Şimdi Ara

Türkiyede Otelde 2 Bay Konaklama Yasakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw babamla bi tatile gidecez lüks oteller kurumsal oteller ya bay kontenjanı dolu diyor yada 2 katı fiyat çekiyor bu ne saçmalık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu mesaj silindi.
    milletin 2 gece 12k ya gittiği otele babamla gidebilmek için 25k vermem lazım adamlar keriz avlıyor ya benim anlamadığım millet 3 4 erkek gidiyo nası gidiyolar

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    İki ayrı oda tut ya da apart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • online rezervasyon yap hocam bir sürü site var 2 yetişkin dersin kimsede bişi diyemez

• bertuqwerty B kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: bertuqwerty

İki ayrı oda tut ya da apart
    aparta mı gidecem tatile yav

• hocam otellerin size sorun çıkartmasının nedeni "iki bay" olmanız değil. sorun şu: otel tek erkek olan, ya da arasında kız olmayan erkek topluluğu olan müşterileri geri çeviriyorlar.

neden? çünkü otel ticari bir kurum. otel kendisine gelen müşterilerin ertesi sene tekrar gelmelerini istiyor. bunu sağlamanın yolu da oteldeki kadın müşteri nüfusunu arttırmakla oluyo. oteldeki erkek müşteri oranı artacak olursa, aile-bekar farketmez diğer müşteriler o otele birdahaki gitmek konusunda mesafeli davranıyorlar.

bu nedenle adam senden fazla para istiyo. yoksa senin iki erkek aynı odada kalacak olmanla ilgilenmiyo.

tabii ki savunmuyorum bu uygulamayı. sadece mantığını söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bikeresinde ailem Bodrum'da bi otele tatile gideceklerdi. ben de otel sevmem ama Datça'da bi kamp alanı buldum, plajı harika olan bi kamp alanı, ben de gideyim de ailem oteldeyken orda tek kamp yapayım dedim birkaç gün.

kamp alanını arayıp fiyat sordum. çok yüksek bi fiyat söyledi. fiyatın yüksek olduğunu söylediğimde de "e zaten çift geleceksiniz, kişi başı fiyatı yarısı gibi düşünün" dedi. ben de adama "çift geleceğimi söylemedim ki ben tek geleceğim" dedim. adam birden şaşırma numaraları yapmaya başladı. neee? tek mi geleceksiniz? deyip düşünmeye başladı. "tek ha, hımm" falan yapıyo. dedim ya tek kişi fiyat yarısı olur demi dedim. yok dedi, bi düşüneyim dedi. sonra da söylediği fiyatın 10 lira altını söyledi. dalga geçiyo yani. teşekkür edip kapattım telefonu.

emin olun ki bu kamp alanına hergün her hafta tek kalmaya giden bi müşteri oluyodur. ama adam telefonda kasıtlı olarak tek gelen hiç yokmuş, herkes çift geliyormuş gibi davranıyor. çünkü bu kamp alanı deniz kenarı ve çok güzel bi plajı var. adam kamp alanından daha çok turistlik tatil yeri işletiyormuş gibi kız çekmeye çabalıyo.

ben eğer kız olarak arasaydım ve kız olarak tek geleceğimi söyleseydim, adam söylediği fiyatı hemen yarıya indirirdi ve beni misafir etmekten çok memnun olacağını söylerdi.

• Afedersin aletin var derdin var ozellikle Turkiyede.

• spor salonlarında ve havuzlarda da aynı muhabbet var. bizim işyerinden kız arkadaşlar Point otel'in spor salonuna 3 aylık üyelik yapmışlar uygun fiyattan. biz de gittik, bize 1 seneden daha düşük abonelik alınamadığını söyledi, 1 senelik üyelik yaptık. bizden sonra işyerinden iki tane daha kız arkadaş üye olmuş. onlara sorduk, onlara da 3 aylık üyelik kabul edilmiş.

bide havuzlarda şöyle bi çakallık yapıyolar. kişi başı senelik üyelik ücreti atıyorum 2bin TL ise, adam onu 4bin TL diye gösteriyor ilanlarda. fiyat soran kişi erkek ise, 4 bin'den bi kuruş düşmüyor. fiyat soran kız ise, hemen 2 bin'e düşüyolar. bunu yapan sürüyle havuz ve spor salonu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Eylül 2023; 11:5:29 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Google yorumlarında yaz bence bunu önem veriyorlar baya. Rezil etmek gerekiyor biraz.

• Otel ayarladım az önce sırf babamla beraber gidiyorum diye %50 fazla ödedim şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: feveranbey

online rezervasyon yap hocam bir sürü site var 2 yetişkin dersin kimsede bişi diyemez
    Yok iki bay işaretlediğinde satış yapmıyo knk
    neyse %50 fazla verip tuttum bi tane ultra herşey dahil 7/24 viski içerim çıkarırım parası

• 3 yıldır oğlumla baba&oğul tatili yapıyoruz. Sadece 2021de Didimdeki tesiste "2 erkek" olmaz dediler. ETS tur acentesinden alıyordum tatili. "İtlik serseriliğe gitmiyoruz. Oğlumla insan gibi tatil yapacağız. Maraza çıkaracak, insanları rahatsız edecek birine benziyor muyum sizce" dedim. Tesisi arayıp yetkilisiyle görüşüp ok. aldılar. Son 2 yıldakinde böyle bir sorun&olay yaşamadım.

• kadın demek çarkın dönmesi demek, bu dünyada da böyledir kadınlar olduğu zaman aile olur, üreme olur, manipülasyon olur üzgünüm kadınlar ama gerçek bu. ve ayrıca bu coğrafyadan nefret ediyorum.

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    annesiyle giden bi kız olsaydın %50 fazla değil %20 daha az öderdin.

• VPN üzerinden booking.com kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.