Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.321
Cevap
307
Favori
875.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    şu yeni kurulum hizmetini ücretli ve mecburi olarak mı sundular?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. Normal 60 lira, internetten kredi kartı girerseniz 30 lira (internetten başvuruda zorla kredi kartı isteyip otomatik ödeme talimatı alıyor, 30 lira limitli sanal kart ile başvurup daha sonra oim'den destek kaydı açarak otomatik ödeme talimatının iptalini mutlaka tavsiye ediyorum.)
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    eyvallah, az önce konusunu buldum görüşlerimi orda belirttim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sesli yanıta geçseniz ne olacak. Gece çalışmayan bir sesli yanıt. Türknet avantajlı ama buradaki yorumları okuduktan sonra gözüm korktu.

    Yegenimin var olan sol interneti değiştirmek istiyorum türknete geçirmeyi düşündüm ama bi sorun çıkarsa işin içinden çıkamayız diye korkuyorum.
    hat benim yada genç birisini üstünede kayıtlıdeğil bi tane koca karının üstüne her aradığımda ondan teyit istiyorlar sorun çıkarsa al başına belayı
  • Sevigili @TurkNetDestek

    Geçen ayın 28-29'undan beri internetimde sık sık kopma yaşıyorum.

    İlk talebim çözüldü denilerek hiçbir şey yapılmadan kapatıldı, sonrakinde eve turk telekom ekibi geldi ve sorunun turknet kaynaklı olduğunu belirtip gittiler.

    2 gündür destek kaydını güncelliyorum ancak hiçbir bilgi dönüşü sağlanmadı.

    Yardımcı olur musun lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, arkadaşlarım sizin hizmetinizi 15752132 açılan destek kaydınızla incelemişler. TurkNet olarak size 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizi verebildiğimizi iletmişler.

    yazmış oldugum mesajda bunu zaten belirtmiştim size. lakin sizin vermiş oldugunuz cevaplar dogrultusunda benim bu kısıtlamanın dışında tutulmam gerekiyor. çünkü ben eski üye oldugum için ve bu karar ben üye olduktan cok sonra çıktıgı için beni etkilememesi gerekiyor. zaten bu konuda sizinde bir mesajınız var beni bu kısıtlamanın tutmadıgını gösteren. resimlere bakar iseniz bunu göreceksiniz.


    forumdaki skylik isimli arkadaşın sormuş oldugu soru.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/665781/7a9e2ad5-6f6d-44ad-9cf1-5ab502143398.png [/simage]


    sizin skylik isimli arkadaşa vermiş oldugunuz yanıt kırmızı içerisinde belirtilmiştir.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/665781/0440689c-1493-462f-bc2b-e286f8ca11c3.png [/simage]

    buradaki cevabınız gibi benimde bundan etkilenmemem gerekiyor çünkü ben daha eski bir müşteriyim ve bana başvuruda denilen şeylerde ve imzalanan sözleşmede böyle birşey yoktu. Yanlışım var ise düzeltin lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat87 -- 3 Ocak 2018; 21:17:59 >




  • An itibariyle 75mbpslik hattım.

    TurkNet Destek Burada


    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 3 Ocak 2018; 21:18:8 >




  • Bir hafta öncesine kadar 16 mbit'i rahat rahat gören adsl internetim, bir hafta boyunca 3mbit olarak kullandım, sonrasında şikayet kaydı oluşturdum. Bugün beni Türk-Net'ten aradılar probleminiz çözülmüştür ama hızınız artık 12 mbit olacak dedi, ben de neden şimdiye kadar 16mbit kullandığım internetim 12mbit'e düşüyor dedim, Sebebi santrak yenilenmiş. Peki dedim eve geldim baktım hız 7 mbit modemi 10 kere kapattım açtım hep aynı hız. Başka başlıklar da "Türknet 2018'e Fırtına Gibi Giriyor" diye görmüştüm. hakikaten fırtına gibi oldu. Şimdi ben buradan soruyorum, benim hızımı yarı yarıya dan fazla düşürdünüz, faturamıda 60 liradan 30 liraya düşürürmüsünüz...




  • 3 yıldır ttnet deyim. 8 aydır internet resimdeki gibi berbat. . upload hızım 0 bildiğin hat sürekli kopuyor download 1mb geçmiyor.

    illallah dedim 10 kere şikayet kaydı adamlar sallamadılar bile.

    turk.net e şans verdim.

    3 bin nufuslu bşr belde ve adsl var haliyle bu kadar da rezil bir internet olmaz olsun!

    İnşAllah turk.net bu durumu biraz daha lehime çözer.

    sonucu eklerim daha sonra.



    düşün siteye resim upload yaparken veri yi açmak zorunda kalıyorum. rezillik!





    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 3 Ocak 2018; 22:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut durumda 35 üzeri vermezler. Ancak yapılan cidden haksızlık. Tüketici hakem heyetine başvurun. Geç olsun güç olmasın. Büyük ihtimalle lehinize sonuçlanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay once zor bela kapattırdım. Girip bakayim dedim duzelme var mi hizmette diye ama herkes sikayetci. Kanser olmak istemiyorsaniz uzak durun kafam rahat dsmart net kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki hafta önce aboneliğimi başlattım. Hattımın hazır olduğunu belirttikleri gün kabloyu bağladım fakat DSL sinyali yoktu. Belgeleri aldıklarında sinyal alacağımı söylediler fakat iki haftadır bir değişiklik yok. Online İşlem Merkezi'nde ise "Fiziksel Durum (VAE) kapali" ibaresi var halen.



    15760895 destek kaydını oluşturdum, sağolsunlar Türk Telekom arayıp kabloyu tekrar bağladıklarını söylediler, ben de eve olan hattı bağladım fakat halen sinyal yok.



    Benim merak ettiğim, kablo bağlı olmadığında da "Fiziksel Durum (VAE)" kapalı mı gözüküyor yoksa o kablo bağlantısı kesildiğinde Açık kalmaya devam mı ediyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlatırken hızım 16mbit idi. Ben şehir dışındaydım interneti annemler kullanıyordu geldim baktım hız 1.6 mbit. belki de aylardır böyle anlayacaklarını sanmıyorum. Kayıt oluşturuldu ama 3 gündür değişen bir şey yok. Nasıl bir saçmalık bu anlamadım 1.6 hız nedir?? Müşteri hizmetlerini de arıyorum operatöre bağlatmıyor yoksa fena konuşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyzade0606

    3 yıldır ttnet deyim. 8 aydır internet resimdeki gibi berbat. . upload hızım 0 bildiğin hat sürekli kopuyor download 1mb geçmiyor.

    illallah dedim 10 kere şikayet kaydı adamlar sallamadılar bile.

    turk.net e şans verdim.

    3 bin nufuslu bşr belde ve adsl var haliyle bu kadar da rezil bir internet olmaz olsun!

    İnşAllah turk.net bu durumu biraz daha lehime çözer.

    sonucu eklerim daha sonra.



    düşün siteye resim upload yaparken veri yi açmak zorunda kalıyorum. rezillik!





    TurkNet Destek Burada

    Sİnyal değerleri alabilir miyiz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sorununuzu PM üzerinden GSM numaranız ile birlikte iletir misiniz?

    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Arkadaşlarım sizi arayarak sorununuz hakkında görüşmüşler. Yarın için elit ekip randevusu alınmış. Ben buradan teknik destek ekibimle tekrar iletişime geçtim ve sorununuzu ileterek önceliklendirdim. Gerekli işlemler sağlanması durumunda sizinle iletişime geçecekler. Bana istediğiniz zaman buradan ulaşabilirsiniz. 15718065 numaralı destek kaydınızn takibinde olacağım. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • SIKINTILAR SIKINTILAR

    Sözleşme evraklarımı imzalayıp gönderdim kimlik fotokopisini de yollayacaktım ki ev taşıma durumu çıktı bende kendilerine yeni adrese taşındıktan sonra kimlik fotokopisini yollarım dedim ve aradan 2 hafta geçti taşındım ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım yeni adresimi not alarak teyit ettiler ve benden istenen son evrak olan kimlik fotokopisini yolladım ve hizmet 2 3 gün sonra aktifleşti ama nereye aktifleşti eski adresime aktifleşti!!!

    Destek talebi oluşturdum arandım ve tekrar yeni adresimi teyit ettirdim sorun yok efendim şu an ki adresinizde aktif kullanabilirsiniz dediler. Hatta bunun üzerine sorun benim eski modemde mi düşünerek gittim 239 TL bayılarak 0 modem aldım ancak sorun modemde değildi çünkü online işlemlere girince de orada teknik kısımda santral olarak eski ilçe adresim görünüyordu!

    Tekrar destek talebi açtım bu sefer telekom beni aradı onlar durumu aynen düşündüğüm gibi internetimin eski adresimde aktif olduğunu ve nakil başvurusu yapmam gerektiğini söylediler. Bende nakil başvurusunu hemen başlattım bakalım daha ne kadar bekleriz.

    Şu an hem hizmet günü olarak mağdur edildim, hem manevi olarak yıprandım hemde gereksiz yere ekonomik olarak zarara girdim.. @TurkNetDestek




  • bende aralığın 21'inde süperonline taahütümün son ayında bozdum. Turknete geçtim. süperonline bana sanal telefon hattı oluşturduğu için fiziksel hat numaram yoktu. ancak hattım çekili internet kullanabiliyordum. abone olduktan ertesi günü Türk Telekom görevlileri gelip eski internet bağlantımı kapattı. yeni telefon numarası verdiler. bağlantıyı yeni porta takıp sinyal kontrolü yaptılar. buraya kadar iyi gitti. sizi arayacaz dediler aradılarda. Benim oturduğum yer önceden köy diye geçiyordu mahalle oldu. eski adresim Türktelekomda kayıtlıymıs bende yeni adresle başvuru yaptım ama türk telekoma başvuru eski adresimle olmus diye bağlantıya onay vermiyoruz adres değişikliği yapmalısınız yada yeniden türknet bize başvursun dediler. bende türknete arıza kaydı oluşturdum. anlıycanız türk telekom arıza cıkarttı. sırf türktelekom yüzünden eski adresimi bahane ederek 1 hafta internetsiz bıraktı. 1 haftanın sonunda türk telekom görevlisi öğleden sora saat 4 gibi arayıp adres değişikliğini hallettik saha dolabında ayarlarınızı yapıyoruz modeme bakın dsl ve ethernet ışıkları yanıyormu dediler ayarladı. ışıkların 2 side yandı modemde. bana msjla gelen kullanıcı adı ve şifremi girerek kullanmaya başladım. :) tabiki hız testi yaptım hemen, Saha dolabına mesafem 10MT fln. 35mbps ten eve 33mbps geliyor. şuan memnunum. ( 2013 ten beri 4 senedir 2+2 sene tahhüt uzatarak süperonline kullanıyodum verdikleri hızda 8mbps 50gb AKK dan sora 3 mbpse düşürüyordu. verdiğim paralar süperonline'a haram zıkkım olsun. aynı paraya Türknetten taahütsüz 33mbps internet kullanıyorum daha ne isterim üstelik arkadasımın koduylada kaydoldum 1 ay bedava :) yeni kayıt olacaklar şansınızı deneyin. boşuna taahüt imzalamayın. baktınız Türknetten verim alamadınız başka saglayıcıya abone olursunuz onlar türknetten aboneliğinizi iptal edip kendilerine alırlar. ama en önemlisi burada kim ne derse desin 1 kere şansınızı deneyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23


    quote:

    Orijinalden alıntı: beyzade0606

    3 yıldır ttnet deyim. 8 aydır internet resimdeki gibi berbat. . upload hızım 0 bildiğin hat sürekli kopuyor download 1mb geçmiyor.

    illallah dedim 10 kere şikayet kaydı adamlar sallamadılar bile.

    turk.net e şans verdim.

    3 bin nufuslu bşr belde ve adsl var haliyle bu kadar da rezil bir internet olmaz olsun!

    İnşAllah turk.net bu durumu biraz daha lehime çözer.

    sonucu eklerim daha sonra.



    düşün siteye resim upload yaparken veri yi açmak zorunda kalıyorum. rezillik!





    TurkNet Destek Burada

    Sİnyal değerleri alabilir miyiz?

    sinyal değeri derken hocam. modemin üzerine koyup değerleri aldım full çekiyordu telefon.

    snr değeri mi bahsettiğiniz acaba. bir ara alayım onu da. daha önce modem sevgisini aradığımda snr yüksek hatta çok gürültü var İss ile görüşün demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyzade0606


    quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23


    quote:

    Orijinalden alıntı: beyzade0606

    3 yıldır ttnet deyim. 8 aydır internet resimdeki gibi berbat. . upload hızım 0 bildiğin hat sürekli kopuyor download 1mb geçmiyor.

    illallah dedim 10 kere şikayet kaydı adamlar sallamadılar bile.

    turk.net e şans verdim.

    3 bin nufuslu bşr belde ve adsl var haliyle bu kadar da rezil bir internet olmaz olsun!

    İnşAllah turk.net bu durumu biraz daha lehime çözer.

    sonucu eklerim daha sonra.



    düşün siteye resim upload yaparken veri yi açmak zorunda kalıyorum. rezillik!





    TurkNet Destek Burada

    Sİnyal değerleri alabilir miyiz?

    sinyal değeri derken hocam. modemin üzerine koyup değerleri aldım full çekiyordu telefon.

    snr değeri mi bahsettiğiniz acaba. bir ara alayım onu da. daha önce modem sevgisini aradığımda snr yüksek hatta çok gürültü var İss ile görüşün demişti.

    SNR değerleri.




  • Benim vdsl işi ne oldu. Bir aydır adsl den vdsl e geçemedim. Üç kez destek açtım ama sorun devam ediyor.



    2247193229 telefon





    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.