Şimdi Ara

TÜRKLERDEKİ TEKNOLOJİ ÇILGINLIĞI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ilk önce selamlar. Bugün Vatan Bilgisayar'da karşılaştığım bi olayı anlatmak istiyorum. Gittim Vatan'a 10 liralık uyduruk bi headset almak için neyse işte aldım kasaya geldim kasada işlem yaptıran biri vardı, ama üstünü başını görseniz fakir biri sanarsınız. Aldıklarına bi baktım da adam orjinal Microsoft Office 2010 almış. Böyle kaldım resmen: (Hiç orjinal office alan görmemiştim daha önce,bunları kim alıyo ki diye merak ediyodum )
    Bi de elinde Note II vardı.
    Anlamıyorum arkadaş, adamın giyecek adamakıllı ayakkabısı,ceketi yok bütün parayı teknoloji aletlerine vermiş. Nedir bu teknoloji çılgınlığı,son model telefon kullanma merakı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qRowNie

Beyler ilk önce selamlar. Bugün Vatan Bilgisayar'da karşılaştığım bi olayı anlatmak istiyorum. Gittim Vatan'a 10 liralık uyduruk bi headset almak için neyse işte aldım kasaya geldim kasada işlem yaptıran biri vardı, ama üstünü başını görseniz fakir biri sanarsınız. Aldıklarına bi baktım da adam orjinal Microsoft Office 2010 almış. Böyle kaldım resmen: (Hiç orjinal office alan görmemiştim daha önce,bunları kim alıyo ki diye merak ediyodum )
    Bi de elinde Note II vardı.
    Anlamıyorum arkadaş, adamın giyecek adamakıllı ayakkabısı,ceketi yok bütün parayı teknoloji aletlerine vermiş. Nedir bu teknoloji çılgınlığı,son model telefon kullanma merakı?

Sergey Brin:

TÜRKLERDEKİ TEKNOLOJİ ÇILGINLIĞI !!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O adamın pijamasıdır.Arkasında neler vardır neler.

Red Hot Chili Peppers

Dani California - Californication - Can't Stop - Under The Bridge - Scar Tissue - View From The Road - Give It Away - Otherside - Universally Speaking- Fortune Faded - The Zephyr Song- Snow - Around the World - Look Around - Aeroplane - By The Way - Suck My Kiss - My Lovely Man - Funky Monks - Breaking the Girl - The Power of Equality - She's Only 18 - Turn It Again - We Believe - Hard to Concentrate - She Looks to Me - So Much I
  • insanlar giyimleri ile karşılanır düşünce ve davranışları ile uğurlanır
  • Sen insanları kılık kıyafetine göre mi değerlendiriyorsun? Problem insanlarda değil, sende. Forumdan kafanıza giren fakir, zengin görüntüsünü gerçek hayatta kullanmaya kalkma. Bir gün birisine çıkar ters bir laf edersin. Lafın altından kalkamazsın. Sonra bırak bir daha o tip sözler etmeyi herkese karşı davranışlarına dikkat edersin.

Office alan adam neden sana garip geldi onu da anlamadım. Herkes sizler gibi bilgisayar gurusu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 23 Şubat 2013; 19:40:20 >

Edit: fabrika, okul, ofis vs. Gibi yerlerde sahte msoffice kurun da göreyim ben sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 23 Şubat 2013; 19:37:51 >

The world is a book, and those that do not travel read only one page.
  • Gösteriş meraklısı değildir senin gibi. Korsanı övmende garip.

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Yaş 13 galiba. Sanane?

Edit: fabrika, okul, ofis vs. Gibi yerlerde sahte msoffice kurun da göreyim ben sizi.

OpenOffice'i kurabilirler aslında ama karışık geliyor çoğu kişiye açık kaynaklı programlar

Orijinalden alıntı: shrorl

quote:

Yaş 13 galiba. Sanane?

OpenOffice'i kurabilirler aslında ama karışık geliyor çoğu kişiye açık kaynaklı programlar

Open office, libre office gibi cogu programlar office 2007 dosyalarini bozuk aciyor. Cogu ozellik calismiyor. O zaman linux kullansinlar windowsa ne gerek var

quote:

Orijinalden alıntı: shrorl

quote:

Yaş 13 galiba. Sanane?

Open office, libre office gibi cogu programlar office 2007 dosyalarini bozuk aciyor. Cogu ozellik calismiyor. O zaman linux kullansinlar windowsa ne gerek var

linux'u küçümsüyorsun galiba ama unutmaki android işletim sistemi linux tabanlı ,linux ile o söylemek istediğin çoğu office özelliklerininden yararlanabilirsin ancak arayüz'ü kötü olduğu için biraz uğraştırır.

• İşyerinde 850 TL maaş alan arkadaşlarımdan biri yeni iphone 5 var , ikisinde s3 var , birinde note 2 var , birinde de çakma iphone 4S var.
  • Bu teknoloji merakını gördükçe para biriktirip her yeni çıkan ürünleri millete satıp sonrada nokia 3210 kullanmak istiyorum

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
  • laptop alacaz. laptop lazım bize laptop alacaz

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.