Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
164.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nosname N kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim evimde de mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

    Öyleyse süper bana Bilgi veren müşteri temsilcisinin azizliğine uğradık . Umarım sorunsuz hallolur geçişte gönderirler
    inşallah
  • Renault Sport kullanıcısına yanıt
    Bu tarz sorunlar daha önce de olmuş ama nasıl çözüldüğüne dair birşey yok. Belkide hiç bulaşmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Faturanızdaki toplam indirim tutarı ne kadar gözüküyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonuskafaa B kullanıcısına yanıt
    paket ücreti 300 lira, aylık indirim 250 civarı. yani internet için 50 lira ödemem gerekiyor. ama bağlantı ücreti, kurulum ücreti, modem taksidi vs. toplandığında 106 liraya geliyor. iptal edince de bu ücretleri alıyorlar zaten. tt müşterileri yolmanın yolunu bulmuş.
  • Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt
    Telekom hem soyuyor hem kendine bağlıyor insanları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar modem konusuna açıklık getiriyorum
    biraz önce türknet tarafından arandım ve modem konusundaki karmaşayı sordum
    millenicom dan türknet fibere geçiş yapıyorum türknet yetkilisi telefon görüşmemize şuan modem mülkiyeti türknete geçmiş gözüküyor modemin mülkiyeti bugün itibariyle türknet tedir eski iss firmanız modemi size fatura edemez cevabını aldım geçiş sürecinde türknet millenicom dan modem mülkiyetini türknet bünyesine alıyor geçiş yapıcak arkadaşlar sakın millenicom vb yere mevcut modeminizi yollamayın yolladığınız taktirde türknet tarafından modem faturasıyla karşılaşabilirsiniz bilginize
  • Kullanan birisi speedtest sonuçlarını atabilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önümüzdeki 48 saat içinde geçiş işlemim tamamlanınca atıcam :D
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum, teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Bende bu konu ile ilgili 2 kez teyit aldım müşteri hizmetlerinden. Netspeed den geçiş yapacağımı söyledim, bana yeni modem göndereceklerini evraklarınız bize ulaşınca modem çıkışının yapılacağını bildirdi ve bunu 2 farklı temsilci ile görüşerek teyit ettirdim. Evrakları gönderdim bakalım, ne tür işlem yapacaklar abonelik aktif olunca yazarım tekrardan.
  • Yukarıda türknet fiberlerde hız 4 mbit demiş. Fakat mahalleye dağıtılan broşürde upload hızları 50 mbpsden başlıyor. Bunun gerçeği nedir?


    Hali hazırda sizin müşterinizim iptal edip fibere geçiş yapacağım.
  • huseyinözd kullanıcısına yanıt
    beni aktivasyon işlemlerini yapan arkadaşlar aradı satış kısmınaki arkdaşlardan farklı cevaplar çıkabiliyormuş
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    kendi altyapısındaysa 50 mbps veriyor
    turktelekom altyapısı 4 mbps (geçici olarak 2 kat hız uyhulanıyor tüm firmalarda)
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Eee o zaman benim mahalleme neden 50-100 ve 150 mbps upload olan fiber paketlerini koymuşlar ki ? Bildiğim kadarıyla kadıköy/rasimpaşa mahallesinde Fiber altyapı sadece TTNet var. Çünkü bizim mahalle kazılmadı hiç
  • Şuanda ftth veya fttb Türk Telekom dan Türknet e geçen arkadaşlar hız testi yapıp buraya atabilirler mi. Ben de Allah'ın izniyle Kasım ayında Türknetli olacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joster35

    Hocam sizin altyapı bakır anladığım kadarıyla, bu durumda bu pakete geçemezsiniz. Altyapınızı sorguladığınızda Fiber kampanya çıkıyor mu?

    1 - Engelli indirimleri genel olarak bütün paketleri kapsıyor ve %25 oranında oluyor, yani 85TL için 21 TL'lik bir indirim uygulanır ve fatura 64 TL olarak gelir.

    2 - Fiber'de sunulan hız genelde tam olarak, gelir kolay kolay kayıp olmaz. Misal ben 50Mbps'lik bir paket kullanıyorum hız testinde 52-53 civarı çıkıyor sonucum.

    3 - 100Mbps üstü paketler çıktığında ilerde o yöneticiye söversiniz Çirkin duruyor diye Fiber kutuyu kaldırtmak nedir allah aşkına.

    4 - Altyapı Türk Telekom tarafından hallediliyor, obk olarak geçer o kablolar. Genelde Türk Telekom çekiyor ancak bazı durumlarda kabloyu size veriyor siz kendiniz çekiyorsunuz.
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.

    Fiber kutusu olan binayı da sorguladığımda Türknet fiber hizmeti çıkmıyor, kendi oturduğum binayı sorguladığımda da aynı uyarıyı alıyorum. Sadece 35 mgbit hizmeti alabilirsiniz yazıyor.

    Konu hakkında Türknet teknik desteğe yazdım az önce cevap bekliyorum.

    Değerlerim nasıl gözüküyor bakabildiniz mi?


    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim oturduğum yerle ilgili en yüksek hız 85 mbps görünüyor, extranet de bunu gösteriyor, normalde sorgulayınca da türknet bana 35 mbps öneriyor. Şimdi ben bilmediğim için soruyorum, bu yeni haberde 100 mbps 85 tl ise, neden 35 mbps alayım? hani tamam benim 100 mbps yetmiyor ama tam anlatamıyorum hani 80imi kullanmış olurum.
    İkinci sorum da şu, benim daha önce türknetle ilgili endişem şuydu ki, apayrı bir bağlantı bağlıyorlar hadi vazgeçtim desen geri dönüşü de olmuyor, şimdi bu yeni sistemle bu kalktı mı, benim evime kadar gelen tt altyapısı ile direkt türknet alabilir miyim ve yine soruyorum 35 mi oluyor 85 mi, bu arada türknette de maximum altyapı 75 olarak gözüküyor. Bana kalsa bugün hemen geçerim ancak önümüzde ders kayıtları vs var güvenmiyorum o kadar şu an ters bir şey olur falan.
    Şunu da soracaktım şimdi turkcell superonline taahhüdüm 11 eylülde bitti ve yenilemedim, internet taahhütsüz devam ediyor şu an, benim okuduğum kadarıyla bunlardan çıkmak çok zor yani ekşide biri yazmış işte bayiye gittim modemi verdim falan diye türknet de diyor ki bize başvurun biz hallederiz, şimdi bu nasıl olacak yani aklıma yatmadı modem bendeyken türknet benim iptal işlerimi nasıl yapabilir, bütün sorularım bunlar teşekkürler.




  • spidey1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Millenicom' dan yapılan geçişlerde mevcut modeminiz sizde kalıyor ve bizim göndereceğimiz kullanıcı adı ve şifre bilgisiyle kurulum yaparak kullanabilirsiniz.
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber paketinde geçiş işlemlerinde modeminiz sizde kalıyor, vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile kurulum yaparak kullanabilirsiniz. Sıfırdan başlatılan aboneliklerde ise kurulum ekipleri modemi gelirken getiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.