< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 27 Ocak 2026; 23:50:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 27 Ocak 2026; 23:50:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2 aylık internet aboneliği gerekti taşınmadan önce, Turknet'e başvurduk modemi kendimiz almamız gerektiği söylendi. İdare etmelik Huawei HG658 V2 iş görür mü acaba? Satın aldık ama iptal edelim yaramazsa. VDSL şu anki altyapı, yeni taşınılacak yerde gigafiber kutusu koyuldu mu var mı yok mu bilmiyorum. |
|
CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro — MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz |
|
Merhaba DM üzerinden sorduğunuz soruya cevap verildi. Kontrolünüzü rica ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2.4 ghz destekli, kablosuzda yüksek hız beklentinizi karşılamayabilir, kabloluda 100 e kadar alırsınız. Yeni adreste Gigafiber yoksa, H300S bakabilirsiniz, 5ghz destekli, portlar gigabit. F-P olarak. Tercihlere karışmıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Binamıza yaklaşık 3 ay önce Turknet Gigafiber kutusu takıldı fakat ne hikmetse aylardır sorgulama yaptığımızda bulunduğumuz sokakta tüm binalarda Turknet Gigafiber aktifken sadece bizim binada aktif değil, Kutu takıldı aylardır abonelik yapmak için bekliyoruz, Sadece bizim binaya özel bir sorun mu oldu, sebebi nedir ? |
| _____________________________ |
|
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
İlettim. |
|
|
|
Ek kablo yapılmıyor yasakmış. Çekilmiş olan 2 kablo komple söküldü. Onun yerine üst sokaktan dairelerin birinde olan siyah kutudan epey uzun uğraşlarla yeni kablo çekilmek zorunda kalındı. Maalesef bina girişine kabloyu getirip oraya kutuyu takanlar hem kutuyu yanlış yere takmışlar hem de kablo payı bile bırakmadıkları için çektikleri hat tamamen çöp oldu ve sonraki gelen ekibi uğraştırdılar. Dün bunlarla uğraştık ben de yardımcı olmaya çalıştım. Bugün bina içinden kablo çekildi ve sonunda gigafibere kavuştum. Bunun dışında daire içine kablo çeken adam bile şaşırdı. 2 tane ONT cihazı vardı. Yeni takılan ONT cihazı ile modem eşleşmiyordu. Görüşme yaparak onları halletti. Eskisini de aldı. O sorunu da çözdü sağolsun. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 29 Ocak 2026; 17:30:47 > |
|