Şimdi Ara

türkiyedeki market fiyatlarının gerçek olmaması çünkü ürünler gerçek degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okadar dandik ürün varki yani akp li kesim en ucuz sütün fiyatını örnek verir ama süt demeye bin şahit ister

en kötü yogurdu örnek verirler yogurt demeye bin şahit ister ayran resmen

merak ettigim atıyorum almanyadada bukadar dandik ürünler satılıyomu markette aceba

• İktidar koltuğu bomboş kalsa bile düzelir; herşey ve herkeş ve tüm olay, ismi lazım deel'in gitmesine bakar. Maliye bakanlığının koltuğunda kimsecikler yokken doların nasıl hızla düştüğünü hatırla.. Damadı bile defolup gittiğinde ekonomi nasıl bayram etmişti ise, kayınpederi de gitse ülke nasıl şahlanır bunun hesabını da sen yap...

Bu iş öyle noktaya geldi ki, düzelmesi imkansız bile diyemeyiz. Ülkenin her yerine her damarına şerefsizlik, liyakatsizlik, dolandırıcılık, mutsuzluk aşıladılar. Buna rağmen bu ülke ayağa kalkardı ancak 20 milyon mülteciyi bize kitlediler ve bu planın parçasıydı. Düzelemez bu saatten sonra.

• Cehape gelse düzelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

İktidar koltuğu bomboş kalsa bile düzelir; herşey ve herkeş ve tüm olay, ismi lazım deel'in gitmesine bakar. Maliye bakanlığının koltuğunda kimsecikler yokken doların nasıl hızla düştüğünü hatırla.. Damadı bile defolup gittiğinde ekonomi nasıl bayram etmişti ise, kayınpederi de gitse ülke nasıl şahlanır bunun hesabını da sen yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Haziran 2024; 9:10:58 >
  • sıvı sabunların kıvamı da durulaştı. önceden sert olan sıvı sabunlar şimdi aşırı derecede akıcı kıvamdalar. ve hemen bitiyo. koca bidonla sıvı sabun alıyorum bi bakmışım bitmiş. daha önce böyle değildi asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Damat gittikten sonra ekonomi daha kötü oldu gılışdarı şu an koltuğa oturt daha da kötü yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 2 Haziran 2024; 14:27:53 >
  • Bu iş öyle noktaya geldi ki, düzelmesi imkansız bile diyemeyiz. Ülkenin her yerine her damarına şerefsizlik, liyakatsizlik, dolandırıcılık, mutsuzluk aşıladılar. Buna rağmen bu ülke ayağa kalkardı ancak 20 milyon mülteciyi bize kitlediler ve bu planın parçasıydı. Düzelemez bu saatten sonra.

dahada kötüye gitme sebebi fabrıkalar kurumlar satıldıgı tarım çiftcilik hayvancılık bitirildiği için olmasın o .. samanı ineği dahi dışardan ithal ettiğin ve sadece vergiyle geçindiğin için olmasın ? halkın sırtına vergi yükleyip milyarlarca liralık iş adamlarının vergisini sildiğin için olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediklerin doğruysa bunlar kaçak et mi kesiyor hocam, çocuklar daha sağlıklı büyüyor daha gelişmiş büyüyor, ya sen ya onlar bir şeyi yanlış söylüyor ya da gizliyor? görünmeyen bir el sistemi döndürüyor ne işş ben çözemiyorum buyrun siz çözün   

Şu kafa olduğu sürece hicbisey düzelmez

• Bunlar gerçekler

Evet belki hiçbir şey değişmeyecek, sadece tek bir şey dışında; o da anlayana. Ne demişler: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

• Gıda konusunda çok gerideyiz hala tarım hayvancılıktan başlayıp yani üretimden tutup restoran marketlere varıncaya kadar değişmesi gereken çok şey var. Gıda güvenliği ve ne yediğini içtiğini %100 doğru bilmek her tüketicinin hakkı. Başta et süt yumurta baklagiyat baharat vs olmak üzere tüm paketlenmiş gıdaların ne olduğu kalitesi vs yazması gerek ne olursa olsun ister 1. kalite yazıp 200tl etiket bassın ister 3. 4. kalite olup 80 70tl yazsın. Ne olursa olsun herkes bilmeli yediği içtiği şeyin kalite durumunu veya orjinal sahte olup olmadığını. Ama nerde milleti açlığa gömen bu hükümet bunu yapsa iktidardan olur... Amaç zaten insanları kuru makarnaya ekmeğe muhtaç bırakıp oy alamk.

• Kasiyerinin hirsizlik yaptigi her isletme gibi, turkiyedeki bas hirsiz yakalandiginda turkiye de düzelir. 52 lik kesim hırsızdan nemalanmayi birakip vicdana gelirse hersey yerine oturur.

• 3. Dünya Ülkesinde çok şaşırmaman gerek birşey Ürünler pahalı değil biz Fakiriz insanların anlamadığı şey bu.O Ürünler Abd dede 1$ satılıyor.Türkiyede Enflasyon devamlı yükseldiği için insanlar herzaman Fakir kalmaya mahkum.Şu algılarınızı yıkın artık.Biz artık Fakir bir Ülkeyiz bunu kabullenin sizi çok uyardık Akp hükümeti gitmezse olacaklar buydu insanlar dinlemedi şimdi herkes hüngür hüngür ağlıyor.Ülke insanı seçimde bunu tercih etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Vücutta yara var ve tedavi edilmediği için kangrene doğru gidiyor.

Siz diyorsunuz ki dokunmayın, tedavi edecek kimse yok.
    Biz de diyoruz ki en azından cerehati, irini temizleyelim.

Bu arada dün canım dondurma çekti, açık dondurmacılarda sıra vardı üşendim. Bir markete girip kmaraş dondurması aldım.

Eve gelince aklıma geldi içeriğini okumak.
    İçeriği; koyulaştırılmış süt, E bilmem kaç, E bilmem kaç, E bilmem kaç, E bilmem kaç.

Özetle, dondurma yerine kimyasal malzeme yedim.

Lütfen dışarıdan paket gıda almayın, sağlığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 4 Haziran 2024; 11:29:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürün gramajını değiştirmek bu kadar kolay olmamalı, algida cornettolar eskinden kocamandı şimdi aldım kuş gibi kalmış adamlar hem fihyat koyuyor hem ürünü küçültüyor Türkiye şaka gibi ülke.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.