< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruff N Tumble -- 11 Temmuz 2026; 15:18:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sürekli internet kesik planlı bakım genel arıza ayağına. İstanbul komple kentsel dönüşümde. Telekom Turksat Elektrik Suda sorun yok yıkılan binanın bağlantısını kapatıyorlar o kadar Turknet hatları bina üzerinden çektiğinden sürekli günlerce kesintideyiz. Artık cılkı çıktı. 2 günü geçti internet yok koca ilçede Turknet. Geçen haftada yoktu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 11 Temmuz 2026; 19:50:6 > |
|
İstanbul avrupa yakasında 4 gün oldu internet yok. Şikayet var çoşmuş. Başka firmalara baya geçen var. 30 yıllık internet kullanıcısıyım, böyle durumla karşılaşmadım. Her hafta sürekli gidiyor kentsel dönüşüm ayağına. Bende 12 ay peşin ödemiştim . Bulunduğum yerde gigafiber var keşke geçmeseydim diyorum. Turksat telekom hattı mevcut ama anadolu yakasına kısmetse ev değiştirip geçeceğim onun için beklemedeyim. Böyle giderse bende Turksat veya telekom altyapısına geçmeyi düşünüyorum. Turknet gigafiber olduğu için komple kapatmam lazım bir daha da gigafibere felan geçmem 3 sene telekom fiber kullandım sıfır kesinti. Turknetin kablolar ucuz yollu bina cephelerinden geçtiği için bu arızalar kaçınılmaz. Onlarca bina yıkılıyor bakıyorum elektrik su turksat telekomda kesinti yok. Turknet kapı duvar mobil uygulamada planlı bakım genel arıza yazıyor ulaşamıyorsun her şey robot. Acaba Turknete canlı mı gitsem atlayıp yoksa dua mı etsem ya da dumanla iletişim kursam ne zaman gelecek bu işler ne olacak. Yoksa komple patladı mı. Çünkü sürekli her sokakta binalar yıkılıyor yeni kablolar uzaydan gelmeyeceğine göre. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 12 Temmuz 2026; 21:29:19 > |
|
Boşuna beklemeyin daha uzun bir süre gelmez internet çünkü kesin bir şey söylemiyor bana verdikleri cevap hep aynıydı kesin bir tarih veremiyoruz dediler. İptal ettim dün hala dönüş yapmadılar. 5 gündür kesik internet size şunu söyleyim, bu tarz bina duvarlarından ve elektrik direklerinden kablo çeken Türknet ve Vodafone gibi firmalarından uzak durun. Türk Telekom alt yapısını hangisi kullanıyorsa onu kullanın çünkü tek yer altından götüren onlar. Kentsel dönüşüm olmayan il yok bu kesintiler bitmez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 13 Temmuz 2026; 10:32:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yeni ödemeyi, eski ödeme dönemi bitmeden mi yapmıştınız? Şu an gözüken eski döneme ait olan mı? Belki o bittikten sonra sisteme düşüp gözükebilir. Tuhaflıklar var, giga tuhaflıklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5 gündür internetim yok, yıllardır Gigafiber kullanıyorum ne hikmetse yerin altından getirmeye karar vermişler sokağın başındaki binaya küçük kutu koyup içine hiç bir cihaz koymamışlar daha, bakalım ne zaman gelecek |
|