Şimdi Ara

TÜRKLER BENDEN SİZE BİR TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav siz sro oynarken Müslüman değilsiniz Çinlisiniz!!RPG oyunlarına gerçek hayat sokulmamalıdır sokulursa minimum tutulmalıdır.Ben Türkleri de soyuyorum Huntersam Türkleri de kesiyorum.Gerçek hayattaki ayrımları oyuna yansıtmak gayet saçma geliyor bana.
    (((((((AvriL Lavigne))))))
  • Ya inanamıyorum yobazlık almış başını gidiyor ben aldım domuz cokta şirin kesebilen varsa gelsin kessin ;)

Orjinalden alıntı: Urfa_Lee

Bu Bir Oyun Kafanızmı Guzel Kardesim Sizinn_?_

hahaha en güzel cevabı vermıs arkadas harbı sronun halıne bak ya

yazıkkk valla ya biride haram demiş... ulen aç kaldı bizim char orlarda ne yesek artık
    harbiden kafaları güzel bunların
    NEPTÜNE 6X
    MoRqX
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: noob01

quote:

hahaha en güzel cevabı vermıs arkadas harbı sronun halıne bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSPHORUS -- 11 Mayıs 2007; 15:47:00 >

Orjinalden alıntı: weray

BİLİYORSUNUZKİ SİLKROADA YENI PET OLAN DOMUZ GELMIŞTIR BENCE ALMAYIN BEN ALDIM HATA YAPTIM SIZDE AYNI HATAYA DUSMEYIN BUTUN TURKLER SIZI KESIYO DOMUZ ALDIN DIE ALMAYIN!!!!!!!

ne kadar guzel sacmalamıssın....

• böyle saçma sapan ya da başka bi deyişle salak saçma şeyleri ilk defa duyuyorum.yani bu oyunu ciddiye alan biri varsa o zaman o adamndan kaçın.yarın öbürgün gelir sizi gerçekten bi kılıçla kesmeye falan kalkar.ben de şahsen bu peti almam ama bu sebepten odoalyı değil saçma bi hayvan olmuş da ondan maymundanda nefreet ederim :D en kralı sincap bu arada istediğinizi alabilrisiniz pet olarak.bu konuyu açan kişi nie böyle bi yagıya vardı opnu da analamdım.yan itesadüf oalmaz mı.seni kesmesi.sana neden kestiğini söyledi mi ki?ya böyle şeylerle foruma gelmeyin.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Yav siz sro oynarken Müslüman değilsiniz Çinlisiniz!!RPG oyunlarına gerçek hayat sokulmamalıdır sokulursa minimum tutulmalıdır.Ben Türkleri de soyuyorum Huntersam Türkleri de kesiyorum.Gerçek hayattaki ayrımları oyuna yansıtmak gayet saçma geliyor bana.

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• aslında domuzu yemesi günah haramdır çünkü geviş getirmeyen bi hayvandırda ondan ...
    ayrıca bencede bi sakıncası olmamalı ama gene de insanın içi rahat etmez ...
    boşwerin domuzu falan alın tavşanı keyfinize baqın....

KörOğLu__

Anti PKK
  • Domuzumuda yerim camii yede giderim

İster oyun olsun ister gerçek biz her yerde örf ve adetlerimizi dinimizi ortaya koymalıyız benceee.....

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

ben domuz alırım ama ismini öle bir koyarım ki o zaman herkes anlar niye domuz aldığımı

Hocam yürü be :)

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • fire_glavıe2 kardes bana katılan tek sen warsın saol bız TURKuz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.