Şimdi Ara

Türkleri seven ve bizi arap sanmayan ulkeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Macarlar, Yunanlar.
  • Bu ülke değilde insana göre değişir,mesela senin bilmediğin adını bile duymadığın ülkeyi başka bir Türk bilebilir.
  • Yurtdışına çıkan insanlar, ülkelerini temsil edebilecek gönüllü elçi olduklarının bilinci ile hareket etmiş olsalardı, şu anda daha farklı mevzulardan bahsediyor olacaktık.
  • yunanistan
  • ben hemen söyliyim taylandda bizi araplar gibi yaşıyor biliyorlar. mesela kısa giyinmenin vs yasak olduğunu düşünüyorlar
  • Avrupanın güneyi Türklere karşı daha sıcakkanlılar ve ülkemizden haberdarlar ama birarada fazla yaşamadıkları için pozitif bakıyorlar.

Kuzey ve orta Avrupa ise Türkler'e yakından tanıdıkları için kötü bir imaja sahibiz. İtalya veya İspanya'ya gidebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yunanlılarla harp yapmamıza rağmen yunanlılar gerçekten bizi seviyor.
    Azerbaycan olmasa Ermeniler de de bizi sevenler var.
  • Yunanistan (içten içe birbirimize ne kadar benzediğimizi bildikleri için)
    İtalya-İspanya (Akdeniz insanı birbirini çektiği için)
    Asya ülkelerinin neredeyse tamamı. özellikle güney kore.
    Ruslar başka tatil imkanları olmadığı için, çok sık geliyor. türkleri değil ama Türkiye'yi seviyorlar diyebiliriz.
    tartışmaya açık ama aynı zamanda İsrail. Türk turistlere inanılmaz sıcak davranıyorlar. Bir bakkal bana "dostum, marhaba" demişti ya da benim gittiğim muhit türkleri seviyordu, bilemiyorum. (Gidip gitmemek sana kalmış tabii)

Kesinlikle türklerden bir cacık olmaz diyen ülkeler
    Avusturya
    Fransa
  • Türkleri değilde Türkiyeyi seven çoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkan85

Türkleri değilde Türkiyeyi seven çoktur.

bencede
  • Ben de, Baltık ülkelerinden yana oy kullanıyorum. Uzak doğu ülkelerinin de Türkleri sevdiğini düşünüyorum. Barış Manço sağolsun.

İlave : İlave olarak :http://forum.donanimhaber.com/m_75363663/tm.htm konu da bize destek çıkarsanız , Donanım Haber ' de Turizm için ayrı bir bölüm açılmasını sağlamış olursunuz , İlginize şimdiden teşekkür ederim. Lütfen bir mesajda siz atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 21 Mayıs 2013; 22:10:39 >
  • Güney amerika da bulunan ülkeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.