5 sene önce didim'de 3 yıldızlı bi otelde bi abi vardı abi barzo tipliydi yani tipsizdi ama yanında 175 sarısın mavi gözlü isveçli bi melek vardı şimdi para derseniz küfür ederim isveçliler zaten zengin yani didim'de 3 yıldızlı bi otel için elin tipsizine katlanmazlar hadi para için diyin, ona da kabulüm, bizim görgüsüz instagram hasetçisi kızları didimde 3 yıldızlı otele götürsen burun kıvırır ama o abla havuz başında kitap falan okuyordu takılıyordu somurtmuyordu güler yüzlüydü bir de şimdi türkiye insanının karakteri belli. çoğu şekilci, kendinden aşağıyı ezmeye meraklı saçma sapan bir toplum iskandinavlar belki daha az şekilcidir olabilir mi? |
türkiyeli karılardan bana hayır yok kuzey ülkelerindeki kızlarda şansım var mı
-
-
Bosver direkt travesti ye aban
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@mrslimshady yalvarırım yardım et gerekirse mülteci olurum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness@mrslimshady yalvarırım yardım et gerekirse mülteci olurum
iskandinav güzel yer ya
orada asgari ücrete her türlü işi yaparım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Biskandinav güzel yer ya
orada asgari ücrete her türlü işi yaparım
Alıntıları Gösterordaki karılar bana bakar mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessordaki karılar bana bakar mı
Alıntıları Gösterbakar
ortadoğulu yüksek testosteronlu erkekleri seviyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bbakar
ortadoğulu yüksek testosteronlu erkekleri seviyorlar
Alıntıları Göstertestosteronumun yüksek oldugunu nerden biliyon
-
Biraz sal...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkeseçici
Biraz sal...karı istirem
-
esmer ve barzo olman lazim sarisinsan hic sansin yok kendi erkeklerini bile begenmiyor bu avrupali kadinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4F3esmer ve barzo olman lazim sarisinsan hic sansin yok kendi erkeklerini bile begenmiyor bu avrupali kadinlar
öyleyim
-
Türkiyeli diye bir kelime mi türedi. Türk kadını denir ona
-
quote:
Orijinalden alıntı: straptezloTürkiyeli diye bir kelime mi türedi. Türk kadını denir ona
yıl 1930 mu?
ilker basbug bile türkiye halkı diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessyıl 1930 mu?
ilker basbug bile türkiye halkı diyor
Alıntıları GösterTürkiyeli diye bir tabir yok yıl 2500 olsa da bu değişmeyecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: straptezloTürkiyeli diye bir tabir yok yıl 2500 olsa da bu değişmeyecek.
Alıntıları Göstertamam kardeş kuru milliyetçiliğe devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesstamam kardeş kuru milliyetçiliğe devam
Alıntıları Gösterkuru cahilliğinle sana hiç bir ırktan karı yok. fransalı - almanyalı - italyalı - ispanyalı - ingiltereli - japonyalı. ne kadar saçma ise türkiyeli demekte en az o kadar saçma ve anlamsızdır. Önce dil bilgisinden başla hadi bakayım
-
Yalvarırım yardım et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X