Şimdi Ara

Türklerden Nefret Ediyorlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miroglu_ -- 24 Ağustos 2007; 14:29:50 >

• O globalı atana yine küfür basıyorsun ve adamın bu tür şeyler yazmasını yanlış buluyorsun eh ne diyeyim..
  • siz spartadaki __giant__ hıyarını görün. hergün 50 global harcıo türklere küfür ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

O globalı atana yine küfür basıyorsun ve adamın bu tür şeyler yazmasını yanlış buluyorsun eh ne diyeyim..

• ama bunun sebebi yine biziz
  • Türklerden değil sizlerden nefret ediyorlar vs vs sıktı bu tür konular ve onların tartışması 2 taraf yazcaklar ....
  • böyleleri çok malesef..ve işin kötüsü bizimkilerin çoguda cevap veremiyor..kötü söz sahibine aittir diyecez..bizde ne kadar bilinçlenmemiş veledizina varsa gavurlarlada aynı durum mevcut

seni kim kızdırdı bu arada? yalamalı falan mesaj yazmışında dikkatimi çekti..sansürleseydin bari kendi konuşmanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bari kendi yazdığın küfürleri sansürleseydin burası bir forum ve kimse küfür okumak zorunda deil,özellikle bu kadar ağırını şikayet edicektim ama reklamlardan şikayet butonu kapanmış
  • şu heriflere niye küfür ed,yosunuz Allah size akıl fikir versin, adama küfür ettikçe daha da azar.
  • Senin anlamsızca türkçe küfür ettiğini görünce amacına ulaşarak daha büyük haz alıcak.
    Adam o küfürleri de anlamicak zaten sen küçüldüğünle kalcaksın.
  • yav bizimkilerde az azgın değil hani küfür konusun da ama bu adam peygamber efendimizide karıştırmış

hani insan istiyo bazen ulan gelde bide yanımda de aynı şeyi balım ne oluyo

şiddete hayır ama bu kadar da tahammulüm yok

joymax a şikayet olarak gönderelim bu resmi kimse peygamberimizi dinimizi karıştıramaz

• Editledim Ama Bir Şey Soylemek İstiyorum Adamin Ettigi Kufurlerini Okuyun Peygamberimize Kufur Ediyo Biz Niye Ona Kufur Etmeyelim Bizim Başımız Kelmi?
  • O sana küfür etti sende ona et mantığı çok güzel bişeyse hepimiz yapalım o herfiler dini oyuncak sanıyolar etsinler küfürü sen niye günaha giresinki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
    o herfiler dini oyuncak sanıyolar

katılmıyorum siz abartıyorsunuz dini
  • dun spartada bi almanın biri boyle seyler yazmaya basladı globalden bi alman arkadasımda globalden sunu yazdı ingilizce olarak

stop talking shit idiot u bringing shame to our country...

sorna almanca global yagmuru basladı vs vs. boylelerini takmamk lazım aslında joymax boyle adamlara bayılıyordur bu salaklar bir suru global e para harcıyolar (ben ccf olduuna adım gibi eminim ama )
  • boşverin o akılları kıt insanları
  • Oh Ediyorlar Hepsi Türklerin Suçu Hergün Globalden Ananı Böle Yapım Bacın ı Öle Böle Özelden Yazın Kardeşim !!!!!!!!!
  • Bence Tek Sorun Bazı Türklerin İyi İngilizce Bilmemesi
    Neden Derseniz Adam Sana Sayıyor Küfürü Sen Anlamadığın İçin Cevap Veremiyorsun Adam Hala Sayıyor
    Saydırdıkça Zevk Alıyor
    Cafedeki Bebelerden Biliyorum Çocuk Oynuyor Biri Bişey Yazmış Geliyo Bana Abi Bana Bu Ne Diyo
    Bende Diyorum Takma Falan Bitek Zaten F..k Kelimesini Biliyorlar Onuda Görünce Bebe Başlıyo Türkçe Yazmaya Tabi Adamda İnglizce Sayıyor Sonra Globale Sıçrıyor Olay
    Aslında Şu SRO'yu Oynayan Kişiler İngilizce Bilebilseler Anlatsalar Sakince Bak Ardakaşım Böyle Böyle Adam Belki Anlıycak ( Anlayışı Kıt Değilse ) Şahsen Ben Öyle Bir Sürü Kişiyle Konuştum Bazıları Daha Beter Küfür Etti Biri İse Dediki
    Ben Aslında Çok Saçma Buluyorum Bütün Bunları Banada Arkadaşım Türkleri Kötülemeye Çalışıyor
    Aslında Bütün Türkler Okadar Kötü Değil Bazıları Aksine Çok Yardımsever Ve Sevecen
    Yani Takmıycaksın Bunları Bırak Adam Konuşsun Günahı Onun Boynuna

( Heycana Geldim Noktalama İşaretlerinden Eser Yok Pardon )

• adam i hate turks diyo bi tanesi gelip " fvck your mom " diyo Allah ım küfür ediyonda ne alaka ?
    "dont care cuz your nothing " de " pff " de " i hate mom who grew you " de bişey de ama alakalı bişeyler olsun be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.