Şimdi Ara

Türkler niçin birlik olmayı sevmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkler niçin birlik olmayı sevmez tartışalım arkadaşlar

• sen sevmiyomusun? kendi adına mı konusuyosun?
  • ne alaka dostum niye birlik olmayı sevmeyelim ki ? sevmesek bugün 3.dünya ülkeleri gibi sömürgeydik.Açtığın konudan pek bişe anlamadım.
  • Herkes kendi çıkarını düşündüğünde birlik olmak içlerinden geçmiyor. Yada birlik olup kazık atan tiplerde var. senden yararlanıyor sonra kazığını atıyor.
  • haklısın işte emek yedi yere yapan var böyle bi zihniyet nolur acaba
  • biz Türklerden başka hiçbir millet,başka bir milletle veya azınlıklarıyla birlik olmak istemiyor. zaten bizdeki tek sorun da bu.
    adam mecliste "kürt halkının önderi apo..." diyor bizim sivrizekâlılar da hâlâ "kardeşlik,mozayik,sağduyu,yok beraber omuz omuza savaştık" vs saçmalıkları tekrarlayıp duruyorlar
  • Valla Arkadaşlar Yurt Dışına Çıkınca bu olayı çok daha iyi anlayacaksınız.Kimse istemiyor Bir başka kardeşinin kendi oldukları yerde olup ekmek yemesini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aksak timür (moğol hakanı ) ankara önlerine 60 bin kişilik ordusu ile gelir I. Mehmet çelebide 40 bin kişilik ordusu ile hazır bekler.. Karamanlılar ve harezmşah sultanları ve devrin ulemaları iki tarafada adeta yalvarır durdurun bu savaşı ikinizde türk hakanısınız ikinizde aynı kanı taşiyorsunuz iki tarafın bir tarafı (osmanlı) tamamen müslüman Moğol larda 20 bine yakın müslüman.. orada iki türk hakanın tarihe damgasını vuran iki açıklaması vardır bu yakarmalar yalvarmalar karşısında . Ve türklerin neden birleşemediklerini aslında izah eder

Kendi ağzılarından;

Moğol hakanı Aksak Timur; Benim için öncelik türk ırkıdır islamiyet 2 ci derecedir bana katılsın emrime girsin çine girelim orta asyada tek olalım

Osmanlı sedarı I. Mehmet çelebi; Benim ve atalarımın bi hedefi görevi var peygamberin ' atın ayak bastığı her yere bu din gidicek' emrini canım soyum servetim pahasında olsa yaşadığım sürece götürmek zorundayım. Benim için öncelik türk olmak olmamak değil islamiyettir bu sebebden rumeline ve avrupaya akınlarım olacaktır benim çinde işim ne olaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman-Empire -- 14 Kasım 2007; 1:41:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

Aksak timür (moğol hakanı ) ankara önlerine 60 bin kişilik ordusu ile gelir I. Mehmet çelebide 40 bin kişilik ordusu ile hazır bekler.. Karamanlılar ve harezmşah sultanları ve devrin ulemaları iki tarafada adeta yalvarır durdurun bu savaşı ikinizde türk hakanısınız ikinizde aynı kanı taşiyorsunuz iki tarafın bir tarafı (osmanlı) tamamen müslüman Moğol larda 20 bine yakın müslüman.. orada iki türk hakanın tarihe damgasını vuran iki açıklaması vardır bu yakarmalar yalvarmalar karşısında . Ve türklerin neden birleşemediklerini aslında izah eder

Kendi ağzılarından;

Moğol hakanı Aksak Timur; Benim için öncelik türk ırkıdır islamiyet 2 ci derecedir bana katılsın emrime girsin çine girelim orta asyada tek olalım

Osmanlı sedarı I. Mehmet çelebi; Benim ve atalarımın bi hedefi görevi var peygamberin ' atın ayak bastığı her yere bu din gidicek' emrini canım soyum servetim pahasında olsa yaşadığım sürece götürmek zorundayım. Benim için öncelik türk olmak olmamak değil islamiyettir bu sebebden rumeline ve avrupaya akınlarım olacaktır benim çinde işim ne olaki?

İyi hoş yazıda sonunda bi yeri anlamadım ben arkadaşım,neden çinde işim yok diyor?? Çinde müslüman değilki.sonu mantıksız olmuş bence...

• Hele avrupada yasayanlar..! Birbirlerine destek olmadiklari varken aksine birde köstek vururlar neye ugradigini sasirirsin.
  • Bir Türk dünyaya iki Türk Uzaya bedelmiş :):)

Arkadaşım bunlar sorgulanacak şeyler değil... Sence birlik olmayı sevmesek o kadar para o kadar kısa sürede toplanırmıydı ?

Başak topiclerde görüşelim kendine iyi bak...

Canın sıkılırsa lütfen Gayriciddi konullar aç bunlar hassas konular hoşça kal...
  • Başkasının başarısını hazmedememe huyu var.Biri bir şeyi başarıyorsa, diğeri kendine hiç bir yararı dokunmayacağını bildiği halde başarılı vatandaşın ayağını kaydırmaya çalışıyor.
  • Karamanlılarmı yalvarmı mış. Ulen timura yıldırım bayeziti şikayet eden kimdi?

Osmanlılara karşı venediklilerle anlaşma yapan kimdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.