Bildirim
Türkiye'nin neden bir arması yok?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena fikir değil, galiba bu arma eskiden tasarlanmış fakat kullanıma geçmemiş. Milli sembollerin olduğu güzel bir arma olabilir. Osmanlı arması atana yumruk atarım -
Bu kurd olmamış çok pis sinsi bakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paylaşımcı -- 8 Kasım 2019; 21:46:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkiyenin armasi bu -
Bu cumhurbaşkanlığı forsu.quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Turkiyenin armasi bu
cumhurbaşkanlığı harici kullanılamaz.
Türk Devlet Geleneklerinde Devletin arması olmaz sancağı olur.
osmanlıda da yoktu mevcut görsel ingliz yakıştırması -
Ay-Yildiz yeterli, armalara flamalara gerek yok -
Ay Yıldız varken hiçbir gereği yok çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bozkurtlu olmali
Anadolu Kartalı da olabilir
Büyüyüp siyasetci olup YHEPARPyi (yeniden hepar partisi))kurduğumda cok guzel bir tane yapacağım
Ahh be Hamza sen yanlızlığı seçen kadınlardan uzak duran değil misin parti kurup nasıl iç içe olacaksın insanlarla :)quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Bozkurtlu olmali
Anadolu Kartalı da olabilir
Büyüyüp siyasetci olup YHEPARPyi (yeniden hepar partisi))kurduğumda cok guzel bir tane yapacağım
sen az bi değişik bi arkadaşa benziyon la ruh halini anlayamadım
Reyiz kadinlardan mutsuz olmamak icin uzak duruyorumquote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK
Ahh be Hamza sen yanlızlığı seçen kadınlardan uzak duran değil misin parti kurup nasıl iç içe olacaksın insanlarla :)
Alıntıları Göster
Insan ilişkileri mutsuzluk doğuruyor genelde ozellikle ask da bu oran yuzde 99.999999 falan
Ama siyaset oyle degil
MEYDANLARI COSTURACAGIM
HEIL HAMZA DIYECEKSINIZ BANA HEIL HAMZAAAA
Огњенyoutube
Benito Mussolini Declaration of War Britain and Francehttps://www.youtube.com/watch?v=staFolE_Ya0&feature=youtu.be
Gerci bu ismimi kullanmıyorum ama neyse xddd diger adımla heil dersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
NE DEGISIGI BİRADERquote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
sen az bi değişik bi arkadaşa benziyon la ruh halini anlayamadım
HERKES BU ANI BEKLİYOR
HEPARIN ANADOLU KARTALI AYNI BEYBLADEDEKI KIRMIZI ANKA KUŞU GİBİ KULLERINDEN YENIDEN DOGACAK
VE BEN DE IL DUCE SIFATIYLA ULKENIN BASINA GECECEGIM
HEPARRRRRRRRRR
HEPARRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Deli misin birader?
THATSSS RIGHT PAL I AM FREAKING CRAZYYYYYEEquote:
Orijinalden alıntı: BeyazMarley
Deli misin birader? -
Likeladım bunu. Ülkenin senin gibi dürüst ama yolunu şaşırmış delilere ihtiyacı var.
Ülkede bu kadar suri ve diğerleri varken bozkurt felan olmamalı böyle deve eşek felan daha uygunquote:
Orijinalden alıntı: Turcopolo
Fena fikir değil, galiba bu arma eskiden tasarlanmış fakat kullanıma geçmemiş. Milli sembollerin olduğu güzel bir arma olabilir. Osmanlı arması atana yumruk atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EYVALLAH REYİZquote:
Orijinalden alıntı: BeyazMarley
Likeladım bunu. Ülkenin senin gibi dürüst ama yolunu şaşırmış delilere ihtiyacı var.
BİZİM MEMLEKET ÇILGIN BİR KISRAK GİBİ AZCIK DELİ OLMAYAN YÖNETEMEZ ÜLKEYİ KEMAL BEY ÇOK DURGUN O YÜZDEN KAZANAMIYOR MUHARREM İNCE 30 BARAJINI DELİLİKLE AŞTI
BENİM OY POTANSİYELİM YÜZDE 90 KALAN YÜZDE 10UDA VATANDAŞLIKTAN ATACAĞIM PKK YANDAŞLARINA YER YOK BU ÜLKEDE
YA SEV YA TERKET TERKETMEZLERSE BİZ DEF EDECEĞİZ (bkz ermeni rum bulgar tehciri) -
Aman eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Şimdi özenirler saçma sapan wingdingsten falan kopyala bir arma yaparlar rezil ederler bizi. -
Biran kendimi 2002 dünya kupası günlerine döndürdü konu.
O sıralarda da "Hollanda'nın portakal, "Fransa'nın horoz'u, Avusturalya'nın kAngurusu var" "neden bizim bir armamız, simgemiz yok?" diye tartışıp durulurdu .Tabi o zamanlar sosyal medya yok.
Velhasıl akla ziyan birisi (sanırım gazeteciydi)"hindi" diye zıpladı, "Ay yıldızlı Hindiler"(!) hakaret mi, trollük mü(-ki internet tarihinin ilk trollerinden olabilir), yoksa ciddi ciddi bunu düşünmüş müydü bilemiyorum.
Şahsen Bozkurt olan bir arma milli formaya ne kadarda çok yakışırdı.
Velhasıl "Ay yıldızlı Hindiler" gibi bir sloganın hortlatmasından hep korkuyorum
En Beğenilen Yanıtlar

Fena fikir değil, galiba bu arma eskiden tasarlanmış fakat kullanıma geçmemiş. Milli sembollerin olduğu güzel bir arma olabilir. Osmanlı arması atana yumruk atarım
![]() |
Bu cumhurbaşkanlığı forsu.
cumhurbaşkanlığı harici kullanılamaz. Türk Devlet Geleneklerinde Devletin arması olmaz sancağı olur. osmanlıda da yoktu mevcut görsel ingliz yakıştırması |
Benzer içerikler
- spiker maaşları
- 25 yaşında hakim olunur mu
- en kolay çürük raporu
- evde kurusıkı bulundurmak
- türkiye'nin en büyük hırsızı kim
- altay tankı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- formula 1 türkiye"ye ne zaman gelecek
- a36 ne zaman çıktı
- tesla meydan avm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X