Şimdi Ara

Türkiyeden Tunusa 5 Milyon $ Hibe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyeden Tunusa 5 Milyon $ Hibe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bildiğin Odun -- 10 Aralık 2020; 10:20:43 >

• akıl akıl gel şeyime takıl...

• Geçen gün de Somali'ye 3.5 milyon dolar hibe vermişlerdi sanki. 🤔

Kendi milletine gelince; biz bize yeteriz Türkiyem, 8119'a sms atmaya devam edelim...
  • La Libya harekatında Tunus hava sahasını açsaydı neler olurdu hesaplayabiliyormusunuz da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Bu mesaj silindi.

Bir filistin kelamı ile bağdatıda şamıda riyadı da tahranıda etkilersin davayı eline alırsan mesele sadece bukadar.

Bana kalsa evvela israilin avrupa ve amerikadaki tüm eğitim fikri mülkiyet haklarını askeri ve sivil teknoloji altyapısını Türkiye Cumhuriyeti topraklarına taşıması Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hiç bir kısıtlama ve vize kısıtlaması olmadan serbestçe girebilmeleri karşılığı Türkiyenin İsrail büyükelçisini Kudüse atarım.

• Eğleniyormuyuz Türkiyeden Tunusa 5 Milyon $ Hibe 

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

O kadar güçlü bir filistin kelamı ki hiç kimse işgale karşı gelip baş kaldırmadı. Zırvalık bunlar gerçeklikle alakası yok. İş söze gelince hep oluyor harekete gelince hiç kimseden iş çıkmıyor.

Davayı eline alırsan elinde kalır kimsenin de umurunda olmaz şuan olmadığı gibiTürkiyeden Tunusa 5 Milyon $ Hibe 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün öğrenci kyk kredisi faizlerini niye ödemiyor saçmalık diyen birileri vardı forumda. Nasıl böyle eğleniyor musunuz? Çok merak ettim. Bizim üç kuruşumuzda gözünüz var, paranız her gün sağa sola saçılıyor. Kimse sesini çıkarmıyor. Bu vatanın geleceğini inşaa edecek gençlere de üç kuruşu haram görüyor milletimiz. Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kullanıcı_Adı_ -- 10 Aralık 2020; 11:4:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

O kadar güçlü bir filistin kelamı ki hiç kimse işgale karşı gelip baş kaldırmadı. Zırvalık bunlar gerçeklikle alakası yok. İş söze gelince hep oluyor harekete gelince hiç kimseden iş çıkmıyor.

Davayı eline alırsan elinde kalır kimsenin de umurunda olmaz şuan olmadığı gibi 

Hayır her zaman Türkiye Cumhuriyetinin dediği oldu bölgede. araplar ayaklandı ırak mısır ve suriye bağlıları ile birlikte bir kaçkere saldırdılar hadsiz koordinasyonsuz kalkışmaları hiç sonuç alamadılar

• Zaten kendi seçmenine yardım yapıyor.Seçim döneminde yine yardımlar geliyor.%10-20 orana.Diğerlerini ise böyle dışarıya yardım yaparak ve bunları haber yaparak,resmen o insanların gözlerine sokarak işte böyle büyük ülkeyiz böyleyiz şöyleyiz bakın herkese yardım yapıyoruz diyor ve yine oy topluyor.Sabah akşam bu haberleri dinleyen bir kesim ise kuru ekmek yerken olsun dünyaya yardım ediyoruz diyebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da ödesin.Ben artık bu millete zerre acımıyorum.Belli ki başımızdakilerde acımıyor.Aklını kullanmayan milletlere layık birşekilde yönetiliyoruz.Neden üzüleyim ki?

Bizim elimizde dolar kalmadığı için gider fabrikalarımızı Katar'a satarız,Katardan bunun karşılığında dolar alırız bu dolarlarıda andromeda galaksisi lideri tarafından sağa sola 'hibe' edilir.Sonra ortamlarda 'güçlü Türkiye' diye dolaşır.

Milletten 'biz bize yeteriz Türkiyem' diyerek paraları toplarlar sonra bu paraları da başkalarına verirler.

Kısacası ben artık bu tür haberlere zerre üzülmüyorum artık.Bütün yaşanılanlarda ortada.Buna rağmen hala daha gidip bunlara oy veriliyorsa bu millet her şeyi hakediyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 10 Aralık 2020; 11:32:32 >

Pardon bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz hususlar mı var? Türkiyeyi muhatap bile almıyorlar artık. Libyada durdurulup aranan gemi anlamak isteyene çok güzel mesajlar veriyordu aslında.

• Somali'nin 3.5 milyon $ borcunu öde,

Tunus'a 5 milyon dolar yardım yap,

kendi halkına IBAN ver!

Herkes konuşur, akp yapar..!

• Var ki veriyoruz ya olmasa ne yapacaktık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bildiğin Odun

Pardon bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz hususlar mı var? Türkiyeyi muhatap bile almıyorlar artık. Libyada durdurulup aranan gemi anlamak isteyene çok güzel mesajlar veriyordu aslında.

Oda ayrı güzel hikaye haa muhattap olmayan Türkiye dikkat etmyorsunuz gemiye çıkmadan izin için yapılan ananonsa dönmüyor bile Türkiye cumhuriyeti Akdenizde geminin aranmasını istemeyecek ve o gemi aranacak mesaj değil bu koz. o bölgede en az kaç ayrı muhrip filo var biliyormuyuz aksazın oluru olmadan komodor gemiye yaklaşmalarına müsade etmezdi. Asker siyaset yapmaz ama siyaset askeri unsurları siyaseten kullanabilir.

• ne hibesi kesin karşılığında bir şey almıştır.

kessin

Bu pembe gözlükler nerede satılıyor size? Elinde silah alman askerleri alman zırhlısı alman helekopteri bir Türk gemisine iniş yapıyor, Gemi personelini ve gemiyi arıyor ve hala yok öyle demeyelim de böyle düşünelim gibi bakılabiliyor olaya. Verebildik mi Nota? yaptırım uygulayabildik mi? sinir uçlarımızı deniyorlar ve acı olanda bizim tepki vermiyor olmamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bildiğin Odun

Bu pembe gözlükler nerede satılıyor size? Elinde silah alman askerleri alman zırhlısı alman helekopteri bir Türk gemisine iniş yapıyor, Gemi personelini ve gemiyi arıyor ve hala yok öyle demeyelim de böyle düşünelim gibi bakılabiliyor olaya. Verebildik mi Nota? yaptırım uygulayabildik mi? sinir uçlarımızı deniyorlar ve acı olanda bizim tepki vermiyor olmamız.

Doğru açıdan bakmıyorsunuz.

İstanbula konstantiniye dedikleri sıralar romalı askerler bir Türk çobanın koyunlarına el koyar çoban kadıya gider kadı ülkede mal ve can güvenliğinin garantisi devlettir diye sorumluluk sultanındır çobanın zararını sultan tazmin edecek diye hükmü verir. tazminati 2. mehmedin şahsi tahsisatından kestirir. Hak sultan mehmede geçtiğinde fethe giden siyasete meşru zemin oluşmuştur.

Şuan almanlar ve filo komutanı yunan kırığı dahil irini harekatı tekmili birden Türkiye Cumhuriyeti mahkemerinde yargılanıyor ve tamamen meşru zeminde yapılıyor bu ab yaptırımları olmayacak bizim siyasiler kullanacaklar bu kozu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 10 Aralık 2020; 12:22:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.