Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.476
Cevap
362
Favori
1.078.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #40
Giriş
    Benim hattım vdsl destekliyor. Geçmiş konuşmalarımızı okursanız zaten görüceksiniz çünkü siz vdsl yapmıştınız ayrıca ben modem ayarlarından adsl yapıyorum hat kopmaması için şimdilik kendimce çözüm buldum. Sizin hattımı vdsl yapıp oyun moduna almanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Açmış olduğum ve neticeye kavuşmayan destek numaram. Eğer VDSL olarak olabilecekse acele ediniz, çünkü iptal için faks çektim. 5 gün önce bir iki günde neticeye kavuşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleineR -- 1 Haziran 2020; 17:55:54 >
  • 16 Max diye paket aldım 13 verilebileceğini biliyorum ama 9 nedir, yıl olmuş 2020 9mbit internet hızı mı kaldı. Destek kaydına kesinlikle cevap verilmiyor. Ne diyebilirim ki, olmamış firma Turk.net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • De-cix İstanbul ne zamandan beri çalışmıyor galiba.Bütün siteler neredeyse Cloudflare kullanıyor.Kiev, Bükreş ve Selanik arasında geziyoruz.Kaç aydır durum böyle uzun süredir düzelir diye bekledim ama düzelmedi.Yetkili arkadaşlara durumu iletebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden " Modem Buluşması Gereken Hızda Buluşmuyor" statüsünde destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
    merhaba. size sorunumu bildirdikten sonra modemi resetleyince hattım eski hızına geri dönmüştü.
    destek kaydına da sorunum düzeldi diye belirttim.
    1 gün 35 mbit hızla kullandıktan sonra dün gece bu saatlerde hat kendine reset attı ve tekrardan alabileceğim maksimum hız 24 mbite düştü ve 1 gündür bu sekilde kullandım.
    belki düzelir diye modeme gün icerisinde 10 kadar reset attım.
    destek kaydından hattınızda kopmalar oldugunu görüyorum denip telekom ekiplerine destek kaydı acılmıs.
    su an kopmayla ilgili sorunum yok. hat değerlerime baktıgımda u0 kısmında eskiden değerler yazardı. hat zayıflaması ve snr margin değerlerim cok daha iyiydi.
    simdi öteki destek kaydı sonlanmadan tekrar istediğim hıza ulaşamıyorum diye destek kaydı acayım mı?
    devre numaram: 8824757472
    abone no: 3645119772

hiz dusmeden evvelki hat degerlerim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 1 Haziran 2020; 23:39:14 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    O günden bugüne hiçbir problem yoktu anca bu günün ilk saatlerinden itibaren 5 dakikada bir internetim kesilmeye başladı. Destek kısmında verdiğiniz cevapta bakır kablolarda sıkıntı olduğunu söylemişsiniz ama hiçbir detaylı açıklama ya da çözüm yok ortada.

• Modem değerlerim aşağıda ki gibi olmasına rağmen hız testlerinde 35 mbpsyi geçmiyor hızım.

Tarifem 100 mbps tarifesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 2 Haziran 2020; 12:55:53 >

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • Bunların yüzünden sinirden kendime zarar vericem psikolojimi bozdular sinirlerimle oynuyolar.
    Hala neden inatla bunların hizmetini kullanıyorum ben bile anlamıyorum kendimi. Arızanız varsa boşa yazmayın kendiniz çözüm yolunu benim gibi buluyorsunuz ve bir şekilde işlem yaptırmaya çalışıyorsunuz.
    Saygılı olmaya özen gösteriyorum. Ne kadar haketmeyen insan varsa hepsi Türknet personeli olmuş.
    Arkadaşlar vae geçiş işlemim vardı altyapınız bozuk kullanışsız ve arızalı olduğu için bu işlemi başlatmıştım. Port olmadığı için zaman istediniz. Sizin takip etmeniz gerekeni ben takip ediyorum. Şu anda açık port var. O port dolarsa benim arızam giderilmeyecek. Daha nasıl anlatayım ? Arayın artık beni küfretsem olmuyo güzel konuşsam olmuyo nasıl davranayım ? Hepimiz insanız Türkçe anlıyoruz diye düşünüyorum.
    Bekliyorum. Destek no : 33385680
    ATAMIN verdiği ışık bize yeter... Ampule gerek yok!
  • İyi günler . Ayın 27'sinde paket değişikliği için açtım destek kaydı hala sonuçlandırılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Destek no:33625882
  • ozayyasin O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem üzerinden hata alınıyor. Arkadaşlarımın farklı ekrandan tanımlama yapabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • CleineR C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz binada VDSL hizmet alan abonelik varsa hizmet numarası ile birlikte aldığı hız değerlerini www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda yardımcı olacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarınız virüs sebebiyle modem değişim işleminin uzun süreceğini söylemişti. Eyvallah dedik bekledik. Gönderdiğim evrağın 30gün süresi vardı. Bu süreçte süresi doldu görünüyor. Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bana para iadesi teklif edildi ama teklif edilen tutar alay eder gibi 200₺, aynı modemi şimdi almak istesem 399₺ den aşağı fiyat yok. Süreci beni daha fazla mağdur etmeden çözemezseniz BTK'ya ve sonrasında tüketici haklarına başvuracağımı belirtmek istiyorum.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımızın ve network ekibimizin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Takibini yapabilmem için kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilirsiniz.
  • Merhaba, asam tanım sorunu yaşıyordunuz. Bu sorunu giderdim. Ancak hat değerleriniz ile ilgili saha ekiplerinin müdahalede bulunması gerekiyor. Bu sorunu ekiplerin kontrol edebilmesi için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum.
    Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır.
    Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
    ATAMIN verdiği ışık bize yeter... Ampule gerek yok!
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerden gelen bilgide bakır kabloda hasar tespit edildiği ve sorunun çözümü için bir üst ekiplere eskale edildiği bilgisi iletilmiştir. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım size bilgi verecektir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.