herzaman demisimdir adalet sistemimiz kötü insanlari adeta savunuyor diye normal cezasi muebbettir 25 yil vermisler ama 5 yil sonra salarlarsa sasirmam biyerlerden tanidiklari vs varsa dahada erken cikarlar belkide ![]() Star Ana Haber'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/@NazliCelikileStarAnaHaber
Star Ana Haber'in bütün bölümleri startv.com.tr'de → https://www.startv.com.tr/program/star-haber
Siyasetten sıcak olaylara, ekonomiden sağlığa, her konuda hızlı, güvenilir ve objektif habercilik ilkeleriyle Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenlerinden biri olan Star Ana Haber, seyircisi ile her gün Star ekranlarında buluşuyor!
#StarAnaHaber #StarTV https://www.youtube.com/watch?si=7AbnkeQYHACM3eYS&v=BnvD_zbvXb4&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Aralık 2023; 4:41:51 > |
turkiyede adam öldürmenin büyük bir suç olmaması

-
-
Omg ulkede katil olmamak daha zor
Her taraf kötü berbat leş insanlarla dolu gel de katil olma
Katillerin bir kısmı gayet haklı yere katil oluyor
Baktığın zaman dogal olarak da tarihsel olarak da katil olmak o kadar anormal bir sey değil zaten
Uk ordusunda pilot olan adam orta doguda 80 kisiyi öldürüyor kahraman oluyor bi adam kendini savunmak icin birini öldürse ewewewwe katil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öldürülen de kaşınmış. Karşıdakinin elinde kocaman bıçak var, hala vurmaya çalışıyor. Bıçağı gördün mü alttan al gitsin ne olacak.
Hala elinde bıçak varmış.
Alttan al deniliyor. Niye bıçak taşıyor denmiyorda
Omuzu kim atmıştır. Grup mu. Maktul mu sizce.?
İyi mkn. hep alttan alak.
Bıçaağı gösteren gelsin gasp etsin. Gelsin parmaklasın
Tek çözüm Cezaları sertleştireceksin. Bu kadar.
Tamamen biter demiyorum. Bir tarafı yiyen yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyede suçluları koyacak kadar çok hapishane yok ve onları doyurmakta sorun herkes yemek parasını çıkınca ödemiyor sonuçta
erken salmalarının nedeni suçlu sayısındaki fazlalık koyacak yer bulamamak ve besleyememek
yani bitmiş ekonomi suç çeza sisteminide çökertiyor herşeyi felç ediyor
türkiye düzelir normal bir ülke olursa ben hiçbirşey bilmiyorum demektir
bu ülke asla düzelemez buraya yazdım.
-
Öldüren 5 10 yılda çıkar, olan ölene oldu. Öldüren zaten suçlu ve cezasını çekecek ama bunun ölene bir faydası yok. Ama insan da biraz beladan uzak duracak. Adamlar 3 kişi, elinde kocaman bıçak var, ölmemek için ya alttan alacaksın ya da sonucun bu haberdeki gibi olma ihtimali yüksek.
5-10 sene hapise ceza diyorsunuz yani.
Nasıl beladan uzak duralım. Markete de mi gitmeyelim.
Sokağada mı çıkmayalım.
bu ülkede 30 sene alan 10 senede, 20 sene alan 6 senede çıkıyo.
Bazen hayatta kalmak için eyvallah haklısın demek gerekir. Hayatından önemli ne var ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5-10 yıl az ama onu bana değil cinayet işleyenleri 5-10 yılda içeriden çıkartanlara sormak gerekir. markete git ama her omuz atma olayını büyütüp kavga çıkartmaya gerek yok. gerekiyorsa pardon yanlışlık oldu deyip özür dileyip hayata devam etmek lazım. bir alternatif de herkese dayılanıp 1-2 kişiyi dövdükten sonra bir başkası tarafından öldürülmek de var işin ucunda. hangi yolu seçeceği herkesin kendi özgür iradesine kalmış. tabii ki sonuçlarına da katlanmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Aralık 2023; 9:40:45 >
Buna benzer birşey yazmaya gelmiştim.Muebbetin bile cezası yanlış hatırlamıyorsam Max 35 seneydi
sanırım ağırlaştırılmış müebbet 35, müebbet 30 yıldan başlıyor. o da ilave indirimler hariç. iyi hal indirimi, falanca infaz yasasından %70'ini yatar yasasından 5 yıl indirim, filanca infaz yasasından 3 yıl indirim, son 5 yılını açık cezaevinde geçirme, son 3 yılında şartlı tahliye, kader kurbanlarını çıkartalım af yasası vs derken bir bakmışsın ağırlaştırılmış müebbet alan adam 10 yıl sonra cezaevinden çıkmış, yeni cinayetler işlemeye başlamış bile.
﴾178﴿ Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında kısas size gerekli kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın. Ancak her kime, kardeşi tarafından bir şey bağışlanırsa artık ona hakkaniyetle uymalı ve diyeti ona güzellikle ödemelidir. Bu, rabbinizden bir hafifletme, bir rahmettir. Bundan sonra kim haddi aşarsa ona elem verici bir azap vardır.
kuran.diyanet.gov.tr
Bakara Suresi 178. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığıhttps://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Bakara-suresi/185/178-ayet-tefsiri﴾179﴿ Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.
kuran.diyanet.gov.tr
Bakara Suresi 179. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığıhttps://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Bakara-suresi/186/179-ayet-tefsiri
-
3 tane kickboksçuya tek başına dalıyor. Yanında sevgilisi olan erkekler bu tür durumlarda mantıklı davranamıyor.
-
aslında tartışma yatışmış taraflar ayrılmış gibi 01:43
ama video dikkatli izlenirse o saniyede kadın siyahlı adamın ayaklarına doğru birşey fırlatıyor (siyah tisortlu adam refleks olarak ayağını kaldırıyor)
sonra kadın siyah tisortlüye saldırmaya çalışınca erkek arkadaşı deliriyor kavga başlıyor
ah kadınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 9 Aralık 2023; 14:36:39 > -
Geçen kocaelinde takside cinayet işleyen itte
2016 da cinayetten içeri girmişmiş.
2023-2016=?
Şartlı tahliye olmuş
5 yıl yatmak kolaymıyımış.
Eee bu itteki rahatlık nasıl oluyor.?
Hani herşeyi biliyorsunuz ya.
Bunu da açıklayın o zaman
Şimdi gelip ama o psikopatmış, aklı dengesi yerinde değildir falan dersiniz.
Sadece dört duvar arasına koymakla ceza verdik sanıyorsunuz işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 9 Aralık 2023; 16:59:25 >
Şu konuda ki en güzel yorum.
Bu tarz işlerde kadının gazı yüzünden ölüyor, yaralanıyor millet daha çok.
En Beğenilen Yanıtlar

Bazen hayatta kalmak için eyvallah haklısın demek gerekir. Hayatından önemli ne var ki.
|
Hala elinde bıçak varmış.
Alttan al deniliyor. Niye bıçak taşıyor denmiyorda Omuzu kim atmıştır. Grup mu. Maktul mu sizce.? İyi mkn. hep alttan alak. Bıçaağı gösteren gelsin gasp etsin. Gelsin parmaklasın Tek çözüm Cezaları sertleştireceksin. Bu kadar. Tamamen biter demiyorum. Bir tarafı yiyen yapar. |
türkiyede suçluları koyacak kadar çok hapishane yok ve onları doyurmakta sorun herkes yemek parasını çıkınca ödemiyor sonuçta erken salmalarının nedeni suçlu sayısındaki fazlalık koyacak yer bulamamak ve besleyememek yani bitmiş ekonomi suç çeza sisteminide çökertiyor herşeyi felç ediyor türkiye düzelir normal bir ülke olursa ben hiçbirşey bilmiyorum demektir bu ülke asla düzelemez buraya yazdım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X