Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kickboxer_18 , alimaruf1111 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.890
Cevap
365
Favori
1.092.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Bina içerisinde 2 tane TurkNet kutusu var. 1 tane de dış cephe montalamışlar. Zaten binada kullanan 4 kişi var neden 3 kutu vermişler bize ilginç TurkNet Destek Burada 

TurkNet İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. MARS DEPO ESENYURTAras Kargo Çakmaklı Şube Akçaburgaz Mah. 137. Sok. No: 6 34522 Kıraç - Esenyurt / İstanbul

Kutu içine ad-soyad ve abone no yazan not koymayı unutmayın.

Takip noyuda kayıt ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 aylık peşin ödeme kampanyasından yararlanmak istiyorum. Geçen sene yaptığım peşin ödeme kampanyasının tarihi gelmediği için yararlanamıyorum. Fakat şöyle bir husus var: ben birkaç aydır hız yükseltme kullandığım için fatura gelmeye başladı. Yani aslında içeride para kalmadı. Bu yüzden fatura geliyor ve ben faturayı 12 ay peşin ödemek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ? @TurkNetDestek

Bi anlamı yok zaten paylaştım faydanız yok. İnsanları alaya alıp duruyorsunuz. Firmanızın genel politikası rezalet. Her yere de bu rezaleti duyuracağım. Başka firma ile çalışacağım.

Bu firmadan UZAK DURUNN!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

İptal gerçekleştiriyorum bende iadeyi direkt buraya yapsak modemleri sorun olmaz dimi bu adres çıkmıyor bende çünkü. Bu heriflerden kurtuluyum bi sinir hastası olur insan. 12 gündür arızamı çözmedi böyle berbat bir firma olamaz

Arkadaşa daha önce yazdığım adres içinse, iade adresi o.

https://forum.turk.net/t/modem-iade-adresi-ve-kargo/48830

Bazı firmalar gönderici ödemeli olmayanları kabul etmiyoruz diyorlar, bunlarda biz alıcı ödemeli olmayanları kabul etmiyoruz derler mi?

Bilemiyorum, tuhaflıklar çok çünkü.

Aras kargo ile gönderin bence, anlaşmaları olduğu için. Kutu içine ad-soyad ve abone no yazan notta koyun.

• Arkadaşlar bu firmaya ne oldu öğlen saat birden beri internet erişimi yok, destek kayıtlarına falan cevap vermiyor bunlar battı mı ne oldu? bir senelik peşin para ödedim öğlen birden beri ulaşamıyorum, gigafiber abonesiyim son üç dört aydır sürekli böyle haftanın belli belirsiz günlerinde bütün sistemsel ışıklar yeşil olsa da kendi altyapılarında sistemlerinde olan bir problemden dolayı bir port hatası yüzünden IP çıkışı olmuyor, saatlerce hatta günlerce Bu yüzden internete erişemiyorum 4 aydır hem bunu çözmediler hem de kimseye artık ulaşamıyorum, Bahçelievler Soğanlı Mahallesi'nde bu bölgede böyle bir sıkıntı yaşayan başkası var mı ne yapayım artık yani kapattıracağım böyle bununla uğraşılır mı, manyak ettiler bizi, haftanın banko iki günü internet yok ortada hiçbir sebep de yok her aradığımızda hallediyoruz kesin çözüm olacak Yok kutu değişecek yok o olacak Yok bu olacak hiçbir şey olduğuda yok sorun halen devam ediyor mağduriyetten başka bir şey değil,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 9 Temmuz 2026; 22:10:3 >

• erdo205 kullanıcısına yanıt

Uzatıp, direnmeye devam etmek de bir inatçılık ve hata. İptal edip, devam edeceksiniz. Bu firma adam olmaz. Profesyonelllik sıfır (0).

Müşteri hizmetlerini kaldırmışlar sırf onca şikayetle muhattap olmamak için kendilerini de biliyor hani

• TurkNet’e geçtiğim günden beri internet hızımda düşüklük ve özellikle online oyunlarda yüksek ping sorunu yaşıyorum. 100 Mbps paket kullanıyorum, hattımın 88 Mbps’ye kadar desteklediği söylenmesine rağmen aldığım hız çoğunlukla 60 Mbps civarında kalıyor ve bu durum oyun deneyimimi ciddi şekilde olumsuz etkiliyor.

Bu sorunla ilgili daha önce destek talebi açtım. Süreç içinde bir ara hızım yükseldi, ping değerim düştü ve sorun çözüldü olarak bildirildi. Ancak aynı gece saat 01.00 civarında internet bağlantım tamamen kesildi, tekrar geldiğinde hızımın yeniden düştüğünü gördüm ve problem kaldığı yerden devam etti. Bu durum, hatta ya da altyapıda ters giden bir şey olduğuna dair ciddi şüphe uyandırıyor.

Hızımın paket ve hattımın desteklediği değerlere uygun, stabil bir seviyeye kalıcı olarak çıkarılması gerekmez mi?

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 10 Temmuz 2026; 9:22:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Uzatıp, direnmeye devam etmek de bir inatçılık ve hata. İptal edip, devam edeceksiniz. Bu firma adam olmaz. Profesyonelllik sıfır (0).

Müşteri hizmetlerini kaldırmışlar sırf onca şikayetle muhattap olmamak için kendilerini de biliyor hani

Hocam çok enteresan yani 16 saat boyunca destek kaydına bir kişi cevap vermez mi nasıl bir çalışması şekli, bunlar demek ki müşteri destek sistemini falan kapatmışlar, koca bir firma daha dogrusu büyük olduğunu düşündüğümüz bir firmada 16 saat bir destek kaydına cevap verilmez mi ya da bir destekte bulunulmaz mı. Resmen muhatap yok aklım almıyor,

DESTEK KAYIT NUMARAM : 103580961

burayı takip eden yetkili arkadaş inşallah görür destekte bulunur yani öğlene kadar Bu iş çözüldü çözüldü çözülmedi hakikaten aboneliğimi sonlandıracağım aylardır süren ve çözüm bulunamayan port tanımlama hatası sorunun'dan gerçekten bıktık! Sürekli bu kendilerinden kaynaklı sistem arızası ile uğraşacak bekleyecek sabrımız kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 10 Temmuz 2026; 6:49:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3 gündür gigafiber internet yok.

Bölgede genel arıza var deniliyor.

Telefondan müşteri hizmetlerine bağlanmıyor. Robot aynı şeyleri söyleyip kapatıyor.

• etrenjit E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DM üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır.
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. 103580961 numaralı kaydınız hakkında ekibimiz sizinle iletişime geçmiştir. İlgili birimimize konunun aciliyetini bildirdik. Kısa süre içerisinde gelişmeler için tekrar dönüş yapılacaktır.
    Böyle saçma sapan hattınız desteklemiyor dediğiniz hatta hız yükseltip tekrar düşürecekseniz eksik olsun.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.