Şimdi Ara

türkiye sunucusunun hali ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş 3 gün ban yedik batıda diye zaman geçsin hesabı türkiye sunucusuna bakayım dedim bu nedir yahu??

hani ucundan olur diyeceğim belki ama olacak gibi değil (mesela sion offtank ta olur ap de olur gibi)...ad dizen ziggs gördüm yemin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 24 Kasım 2012; 12:24:58 >

• Yani? derken yanlış anlama trollemek amacı ile söylemedim ad ziggs oynanır fazla olmasa da ama dediğini anlayabiliyorum canım sıkıldı bir oyun atayım dedim 3. dakikada çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenshou -- 24 Kasım 2012; 12:27:34 >
  • 1 level oyunculardan ne bekliyorsun ya ?smurfla girdigin belli bırak olsun o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetway -- 24 Kasım 2012; 12:31:11 >
  • eu westte 1 level'da herkes pro mu? 30 level'a falan gelmeden yorum yapmaya gerek yok.
  • 10 level smurf hesabım var. Oyunlar genelde 40-50 dk sürüyor. Oyunu tam kazandın derken kaybedebiliyorsun. Teamfightlara en fazla 1 kişi eksikle giriyorsun. Kimse troll spell almıyor. Oyunu çoğu kişi biliyor. Trolleyen çok az. Early'de 0-6 giden ziggs oyunu latede 9-6 ile bitirmişti.

Bu aralar tr oynamayı düşünüyorum. Westte rankedda hiçbir suçum olmadan aldığım 6 lose streakdan sonra iyi gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuvarlanıp gidiyoruz.iyi playerlar var ama yeni başlayanda çok var.AS olaf giden görmemişin galiba daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

yuvarlanıp gidiyoruz.iyi playerlar var ama yeni başlayanda çok var.AS olaf giden görmemişin galiba daha ?

P.D carry olaf'a çıkılan bi item zaten ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her konuda söylerım yıne soyluyorum annıe 6 lvl oldu full vard aldı yuvarlak yaptı vardlarla ortasında durdu ayısını vardların arasından seksek oynatarak geçiriyordu gerisini sen anla :D
  • Tr serverı benım için stress atma yeridir ip/exp bots varken 22 lvl yaptım duruyor öle diana da var çatır çatır millet trollesede güzelce anlatıyorum dedıklerımı uyguluyorlar sıkıntı yok CcC Diana CcC
  • Ad zigs I taylandlilarin turnuvasinda izlemistim

Takilip kalmissiniz belli buildlere normal gamede birakin istedigini denesin isteyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 24 Kasım 2012; 13:05:48 >
  • 30 levelim gayetde memnunum
  • internet kafeye gittim rp çekmek için bi çocuk oynuyodu tr de mundo ile q skillini atmayı bilmiyo resmen adamla shyvana ile kapışıyorlar basic atackla dalıyo q yu arkasına atıyo .7-8 dk izledim ulti ve e skilline bastığını görmedim

lakin burda türk oyuncularını kötüleme gibi bi durumum yok yeni oyuncular yeni öğreniyorlar oyunu siz ilk oynarken hotshotgg gibimi oynuyordunuz + düşük levellerde ne bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

1 level oyunculardan ne bekliyorsun ya ?smurfla girdigin belli bırak olsun o kadar.

30 level oyuncusuda farklı değil ki.. Ranked girip 40. dk da 60 farm yapan Vayne var bu server'da. Tamam iyi oyuncularda olabilir fakat bu server'ın rezilliği apaçık ortada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Her konuda söylerım yıne soyluyorum annıe 6 lvl oldu full vard aldı yuvarlak yaptı vardlarla ortasında durdu ayısını vardların arasından seksek oynatarak geçiriyordu gerisini sen anla :D

benim kardeşim ormandaki golem ile kapıstırıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Her konuda söylerım yıne soyluyorum annıe 6 lvl oldu full vard aldı yuvarlak yaptı vardlarla ortasında durdu ayısını vardların arasından seksek oynatarak geçiriyordu gerisini sen anla :D

Westte yapıcam bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

quote:

yuvarlanıp gidiyoruz.iyi playerlar var ama yeni başlayanda çok var.AS olaf giden görmemişin galiba daha ?

takımda tank yokken olafa ful as çıkılırmı sence? onu geçtim zaten olafın hp düşerse as artıyor as kasmak gereksiz.
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

• inan westten zevkli
  • oyuna 2 gün önce başlamış insanları yargılamak yerine, kendini bir daha gözden geçirmelisin.. yoksa öyle gerekli ve oyunu çok iyi bilen birisi olsaydın 3 gün ban zaten yemezdin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.