Şimdi Ara

Turknet aboneliğim ne zaman başlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Turktelekom aboneliğim 18 ekimde bitiriyor.Turknete başvurumu yaptım 10 gün önceden aradım 18 ekimde başlatın taahütüm o zaman bitiyor dedim tamam dediler.Şimdi gelelim sorularıma

1) 18 ekim günü Türktelekom aboneliğim kapanıp TürkNET den mi hizmet alacağım?
    2) TürkNET benim yerime Türktelekom ile olan iletişimimi kesecek mi?
    3) Ben Türktelekom ile bir daha muhattap olmayacağım demi bana har hangi bir borç vs çıkartmasın?Normalde Abonelik sonlandırmak için ıslak imza istiyorlar
    4) İnternetsiz kalmadan 18 Ekim günü TürkNET internetimi direk kullanabilecek miyim?

bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim,teşekkürler şimdiden

3. bu kısımı bize sormak yerine tt müdürlüğüne gidip sorun borcunuz vs varsa veya üyelik birildiğinde teslim edilmesi gereken cihaz vs varsa borç çıkar yada cihazları isterler.
  • öyle bir şey olursa gider iptal ederim bana internetsiz kalmazsınız dediler o yüzden geçtim Hemen btk ya şikayetimi oluştururum ses kayıtları incelenir görüşmelerim var.Üzerinede mahkemeye veririm ttnet her ay bana 2 lira geçiriyordu onunla bile uğraştım
    ben şahsen başvurmadım bana da mh 35mbite kadar dedi ama süper online ve türktelekom müdürlüğüne gittim bu gün max 16mbite kadar destek var bölgenizde üstü şuan için alınamaz dedi size de bunu diyen mh ise satış için diyorlar. diğer konulara bakın 10 ile 15 gün arası bekleyen hep tatta birisinin 16 gün. buldum arkadaş @kowalsk1

Birgün bile kalmaz demeleri enteresan demek ki Sol Keyfine mi internetsiz kalmamak için taşıma sürecinde türkcell hattı olanlara internet yükleme gibi kampanya yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 16 Ekim 2017; 16:59:31 >
  • valla diğer herkes ttnet e de sövüyorlar.Ben hiç bir problem yaşamadım 10 yıldır ttnet kullanıyorum belki daha fazla.Ben diğer firmaları dürüst bulmuyorum akn filan.Türknet bunu yapmadığı için geçtim zaten hattım eski 16 dan fazla alamıyorum hangi firmaya gerçesem geçeyim.Bende dürüst bir firmaya geçeyim dedim

https://forum.donanimhaber.com/turknet-yaniltici-bilgi-veriyor--129420301#129425740

konuma gelen cevaba bakın ya :D tutup başvuru yapsam vdsl modem alsam bakışacaz modemle ne sattıklarını biliyorlar nede söyleneni 1 yıl sonra zaten akn kalkacak hiç riske girip uğraşamam bilgilerimi bile emanet etmem.

şirket sahipleri çok pozitif mantıklı hamleler yapıyor destek veriyorum hatta ama personel yok altyapı yok saha ekibi yok arasan düzgün bir mh yok bi burada gariban desteh hesabı var o çabalıyor ki milleti memnun etsin oda olmazsa sıfır ilgi.

tamam akn önemli ama benim için sonrasında ki hizmet daha önemli 1 günden fazla internetim giderse işim aksar 10-12 yıl ttnet kullandım 1 kere dolapda arıza oldu oda cumartesi bile olsa çözüldü turknette haftasonu mh bile kapalı :D düşün

bence ttmüdürlüğe gidip güzel bir teklif alın hiç başınız ağrımasın. superonline vs de olabilir.

• 1- 18 Ekim'de Türk Telekom aboneliğiniz kapanır. Türknet büyük ihtimal aynı gün internet kullanıcı adı ve şifrenizi sms olarak gönderir modem kurulumu yapar ve kullanmaya başlarsınız.

2- Türknet bütün geçiş işlemlerini kendisi yapıyor. Sizin hiç bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Kendimden biliyorum bende Superonline'dan geçiş yaptım.

3- Yüksek ihtimal bir daha Türk Telekom ile muhattap olmazsın. Normalde taahhüt bitmeden çıkış yapılırsa cayma bedeli ödenir. Bunu da Türknet ödüyor zaten. Ama seni taahhütün bitince geçirecekleri için cayma bedeli de olmayacak. Eğer Türk Telekoma son ayınızın borcunu ödediyseniz hiç bir sorun çıkmaz.

4- Dediğim gibi Türknet kullanıcı adı ve şifreni sms olarak gönderdiği an kullanmaya başlarsın. Büyük ihtimal aynı gün gönderirler. Bana Superonline aboneliğim kapanmadan göndermişlerdi. 1 dakik bile internetsiz kalmadan Türknete geçmiş oldum. Ama sana 18 Ekimde gönderirler mi bilmiyorum. Burada bir arkadaş vardı o da senin gibi geçiş yapıyordu Türk Telekom aboneliği bittiği gün değil ertesi gün Türknet sms göndermiş. Yoğunluk nedeniyle gecikmeler oluyor sanırım. Yani max. 24 saat internetsiz kalırsın, belki hiç kalmazsın belirsiz.

Bu arada bir sorum olacak hattınız vdsl destekliyor mu? VDSL olarak mı başvurdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 16 Ekim 2017; 17:28:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ne zaman aktif olur?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle aboneliğiniz değil tahattütünüz bitiyor. Tahattüt bitse bile aboneliği iptal etmeden aboneliğiniz bitmez.

Benim tahattütün bitmesine 7 gün vardı. Geçiş için başvurdum. Müşteri hizmetlerini aradım iki defa ikisinin de olaydan haberi yok. Sürekli bana biz halledeceğiz deyip durdular. Tahattüt sürem bitti ama türknetin gönderdiği belgeler halen bana ulaşmadı. Buradan ve twitter üzerinden yazıyorum. Bana sürekli kontrol ediyoruz, halledeceğiz, sizi arayacağız deyip duruyorlar. 2 ekimde başvuru yaptım bugün 16 Ekim ben henüz imzalayacağım belgeleri bile göremedim. Haftaya cumaya kadar bu iş olmazsa iptal ettireceğim. Sağolsunlar abone olmamam için elinden geleni yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Öncelikle aboneliğiniz değil tahattütünüz bitiyor. Tahattüt bitse bile aboneliği iptal etmeden aboneliğiniz bitmez.

Benim tahattütün bitmesine 7 gün vardı. Geçiş için başvurdum. Müşteri hizmetlerini aradım iki defa ikisinin de olaydan haberi yok. Sürekli bana biz halledeceğiz deyip durdular. Tahattüt sürem bitti ama türknetin gönderdiği belgeler halen bana ulaşmadı. Buradan ve twitter üzerinden yazıyorum. Bana sürekli kontrol ediyoruz, halledeceğiz, sizi arayacağız deyip duruyorlar. 2 ekimde başvuru yaptım bugün 16 Ekim ben henüz imzalayacağım belgeleri bile göremedim. Haftaya cumaya kadar bu iş olmazsa iptal ettireceğim. Sağolsunlar abone olmamam için elinden geleni yapıyorlar.

Hocam sen zaten baştan yanlış başvurmuşsun. Belgeleri kendin yazıcıdan çıkarttırıp imzalayıp kargoya verseydin sorunsuz geçerdin. Daha belgelerin imzalanıp gönderilmemiş bile sorun yaşaman gayet doğal. Buradaki arkadaşın konusuyla senin konun tamamen farklı.

Bu arada @RoIF hocam sizin belgeleriniz türknetin eline ulaştı mı? türknet online işlemlere girdiğinizde durum ile akalı ne görüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: elenion

bu arkadaş 1 haftadan erken bağlanamaz nereye 24 saat :D

Valla aynı şekilde geçen bu arkadaş 24 saat sonra internetine kavuştu daha uzun süreceğini sanmıyorum :Dhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129405781
  • kullanıcı adı şifrem belgelerim onlara ulaştığı gün elime geçti zaten hattımı tam açıyorlardı 24 saat içinde geçiş olur dedi bende 18 ekimde başlatalım dedim tamam dediler.Teşekkürler cevaplar için
  • Belgerimi ptt takipsiz olarak yolaldım 4,5 liraya 2 ekimde acelem yok diye meğersem 1 haftada gidiyormuş sonradan öğrendim.Aradan 10 gün geçti 12 ekim günü hala belgeler gitmemiş.Gittim sürat kargoya 14,5 lira bayıldım tam eve girdim TürkNet den aradılar belgeleriniz elimize ulaştı diye :D Dedim şimdimi söylenir yeni ulaştı malesef sabah arayamadık dedi.Tabi sürat kargodan da gitti belgeler giden paraya oldu.Aklınızda bulunsun ptt takipsiz posta ile hiç bir gönderi yapmayın.

Şuan online işlemlerde 'Belgeleriniz bize ulaştı. En kısa zamanda kontrol edip eğer eksik yoksa aktivasyon işlemlerinizi başlatacağız.' yazıyor

Fiber ve adsl/vdsl farklı altyapılardır yani farklı kablo ile gelir. Superonline fiber geliyorsa sadece Superonlinedan fiber alabilirsin. Superonline değilde Türk Telekom fiber çekseydi yine sadece Türk Telekom fiber kullanabilirdiniz. VDSL için normal dsl bakır hat yeterli ama santrale yakın olmak gerekiyor tabii. Ne kadar yakınsan vdsl den o kadar yüksek hız alırsın bakır kablodan.

Evet dediğiniz gibi ptt daha ucuz ama gönderilerin ulaşması en az 1 hafta sürüyor. Belgelerin 2. kez gönderilmesi bir sorun yaratmaz umarım. Arayıp bilgilendirin bence sorun çıkmasın.

Bu arada siz başvurunuzu türk telekomdan geçiş olarak yaptınız dimi?
  • tekrar arayıp bilgilendirmedim bir sorun olacağını zannetmiyorum.Evet Türk telekomdan geçiş olarak yaptım. Türknet türktelekomun altyapısını kullanıyor diye o soruyu sordum türktelekumun fiberi gelirse türknetede gelmiş olur diye düşündüm ama yanılmışım teşekkürler

Hocam bu konuyu en kısa zamanda nasıl çözebilirim.

Hocam belgelerin size gönderildiği kargo şirketine sorun kargonuzun durumunu ve neden hala ulaşmadığını. Eğer beklemek istemiyorsanız online işlemlerden abonelik belgelerinizi alabiliyorsanız indirip kendiniz çıktı alıp imzalayıp eksiksiz bir şekilde gönderin yapacak başka bir şey yok. Oradan alamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın biraz sitem edin belgeleri mail olarak atsınlar size. Yani Türknet'in bu konuda yapabileceği bir şey yok çünkü adamların elinde daha belgeleriniz yok.

Bu arada belgeleri sakın ptt vb. firmalarla göndermeyin yine 1 hafta beklersiniz en az. Sürat kargoyu tavsiye ederim teslimatı hızlıdır. Göndereceğiniz adres için kargoyu verirken "Türknet Abonelik Evrakları" deyin zaten onlarda adres var otomatik gönderiyorlar. Kolay gelsin sorunun en kısa zamanda çözülür umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomadahmet

quote:

Hocam bu konuyu en kısa zamanda nasıl çözebilirim.

Hocam belgelerin size gönderildiği kargo şirketine sorun kargonuzun durumunu ve neden hala ulaşmadığını. Eğer beklemek istemiyorsanız online işlemlerden abonelik belgelerinizi alabiliyorsanız indirip kendiniz çıktı alıp imzalayıp eksiksiz bir şekilde gönderin yapacak başka bir şey yok. Oradan alamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın biraz sitem edin belgeleri mail olarak atsınlar size. Yani Türknet'in bu konuda yapabileceği bir şey yok çünkü adamların elinde daha belgeleriniz yok.

Bu arada belgeleri sakın ptt vb. firmalarla göndermeyin yine 1 hafta beklersiniz en az. Sürat kargoyu tavsiye ederim teslimatı hızlıdır. Göndereceğiniz adres için kargoyu verirken "Türknet Abonelik Evrakları" deyin zaten onlarda adres var otomatik gönderiyorlar. Kolay gelsin sorunun en kısa zamanda çözülür umarım.

Twitter üzerinden üç gündür yazışıyorum. Sürekli sizi arayacağız, hallediyoruz diyip duruyorlar. En son belgelerinizin sisteme yüklenmesi henüz gerçekleşmemiştir yazdılar bana. Şaka gibi resmen ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.