Şimdi Ara

Türkleri en çok seven ülke? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
42.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkleri en çok seven ülke?

(En Son Oy Tarihi: 14.2.2022)
Giriş
  • Almanlar kazanınca biz de mi kasanmış sayılıyorduk?
  • Japonya, Afganistan en çok sevende Amerika nede olsa tüm istediklerini harfiyen yapıyoruz.
  • bosna hersogova lılar sever ama 92 de onlara yardım elini çok geç uzattık, keşke ölen her bosnalı için 10 sırp öldürerek katliam yapsaydık ama tek bir bosnalı kardeşimiz ölmeyeydi.
  • pakistan ile rusya . ikiside kurtuluş savaşı sırasında türkiyeye en çok destek ve yardım eden ülkeler hatta sadece bu ikisi yardım etti.
  • şurda oy kullananların dünya hakkında ne kadar bilgili olduğu belli oluyor
    kimileri demiş ki araplar, evet bizi 1. dünya savaşında ingilizlere satan araplar bizi seviyor
    kimi demiş ki balkan ülkeleri, sen git 3-5 ülkeyi 500 sene tarih sahnesinden sil, sonra adamlar bağımsız olunca seni sevsin, geç bunları, sevgi de bekleme.
    kimi demiş kş avrupa birliği, onlar sadece ülkelerine kar getirecek işçileri sever, bunun da milliyeti yoktur. ne de olsa çifte vatandaşlığı kaldırıp almanlaştırmaya başlarlar.
    amerika bizi sevmez de çıkar söz konusu olunca yanımızda olabilir.
    iskandinav ülkelerinin bilindik bi problemini bilmiyorum.
    türkün türkten başka dostu yoktur diyenler sanırım haklı. her ırk böyledir. dostumuz varsa da daimi dostlarımız olan pakistan ve bangladeş tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

bosna hersogova lılar sever ama 92 de onlara yardım elini çok geç uzattık, keşke ölen her bosnalı için 10 sırp öldürerek katliam yapsaydık ama tek bir bosnalı kardeşimiz ölmeyeydi.

bosnalılar neden kardeşimiz oluyor anlamadım. tamam müslümandırlar ama ana dilleri sırpça dır. yani müslüman sırptırlar. evet onlara geç yardım ettik , keşke daha erken etseydik, ama sırp ayaklanmaları içinde yer aldılar ve biz gene de onlara yardım ettik. türkler çok cömert ve yardımsever bir ırk.
  • azeriler , pakistan, afganistan, bosna hersek, suriye, özbekistan, arnavutluk... müslüman olmayan güney koreyle gürcistan. yakın zamana kadar israillilerde severdi ama tayyip sagolsun...
  • Azeriler , Bosnalılar , Pakistanlılar , Afganlar , Araplar , Arnavutlar , Japonlar , Güney Koreliler...

O kadarda sevilmeyen bir ırk değiliz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Pakistan-Azerbaycan.

+ Afganistan.

bkz; Sadabat paktı...

Türkiye, İran, Irak, Afganistan, Pakistan arasında imzalanmıstır. Bu ülkelerden birine saldırı tehdidi olduğu anda diğer ülkeler o saldırıyı kendine yapılmıs gibi görecek, dolaylı ve ya doğrudan müdahele edecekti.

Şimdi ise Amerika Irak ve Agganistan'a bizim üzerimizen saldırdı orası ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

azeriler , pakistan, afganistan, bosna hersek, suriye, özbekistan, arnavutluk... müslüman olmayan güney koreyle gürcistan. yakın zamana kadar israillilerde severdi ama tayyip sagolsun...

Birçok arnavut tanıdığım oldu Türkleri sevmiyorlar
  • israil hiç bir zaman dost değildi ve dost olamaz (kendi menfaati için dost görünüyordu)
  • TÜRKLERİ TÜRKLERDEN BAŞKA KİMSE DAHA ÇOK SEVEMEZ DİYE LAF EDENLER ÇIKAR ŞİMDİ..

TÜRKÜN DÜŞMANI EN ÇOK TÜRK'TÜR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Japonlar Türkleri sever. ''Türkün Türkten başka dostu yoktur'' sözü çok boş bir sözdür. Bu ülkede bile insanlar çıkarları için birbirlerinin kuyusunu kazıyor. Ayrıca bu söz geçerli olsaydı bugün ülke bu duruma gelmezdi.

o söz çok boş değil haklı bir söz

gidip de o söz ile uzakdoğudaki dostlarımızla bağlantı kurmayın

yakın çevrede müslüman kardeşi görünüp arkadan vuranlara atfendir

---------

en çok sevende belçikada bir köy sanırım

http://www.turkania-faymonville.be/pages/40l_home.html

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

youtube da azeriler bile türklere sövüp sayıyo bu yüzden türkün türkden başka dostu yok

Azeriler Alman'mı? Hatta bizden daha fazla Türkler, anadolu gibi etnik kökenli halkların kaynaştığı bir coğrafyada yaşamadıkları için.

Bi nane den anlamadığını bu kadar belli etme. Ruslarla kaynaşmış onlar

Onlar Ruslar'la karıştı sen kimlerle karıştın peki nane profesörü. Osmanlı Padişahları'nın validelerine bak bakıyım Rus asıllı olmayan kaç tane bulacaksın. Bunun yanında Anadolu'da yaşıyorsun sen Arapla karıştın, Kürtle karıştın, Rumla karıştın daha nice halkla karıştın soyun safmı kaldı sanıyorsun bunlara rağmen.

• Nondadan dolayı,kongo cumhuriyetlilerin sevmediğini söyleyebilirim.
  • arnavutluk kosova bosna hersek azerbycan pakistan iran endonezya suriye türkmenistan güney kore tunus fas cezayir
  • Hepsinin sevip sevmediğini bilmiyorum ama Alman bi arkadaş ilk duyduğunda çok sevinmişti ve burada da türkler var diye sohbet ettiydi. Polonyalı bi arkadaş kayıtszdı ama ırksal bi nefreti hiç olmadı. Finli bi arkadaşa da Türkçe öğrettim o derece Bi arkadaşın da slovenya dönüşü birçok dostu oldu.

Genel olarak politik olaylar kişi milliyetçi değilse çok etkilemiyor bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

ben japonyaya gidiyom

Türkleri en çok seven ülke?
  • UPUPUP
  • quote:

Orijinalden alıntı: ternurinha

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

azeriler , pakistan, afganistan, bosna hersek, suriye, özbekistan, arnavutluk... müslüman olmayan güney koreyle gürcistan. yakın zamana kadar israillilerde severdi ama tayyip sagolsun...

Birçok arnavut tanıdığım oldu Türkleri sevmiyorlar

benim arnavutlukta yaşayan tanıdığım yok ama yugoslavya dağılınca kaçıp gelen arkadaşım ordaki arnavutlar sever diyordu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.