde 2 katına yurtdışında 4-5 katına kadar çıkıyordu.Dolayısıyla ulusal kanallar dahil hiçbirşey izlenmiyordu.4 gün boyunca bu şekilde devam edildikten sonra 5.günden itibaren düzelme oldu çok şükür.Son 3 gündür akşam saatlerinde internetim eski halinde seyrediyor.Aynı sorunla tekrar karşılaşmamak dileğiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, size yardımcı olmaya çalışacağım. Bunun için hizmetinize ulaşmam gerekiyor. GSM numaranızı veya müşteri numaranızı bu sorununuzla birlikle PM üzerinden iletir misiniz?

    Size pm den mesaj attım ama ulaşıp ulaşmadığından emin olamadım özel mesajlar kutusunda bir problem var sanırım. Müşteri numaram 1003889 detayları yukarıdaki ilk mesajımda yazdım dönüş sağlarsanız memnun olurum.
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. GSM numaranızı bu konunuzu copy paste yaparak PM üzerinden iletir misiniz?
  • carmedow C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,keşke PM numaranızı açık olarak paylaşmasaydınız . Ben konunuz ile alakalı olarak aktivasyon birimime bilgi verdim. Arkadaşlarım hizmetinizi inceleyerek bugün veya yarın sizi arayarak detaylı bilgi vereceklerdir.
  • Merhaba size özel mesaj atmaya çalıştım ama ne hikmetse bir türlü msg gitmiyor, o yüzden buraya yazıyorum.

    Yaklaşık 1 aydır aksam saatlerindeki muazzam düşüşten ve ping yüksekliğinden ben de nasibimi almış durumdayım. Sabah saatlerinde 72 mbps kadar 6 ms ping ile hizmet alırken aksam saatlerinde 140 ms ping ile 2-3 mgbitlere düşmekte hızım.
    Saha dolabına çok yakınım. Hat zayıflama değerim "0" dır. Bu anlamda kablolamada da sorun yok, tarafımdan bizzat itina ile çekilmistir.
    Lütfen bahsettiğiniz aksam saatlerindeki bant genisleme programını bizim için de uygulamaya koyun. Müşteri numaram 916381
    Teşekkür ve saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRYGZ

    Destek talebi kısmından yazdım ama dalga geçer aradan 5 gün geçtikten sonra, sorunun benden kaynaklı olduğunu belirten bir ses kaydı ile tarafıma dönüş yaptınız. Sakin kalmaya çalışarak tekrar yazıyorum.

    Tarafınızla henüz abone olmadan yaptığım görüşmeler neticesinde bana 35 megabit (en kötü 30) hız alabileceğimi ve saha dolabında boş VDSL portunun olduğunu ayrıca bulunduğum konumun yakın zaman planlamanız dahilinde olduğunu söyleyip YAPA teknolojisi ile daha yüksek hız bile alabileceğimi belirtip beni aboneniz yaptınız. 200 lira verip VDSL destekli modem aldım. Velhasılı internetim açıldı fakat korktuğum başıma geldi, hattım vdsl değil adsl portu olarak işlenmiş yanılmıyorsam.

    Modemi VDSL olarak kurmaya çalıştığımda sinyal dsl ışığı yanmıyor ve internete erişemiyorum. Hızlı kurulum ile yeniden yapılandırdığımda otomatik ADSL olarak sinyali alıyor modem ve 16 megabit hızında ADSL kullanıcısı olarak internete erişebiliyorum.

    * Saha dolabına yaklaşık 250-350 metre uzaklıktayım.
    * Evin yanında ki kutudan eve gelen kablo ve ev içi tesisat (direk o kutudan gelen kablodan modeme bağlı) ile ilgili sorun olduğunu sanmıyorum.

    * Konu ile ilgili gerçekten artık bir insanla görüşmek istiyorum, derdimi bi türlü anlatamıyorum size.

    Müşteri No: 1002406

    Ek olarak şuan evin alt katı yada üst katı için sorgulama yaptığımda VDSL yerine ADSL hizmeti gözükmekte. Ben yine de iyi şeyler düşünmek istediğim için burada nokta koyuyorum.

    TurkNet Destek Burada




  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz için size ben yardımcı olmaya çalışacağım. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.