Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.219
Cevap
305
Favori
873.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emreozhan E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz ile alakalı olarak ilgili birimime detaylı bilgi verdim. Arkadaşlarım hizmet incelemenizi gerçekleştirip tarafınıza en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacaklardır.
  • palolu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sorununuzu PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızıda belirterek iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Öğlen saatlerinde iletmiştim pm yoluyla. Turknet tarafından arandım. Sonuç olarak sorunun Türk Telekomda olduğu ve beklemem söylendi. 1 aydır bekliyorum. Daha ne kadar beklemem gerektiği hakkında bir bilgi yok. Türk telekom bu konu hakkında süre veremiyormuş. Anlamadığım şey evim merkeze yakın ve etrafında yüzlerce konut var. Nasıl bir altyapı sorunuysa bir aydır çözülmedi. Bir sokak aşağıda Yapa altyapınız mevcut. Yapa altyapınızı arıza olan yerlere kurmanız sizin için daha başarılı olmaz mı? Yüzlerce konut internete bağlanamıyor sonuçta (!)
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    Merhaba, akşam saatlerinde hız kayıplarının yaşandığını biliyoruz. Yoğun kullanımdan dolayı tüm İSS'lerde hız kayıpları yaşanıyor. Bunun için TurkNet olarak biz bant genişliği sağlayacağız. Bunun için çalışmalarımız var.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ya anlamiyorsunuz sanırım, vdsl sözü verip adsl portu vermişsiniz bana. Ben adsl için değil vdsl icin sizin aboneniz oldum. Insanlari abone yapana kadar atmadığınız takla kalmıyor abone okduktan sonra dansöz gibi kıvırıyorsunuz.

    Ayrıca "13:30da arayıp detaylı bilgi vermişler" diyorsunuz. Beni bir kere turknet numarası aradı, açtım bant kaydından Tesisat sorunu şeklinde bir mp3 dosyasi dinledim ben, artik bir insan ile konuşmak istiyorum. Delirtmeyin insanı ya. Gidip o saha dolabını yakicam en sonunda. Dalga mi geçiyorsunuz kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek özelden yazdım ilgilenebilirseniz sevinirim
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    bir insan evladı bulabilirsem türknette konuşabileceğim konuşup çözmeye çalışıcam olmazsa paranın tamamını ödeyip gerekli mercilere şikayetimde bulunucam herşey kayıtlı sayılar ortada herşey benim alehime bu durumda geri öderler nekadar yanlışları varsa.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    sizde robot değilsiniz inşaallah.
  • 35mb vdsl tarifem var.. 15 gündür internet akşam 18:00 ile 01:00 arası 2-3 mb çıkıyor.. Twitch ve Facebook videoları oynatmıyor. Devamlı buffering de. Youtube de sorun yok..10 kere destek talebi açtım ve hepsinde de sorun giderilmiştir desede hiçbir sorun giderilmiyor..Telefonla aranipda sorun görünmemiştir deniliyor..Turknet hat harici 2 tane de ttnet hattım var.. toplamda 3 hattım var işyerinde sadece turknet sorunlu. Diğer hatlarımda ne ping yükselmesi nede hız düşmesi var..Soruna çözüm bulunamadığı taktirde 2-3 gün içerisinde iptal edicem hattı.
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom sadece telefon hatti çekmişti ama turknete göre hizmet almaya başladım 2-3 hafta sonra yeni gelip internet hattı çektiler ama ben kullanmadığım 2-3 haftaninda parasını ödedim 1 haftalik parayı üçüncü faturamda iade alabildim o kadar uğraşmama rağmen resmen dalga geçiyorlar adamlara arıza kaydı bırakıyorum bizde sorun yok ev tesisatı ni kontrol edin diyor daha kablo çekilmemiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinle daha önce özel mesaj aracılığı ile konuşmuştuk, sorunun sizden kaynaklı olduğunu belirtmiştiniz, müşteri hizmetleri hala sorunu modem yada bilgisayardan kaynaklı olduğunda diretiyor.

    Eve geldim birkaç video izlemek istedim ama ne mümkün, bu testi şimdi yaptım bu ne rezilliktir.



    Gün içerisinde ve gece sorun yok ama akşam 5 civarı bu hız düşme sorunu bir başlıyor saat 2lere kadar sürüyor.

    Ben kaç aydır bu sorunu yaşıyorum bunun için mi geçtim Turknet'e?
  • Şu akşamları internet rezilliği konusunda bir çözüm getirecek misiniz artık?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuaLityTR

    Sana nasıl o kadar az fatura geliyor? Bu arada o faturalar şuan sadece onların sistemlerinde var o yüzden ödenmiyor faturaları hele bi GİB'e göndersinler ondan sonra ödeyebilirsin.

    Taahhüt bozma bedeline karşılık verilen indirim bu hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 7 Kasım 2017; 17:25:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan147

    Sizinle daha önce özel mesaj aracılığı ile konuşmuştuk, sorunun sizden kaynaklı olduğunu belirtmiştiniz, müşteri hizmetleri hala sorunu modem yada bilgisayardan kaynaklı olduğunda diretiyor.

    Eve geldim birkaç video izlemek istedim ama ne mümkün, bu testi şimdi yaptım bu ne rezilliktir.



    Gün içerisinde ve gece sorun yok ama akşam 5 civarı bu hız düşme sorunu bir başlıyor saat 2lere kadar sürüyor.

    Ben kaç aydır bu sorunu yaşıyorum bunun için mi geçtim Turknet'e?

    Aynı sorun bende 20 Eylül den beri var. Sorun TurkNet te. Yapa alt yapısına geçmişler, sonuç maduriyet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bırakın şu türkneti tırıvırı boş işler forum köşelerinde milleti avutuyorlar sitelerine girip daha doğru düzgün bağlantı verip vermediklerini bile kontrol edemiyorum sınırsız akn den önce fiber altyapısı görünürken şimdi bakır altyapısı yoktur yazıyor ben bu adamların daha baştan bu tutarsızlıklarını gördükten sonra ne riske giricem kumar oynıcam şu saatten sonra. bana göre turknet tırıvırı boş iş yok hükmünde anlamsız boş hayalden öte birşey değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    hahahha az önce turknet beni çaldırdı kapattı telefon çalmadı bile sadece cevapsız arama düştü telefona anlık resmen dalga geçiyorlar sonrada sorun bizde değil sizde diyen bir mesaj geldi.kesinlikle bu yaptıklarını yanlarına bırakmıcam sözde özgür internet adı altında yapılan etik olmayan bu haraketler sözde 20 yıllık bir firma için yenilir yutulur cinsten değil
  • Küfür yazacaktım buraya ama hadi insanlık bende olsun dedim ve yazmıyorum.Çakal bu türknet.Kardeşim abone oldu internet bağlamadan faturalandiriyorlar . Yazarken de sinirleniyorum ya .

    ( İstanbuldan Burak Taylanın abonelik işlerini çözüm )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'in kendi altyapısında da bu hız düşmeleri mevcut mu? Baya bir şikayet var bu konuda acaba gerçekten ttnet'denmi yoksa ttnet mazeret mi..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezillik çağrı merkezine bile ulasamıyoruz artık.
  • https://www.instabende.com





    Sosyal medyanini gün gecmeden gücünün arttıgını görmekteyiz gerek haber gerek ülke gündeminin %95 sosyal medya araçılığıyla oluşmaktadır bu durumda instagram takipci hilesi olarak sizlere bu konuda daha çok söz sahibi olmanız için öncelik ediyoruz bizi kullanarak instagram takipci veya instagram begeni kullanabilirsiniz.



    Sitemizde bulunan araçları kullanarak ücretsiz yorum begeni takipci ve canlı yayın kullanıcısı atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.