avrupa birliği üyeleri diyen arkadaş kim merak ettim :D
Orta Asya türk yurdudur.bence cevap orta asyadır.
Ama almanyada olabilir...
Filistin lan işte !!!
"Türkün Türkten başka dostu yoktur"u seçtim ama Kore'de baya seviliyoruz. Geçen hafta bi proje kapsamında hocalarımız ve birkaç öğrenci Güney Kore'ye gitmişti, onların söylediklerine göre böyle...
quote:
Orijinalden alıntı: ternurinha
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
azeriler , pakistan, afganistan, bosna hersek, suriye, özbekistan, arnavutluk... müslüman olmayan güney koreyle gürcistan. yakın zamana kadar israillilerde severdi ama tayyip sagolsun...
Birçok arnavut tanıdığım oldu Türkleri sevmiyorlar
Birçok arnavut tanıdığım oldu Türkleri seviyorlar
Mesela Arnavutluk'un TRT'sinde devlet politikamız Atatürk ilkelerine göre düzenlensin mi diye anket vardı SMS oylamalı. %87 evet , %13 hayır çıktı. Sevmeyen de var ama genelde severler. Orda çok Türk yatırımcı var zaten.
kore dost digerleri menfaatine..
japonlar hiç sevmez...
Niye bizi kimse sevmiyor arkadaş?
Kesinlikle güney kore
Küba'da Atatürk çok seviliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: olek1988
şurda oy kullananların dünya hakkında ne kadar bilgili olduğu belli oluyor kimileri demiş ki araplar, evet bizi 1. dünya savaşında ingilizlere satan araplar bizi seviyor kimi demiş ki balkan ülkeleri, sen git 3-5 ülkeyi 500 sene tarih sahnesinden sil, sonra adamlar bağımsız olunca seni sevsin, geç bunları, sevgi de bekleme. kimi demiş kş avrupa birliği, onlar sadece ülkelerine kar getirecek işçileri sever, bunun da milliyeti yoktur. ne de olsa çifte vatandaşlığı kaldırıp almanlaştırmaya başlarlar. amerika bizi sevmez de çıkar söz konusu olunca yanımızda olabilir. iskandinav ülkelerinin bilindik bi problemini bilmiyorum. türkün türkten başka dostu yoktur diyenler sanırım haklı. her ırk böyledir. dostumuz varsa da daimi dostlarımız olan pakistan ve bangladeş tir.
ben bir arnavutum ve tanıdığım tüm arnavutlar türkleri seviyor
Orta Asya'daki kardeşlerimiz ve Pakistan...
quote:
Orijinalden alıntı: xHannibalx
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
Orijinalden alıntı: xHannibalx
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
youtube da azeriler bile türklere sövüp sayıyo bu yüzden türkün türkden başka dostu yok
Azeriler Alman'mı? Hatta bizden daha fazla Türkler, anadolu gibi etnik kökenli halkların kaynaştığı bir coğrafyada yaşamadıkları için.
Bi nane den anlamadığını bu kadar belli etme. Ruslarla kaynaşmış onlar
Onlar Ruslar'la karıştı sen kimlerle karıştın peki nane profesörü. Osmanlı Padişahları'nın validelerine bak bakıyım Rus asıllı olmayan kaç tane bulacaksın. Bunun yanında Anadolu'da yaşıyorsun sen Arapla karıştın, Kürtle karıştın, Rumla karıştın daha nice halkla karıştın soyun safmı kaldı sanıyorsun bunlara rağmen.
olm sorunlu musun, ben bizim saf ırk oldugumuzu mu iddia ettim, sadece azeriler sandıgın gibi saf değiller dedim, nasıl anılıyorsun şu cümleleri hayret.
Azerbaycanlilar da zaten turk . Azerbaycanda turkleri seviyolar ama turkiyede ogle diyil kardes
Azeriller de turk milleti ruslarla falan karistigi yok .Eger ogle olsaydi sovetlerde cikan diger turk devletleri gibi ikinci dili rusca olurdu ama ogle diyil . Bi tek dilleri var Azerbaycan turkcesi. Eger en saf turk milleti soruyosunuzsa gidin Sibir turklerine bakin
BANANE YAA sen onu bunu boşverde bana şu soruyu sor önce TÜRKLER BİRBİRİNİ SEVİYOMU ? ondan sonra sorulcak 2. soru bu
azeriler ruslarla falan karışdığı yok bilib bilmeden konuşmayın. Onlar da türk. En büyük kanıtı türk-azeri dillerinin bir-birine çok benzemesi.
Azerbaycan-Bosna-Gana-Pakistan
Japonya
Deportivo La Coruna halkı ve taraftarı
Pakistan, Afganistan. Arap halklarıda sever. Ama Arap halklarıyla devletlerinin başlarındaki kukla yönetimleri karıştırmayın.