Şimdi Ara

Türkiyemin Durumu... Özet Geçtim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALLAH Memleketimin üzerine oyun oynayan hainlerin bozgununu bana göstermeden canımı almasın tek dileğim bu....Youtube da gezinirken dikkatimi çekti en özet video....

• Müstehaktır lan size abanyayınız kaçmış sizin siz anca gif koyarsınız aptal aptal
  • Hal böyleyken %50.. Daha bişey söylemeye gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 18 Eylül 2012; 0:31:42 >
  • Ülke eyye gidiğ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

ALLAH Memleketimin üzerine oyun oynayan hainlerin bozgununu bana göstermeden canımı almasın tek dileğim bu....Youtube da gezinirken dikkatimi çekti en özet video....

o zaman 500 yaşına kadar yaşıyacaksın. Hadi yine iyisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videonun yarısında Türkiye'de ki ırkların birbirine düşürülmeye çalışdığını çok kolay anladık. Zaten video ırkçı bir video ama...
    Dediğim gibi bu videoyu yarıda kapatın sadece şunu aklınıza koyun; Bu ülke olurda çok zor durumlara düşerse ırkların birbirine düşmesi yüzünden zor durumlara düşer... Bu ülke Türkü Kürtü Çerkezi Lazı ve diğer burayı vatanı benimsemiş diğer ırkların. (Mesela dünyada 30 milyon Kürt var deniyor ama 20 milyonu Türkiye de, Kürdistan diyorlar ama öyle birşey yok. Belirtmek isterim.)
  • Yazık,Banu avar gibi birini de susturdular ya nediyim.Kim doğruları,düşüncelerini söylüyor ise,ya cezaevin de yada sürgünde.Banu avarı tvlerden uzaklaştırdılar ama facebook ta devam ediyor.15 ekimde ise Nihat genç tv ye geri dönüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Yazık,Banu avar gibi birini de susturdular ya nediyim.Kim doğruları,düşüncelerini söylüyor ise,ya cezaevin de yada sürgünde.Banu avarı tvlerden uzaklaştırdılar ama facebook ta devam ediyor.15 ekimde ise Nihat genç tv ye geri dönüyor

Nihat Genç mi dedin hangi kanalda ?
  • quote:

Yazık,Banu avar gibi birini de susturdular ya nediyim.Kim doğruları,düşüncelerini söylüyor ise,ya cezaevin de yada sürgünde.Banu avarı tvlerden uzaklaştırdılar ama facebook ta devam ediyor.15 ekimde ise Nihat genç tv ye geri dönüyor

Yanarım ona yanarım zaten. Kadını uzaklaştırmakla kalmadılar konferanslarınada el attılar engellemeye çalışıyorlar. Ara sıra tvye çıkıyorda konuşabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

quote:

Nihat Genç mi dedin hangi kanalda ?

Nihat Genç çok büyük ihtimalle 15 Ekim'den itibaren yeni kanalında programa başlıyor.
    (Gelmesi muhtemel "Hangi kanalda?" sorusuna karşılık, en kısa zamanda bilgi vermeyi umuyoruz; proje henüz 'yüzde yüz' kesinlik kazanmadığından 'şimdilik' daha fazla bilgi veremiyoruz!) Ben tahmin edebiliyorum hangi kanal olduğunu sitesinde de yeni söyleyişleri felan röportajı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.