B

Onbaşı
04 Haziran 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Caner okutkan
Yeni bi şey fark ettim herhangi bir müşteri hizmetlerini arayıp speaking yapabilirsiniz
Cambly falan gerek yok
Arkadaşlar bugün yurda yerleştim. Odaya girdim baktım 5 kişi var oda zaten 6 kişilik son yatak bana kaldı. Neyse gelirken 6 lı maden suyu almıştım dolaba koydum. Elemanlar o maden suyu diyip 6lı paketi aldı birer birer dağıttı diğer lavuklara Elinde son kalan maden suyunu göstererek bu da sana kalan dedi dolaba koydu. tabi ben şok oldum napacağımı bilemedim. Bu saatten sonra ne yapmam lazım ?????
Vay be ünili olduk
Forum ölmüş bu geçen hafta bu saatlerde forum cıvıl cıvıldı
Özel diş kliniğine gittim dolgu yaptırmak için artık son evreydi yaptırmazsam kanala dönecekti falan ufaktan bende farkında olmuştum gittim yapıldı bana "sana 2 tane daha dolgu yapılacak aksatma hemen yaptır" dedi.

Neyse aradan 6 ay kadar geçti. Başka bir özel diş kliniğine gittim annemin rahatsızlığı vardı. Ben de gitmişken dişlerimi kontrol ettireyim dedim. Neyse bana dolgu yaptırman gerek dişlerin sarı dişlerini beyazlatalım bu böyle olmaz falan demeye başladı. Dedim tamam ama içten içe ulan daha 19 yaşındayım ne diş beyazlatması diye içimden geçirdim.

Bu olaydan sonra ben dişime dolgu yaptırayım diye devletten randevu aldım. Neyse 2-3 ay geçti aradan randevu günü geldi. Gittim devlet diş Hastanesi'ne bana "dişlerini yanlış fırçalıyorsun" dedi. Dedim "dolgu yapmayacak mısınız". "Dolgu yapılacak bir şey yok her siyah lekeye dolgu yapılmaz onlar çürük değil" dedi ve beni gönderdi.

Sırf daha çok para kazanmak için acelesi olmayan dişi hemen yaptır, yok dişlerini beyazlatalım dişlerin çok kötü diyen bir dişçiler var. Ama mühendisler öyle mi
Hangi laptopu kullanıyorsunuz bütçe ne kadar olmalı kesinlikle şu ekran kartı bu işlemci olsun dediğiniz bir şey var mı? Yurtta laptop sıkıntı oluyor mu çalınma durumu falan bütçeyi yükseltmek istiyorum ama bu sebeplerden dolayı emin olamıyorum çok soru sordum şimdiden teşekkürler
Soru başlıkta
Kesinlikle yapılmalı ve kesinlikle yapma dediğiniz şeyleri yazın herkes bilgilensin
Çözen var mı kalan zamanda çözülür mü yoksa soru bankası mı çözülmeli
Hayat zor mu mesela
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 561
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.226 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 231 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.