Şimdi Ara

Gezi ve Turizm Bölümü - ÖNERİ [ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
9
Favori
5.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülkemizin en büyük forumlarından olan Donanım Haber ' de , Gezi ve Turizm bölümü sizce bölümlere ayrılmalı mıdır ? Sorduğunuz sorulara daha hızlı ve nitelikli cevaplar almak , konuların zaman içerisinde kaybolmasını önlemek için Gezi ve Turizm bölümünü , ilgili bölümlere ayırmak ve hepsini tek bir çatı altında Konu Dışı bölümünden ayrı olarak tutulmasını ister misiniz ?

Bilindiği üzere , Gezi ve Turizm bölümü şuan için Konu Dışı , bölümününde ve atılan mesajlar da mesaj sayısı artışı olmuyor. Tüm mesajlar , tek bölümde toplandığı için bir karmaşa var. Örneğin " Kamp yapmak isteyen " bir üyemiz ile " Avrupa' da tatil yapmak isteyen " bir üyemiz aynı bölüme konu açıyorlar ve konular zamanla kayboluyor.

Bu karmaşayı ortadan kaldırabilmek için ve ayrı bir bölüm ve kategori oluşturabilmek için siz değerli forum arkadaşlarımdan destek beklemekteyim. Lütfen siz de bu konu altına evet onaylıyorum gibi , mesajlar yazarak bu görüşüme destek çıkın , tamamen ayrı bir bölümümüz ve bölüm ile ilgili alt kategoriler olsun.

Herkese iyi günler.

Destek veren ve Teşekkürü hak eden , değerli Turizm Sevdalıları :

Be Happy
    alaçam
    mertali
    algorytma
    Sanal Bilim Adami
    cinematic
    cemtuna
    duduco
    yasinaslan
    connectpeople
    crazydentist
    guvennet
    Music �ô
    nixx
    hsnyvz
    isonery
    mvcakir
    bérkay
    fato65
    hakangeziyor
    grimser
    protege
    hectic01
    Ludwig van Beethoven
    clra
    cloves
    alijchan
    alfie33
    pRo.
    DMustaine
    blackenedd
    eflatux
    firatsedat
    anil
    knopix2626
    mirogluhalit
    meceng
    omer14
    selo224
    yasimboo
    Madman
    Wharfedale
    liveknight
    igidu
    karabiberoglu
    suleymankahveci
    wellwet
    oksit
    ukisa
    JackDaniels
    enginkurt
    cancantürk
    catik
    Christopher Moltisanti
    duykan
    kunta-kinte
    Colin Kazim-Richards
    Swordspecftw
    blackeyes
    ai27
    uuykucuu
    bk_tr
    ercanahmet
    hectic01
    celilbey
    secilburgaz
    ertugrul29
    dragotreis
    faldov
    ukrkievaparts
    trineux
    liveknight
    kazancinyolu
    Guybrush Threepwood
    westbahnhof
    thelostcity
    ekremx
    ilkerbb
    teacher47
    alpsf
    purpleandbeyond
    zucchero
    nurettinn
    suivant
    26_____
    albati
    AngelDust!
    alpbatu

Not : İsimler mesaj sırasına göre eklenmiştir.

Yönetimden gelen mesaj :

Gezi ve Turizm Bölümü - ÖNERİ [ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ ]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle bir şey olursa iyi olur. Ülkemizin en önemli getirilerinden biri olan turizme de ayrı bir başlık açılırsa çok iyi olur.
  • Sadece ülkemiz icin değil yurtdışı tatillerimizide kapsayan bir bölüm olmalı...Google amcadan çok araştırıyoruz bazen yetersiz kalıyor. Belki böyle bir bölüm olsa burada cevaplarımızı buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun böyle bir bölüme ihtiyacı olduğunu bende düşünüyor ve destekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni olmasi bile hata. Turizm ile gezi bir mi?

• Böyle bir bölüm için geç bile kalındı diyebilirim hatta Türkiye Ve Dünya iki kısma ayrılıp Dünya yı da kıtalara ayırarak bölüm açılırsa bütün karmaşa önlenmiş olur. Sonuna kadar destekliyorum sizi

• peki yöenticilere bildirildi mi bu konu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tez yardımlaşma ve anket
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginiz için çok teşekkür ederim. Gayet güzel olacak . Tüm Turizm Destinasyonlarını ayrı ayrı tutabilir , İnterrail ya da bunun gibi başlıklar için ayrı bölümler oluşturabiliriz.

Yöneticilere konu iletildi , kendilerinin görüşlerini aldık ve konuyu açtım. Yeterli ilgi ve yoğunluk sağlandığında , forum yönetimi de gerekli kararı alacaklardır . İlginize çok teşekkür ederim, destekleriniz esirgemeyiniz lütfen.
  • Gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu bölüme günde en fazla 5-6 konu açılıyor. O yüzden konuların kaybolması gibi bir durum yok. Yapılabilecek en güzel düzenleme Türk turistlerin en çok gittiği yerler hakkında birer üst konu veya ana konu açmak olabilir. Örneğin Balkan turları, İtalya, İspanya, Orta Avrupa gibi konular açıp bilgilendirmeler ve sorular o konularda yapılır. Bilgi isteyenler o konuları okuyarak fikir sahibi olabilirler. Aynı mesajları birçok konuya tekrar tekrar yazmak zor geliyor artık.
  • Turizmin kelime manasıyla bile geniş kavramdır, konuların bu denle sıkışıp kalması bile çok yanlış. Sadece " interrail " ile ilgili onlarca Türkçe site var. Oteller hakkında bilgiler , Ülkeler hakkında bilgiler , Pasaport ve vize işlemleri , Kültürel Turlar , Müze ve Ören Yerler , Doğa ve Dağ Turizmi , Kış Turizmi , Eğlence Turizmi , Cruise Gemileri gibi gibi bir çok kategori varken . Bunları tek bir bölümde toplamak ve insanların karman çorman bir şekilde bu tek bölümde konu açmasını beklemek biraz yanlış olur.

Ben tüm görüşlere önem veriyorum. Umarım istediğimizi alırız.
  • Hepimize hayırlı olsun.

O zaman ilk soru benden gelsin.

Ben eşimle birlikte yurtdışına tatile gitmeyi düşünüyorum. Dubai,Katar,İngiltere daha evvel gittiğim yerler. Giderken de kartımdaki puanları kullanmayı istiyorum. Aklımda Phuket, Phi Phi Adaları geçiyor ama çok pahalı. Singapur da ona yakın. Aslında Mallorca da geçiyor ama uygun Mallorca bulamadım. Sizlerin de yardımını bekliyorum.
  • Bugüne kadar olmadığı için değişik konu başlıkları altında çok karışık şekilde tartışıldı bilgi paylaşıldı. Donanım Haberin bu konu başlıklarını ayırma zamanı geldi, kesinlikle destekliyıorum.
  • Aslında düşündüğüm ilk yer MISIR Sharm El Sheikh idi, ama Mısır ın çok pis bir yer olduğunu ve devamlı Turist kazıklamaya çalıştıklarını söylediler. Birde sanırım o bölge daha çok dalmaya elverişliymiş, bende dalmak isterdim ama tecrübem yok. bu nedenle vazgeçtim ama hala aklımın bir köşesinde...
  • Bu oluşumu ben de destekliyorum:)
  • Alt kategoriler olması çok iyi olur, destekliyorum.

• çorbada bizimde tuzumuz olsun
  • bir destek de bizden gelsin...
  • Bir destekte benden gerçekten çok iyi bir fikir açılmasını istiyorum bende
  • benimde ilgi alanım kesinlikle açılmalı
  • Bende destekliyorum,az öncesine kadar yurtiçi tatil için ne gibi paylasimlar var diyerekten adios basligini incelerken hep yurtdisi paylasimlar olmuş. Keşke yurtiçi yurtdisi basligi ayri olsun diye düşünürken bu yaziya rastladim. Tesekkur ediyor ve destekliyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.