Şimdi Ara

Türkiye'yi 2018'de kriz bekliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• _____________________________
    köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten
    TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
  • Zaten yıllardır alım gücü,işsizlik,eflasyon, ve dolarizasyon bakımından kriz içerisindedir.
    mamalananlar bunu bal gibi bilir.2001'deki gibi bir kriz olması için,önce sabit kur rejimine geçip sonra birden devalüasyon'a geçmen gerekirki 2001 krizi olsun

kısaca hükümet 3.80'den doları,"karar aldım 1.80 yapıyorum" der ,2 yıl bu şekilde devam eder sonra birden serbest piyasa'ya geçerse o zaman senin nur topu gibi 2001 krizin olur
    bu şekilde kurbağa gibi haşlanırsın
    zaten bu konuda siyasi tartışma yapmak gereksiz.Seçmen kitlesi 15 yıldır konsolide zaten%50 bir taraf,%50 öbür taraf.Birinden 3 gider 7 gider ,sonra giden 3-5 geri gelir vs.
    Boşuna çene suyu yakmaya değmez yani.
    Zarrab kriz v.s'de getirmez merak etmeyin.

Benim için en büyük hayal kırıklığı 2023 hedeflerinin tutturamamak.Yoksa A olmuş B olmuş iktidar neyleyeyimhttp://blog.milliyet.com.tr/turkiye-nin-100-yilinda-2023-hedefleri/Blog/?BlogNo=380942
    çalışana kriz vs. yok kendini geliştirmeyene, yerinde sayana, armut piş ağzıma düş tayfasına kriz olabilir.
    şu kriz dönemi diye adlandırılan 2013-2017 süresince hem masrafları karşılayıp hem de 5-6 yıl çalışmadan idare edebileceğim rakamı biriktirebildim 3 de çocuk var.
    kendi çocuklarıma da aşılıyorum tecrübelerimi aktarıyorum şimdiden birini yetiştirdim daha 16 yaşında fakat bu yaşta bile bir yere gitse 3-4bin tl maaş alacak kıvama geldi bile.
    kendini geliştirdiği vakit çok daha yüksek maaşları rahatlıkla alacaktır,
  • 15 senedir ülke batacak zaten doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • zaten krizde değil miyiz ?

Orijinalden alıntı: villager

zaten krizde değil miyiz ?

Bunu demek için girmiştim konuya.
    Yazılarım kaynak gösterilmeden alıntı ve kopyalama yapılamaz. Yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır. İYİ ve uslu bir seçmen olursanız büyük resmi, kim bilir belki de şirinleri bile görebilirsiniz.
  • Abi ekonomi %11 büyümüş adam ekonomik kriz dio buna anca yav he he denir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

mamalananlar bunu bal gibi bilir.2001'deki gibi bir kriz olması için,önce sabit kur rejimine geçip sonra birden devalüasyon'a geçmen gerekirki 2001 krizi olsun

kısaca hükümet 3.80'den doları,"karar aldım 1.80 yapıyorum" der ,2 yıl bu şekilde devam eder sonra birden serbest piyasa'ya geçerse o zaman senin nur topu gibi 2001 krizin olur
    bu şekilde kurbağa gibi haşlanırsın
    zaten bu konuda siyasi tartışma yapmak gereksiz.Seçmen kitlesi 15 yıldır konsolide zaten%50 bir taraf,%50 öbür taraf.Birinden 3 gider 7 gider ,sonra giden 3-5 geri gelir vs.
    Boşuna çene suyu yakmaya değmez yani.
    Zarrab kriz v.s'de getirmez merak etmeyin.

Benim için en büyük hayal kırıklığı 2023 hedeflerinin tutturamamak.Yoksa A olmuş B olmuş iktidar neyleyeyimhttp://blog.milliyet.com.tr/turkiye-nin-100-yilinda-2023-hedefleri/Blog/?BlogNo=380942

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Aralık 2017; 18:6:16 >

• Bu ülkede Kriz çıksa sevinçten uyuyamayacak tipler var bu ülkede. Adamların gözünü iktidar dan başka bir şey görmüyor. Ülke batsa, yansa, kurusa umurlarında değil adamların.

Yavaş gel koçum 2200 e bu gidişle anca çıkartırsınız kriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 25 Aralık 2017; 18:14:21 >

Orijinalden alıntı: porsoro

Bunu ana konu yapın da zırt pırt krizdeyiz konusu açmayın. Bir türlü batıramadınız gitti şu ülkeyi.

biz batırmıyoruz zaten hükümet batırıyor

quote:

Bunu ana konu yapın da zırt pırt krizdeyiz konusu açmayın. Bir türlü batıramadınız gitti şu ülkeyi.

Neden batırmak için 15 yıl bekledi ki acaba. İlk devraldığında zaten dipteydi. O zaman denese daha hızlı batırırdı. Şimdi biraz zor sanki artık.

Orijinalden alıntı: panter20

bimden çerez alırken fıstığı bademi pahalı diye geri yerine bırakanlar krizin olmadığını savunuyor ya...

yoo hiçte geri bırakmıyoruz. gayet uygun fiyatlar. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • SoL HD? Ülke size kalsa dünden vatanı satıp bölersiniz len.

quote:

quote:

Neden batırmak için 15 yıl bekledi ki acaba. İlk devraldığında zaten dipteydi. O zaman denese daha hızlı batırırdı. Şimdi biraz zor sanki artık.

Demekki ondan öncekiler sağlam ve köklü bir devlet bırakmış.

• Dumisini kullanıcısına yanıt
    Büyüme oranı %11 enflasyon da %11 diyelim, asgari ücret zammı da mı %11 olacak?

Eğer öyle olacak ise devletin önümüzdeki günlerde yapacağı asgari ücret zammı en az +150 olması lazım.

Yazılarım kaynak gösterilmeden alıntı ve kopyalama yapılamaz. Yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır. İYİ ve uslu bir seçmen olursanız büyük resmi, kim bilir belki de şirinleri bile görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.