Şimdi Ara

TürkNet Adında Arayan Televizyon Paketi Dolandırıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, TürkNet müşteri hizmetleri ile konuştum ve numarayı kaydettiler büyük ihtmalle işlem başlatılacak fakat herkesin numara hakkında bilgisi olsun diye buraya da yazmak istedim.


    Beni arayıp televizyon paketi sattıklarını, kabul etmezsem internetimin iptal olucağı bilgisini verdiler, işin ilginç tarafı biraz sinirlenince karşıdaki kişi bir şekilde TürkNet'te kullandğım paketten, TC Kimlik No'suna kadar çoğu bilgilye sahip olup bana geri okudu bu bilgileri. Bu numarayı aynı şekilde KVKK'ya uymamaktan dolayı CİMER'e şikayet ettim.


    Numara:

    0212 824 04 79




  • benide farkli numaradan cok aradilar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Müşteri numaranızı, hangi tarihte arama yaptıklarını ve arama yapan numarayı konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    nasil oluyorda turknet adina aradiklarini soyluyorlar ve benim nekadar fiyat nekadar hiz aldigimi biliyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda hukuk birimimiz inceleme başlatmıştır. Bu tarz gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    bugün beni de 0850 473 02 41 bu numaradan arayıp Digitürk satmaya çalıştılar. aramadan hemen önce internet gidip gelmişti. aramadan sonra kontrol ettiğimde hızım 1 ay önceki sorunda olduğu gibi yine düşmüş ve ev telefonu da yine çalışmıyordu. Bu durum sizce tesadüf mü? 1 ay önce de yine aynı şekilde internet hızım düştü ve ev telefonu kesildi. O zaman da 0212 824 0273 numaradan arayıp Digitürk satmaya çalışmışlardı. Arkadan gelen gürültülü ortam sesi aynıydı.

  • jcassa J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, internet hizmetinizde yaşanan sorun gelen arama ile ilgili olamaz. Çünkü saha dolabına ya da profil tanımlarınıza sizin talebiniz olmadan müdahalede bulunulamaz. Dilerseniz yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz.

    Gelen arama bizim tarafımızdan yapılmamaktadır. Bu tür aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Biz bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Bana da vodafone internet bağlantısı yapılmış yanında mecburi diye kandırmaya çalıştılar dolandırıcılık yapmayın dediğimde de küfredip kapattılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    0850 473 02 41 bu numara aradı. pm gönderemiyorum.

  • jcassa J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aboneliğinize ulaşabilmem için açık ya da kapalı varsa destek kaydınız numarasını gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    45610305

  • jcassa J kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Notlarıma ekleyerek ilgili ekibimiz ile paylaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.