Bildirim
Türkiye'nin ilk dünya güzeli ölmüş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun dünya güzelimizin. -
Asırlık ömür Allah herkese nasip etmez -
allah rahmet eylesin -
Allah rahmet eylesin. -
Şuana kadar hiç duymamıştım.Allah rahmet eylesin. -
Allah rahmet eylesin -
Güzellik gelip geçici işte kanmayın öyle -
bu kadın değerli birisidir. cumhuriyetimizin ilk dünya güzeli. atamızla aynı karede yer almış bir insan. keşke ölmeden önce televizyonlarda sıkça görebilseydik. allah rahmet eylesin -
Hiç üzülmedim... İyi bir "kalça" sahibi olmanın, iyi bir "kafa" sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede yaşadığımızın bir kanıtı daha. -
Alın bunu dışarı! -
Bugüne kadar kimsenin haberi yoktu şimdi bir matem havası ne sulugözlüyüz be -
Ne tip insanlarsınız. Kimsenin, varlığından haberinin olmaması demek, üzülmelerine engel mi? Allah ıslah etsin sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 29 Ocak 2012; 3:40:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Steafun
Hiç üzülmedim... İyi bir "kalça" sahibi olmanın, iyi bir "kafa" sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede yaşadığımızın bir kanıtı daha.
sözler kalbin aynasıdır. çok çirkin bir yorum.
Keriman halis, Cumhuriyetin ilk yıllarında modernleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyadaki imajına çok büyük katkısı olmuştur.
dalga geçenleri Allah'a havale ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carnige
Bugüne kadar kimsenin haberi yoktu şimdi bir matem havası ne sulugözlüyüz be
Haberim vardı dersem amuda kalkık vaziyette 10 kere klavyeden eşşek anırması gibi taklitleme yapacak mısın? Şipagat da atacak mısın?
Herkes senin gibi cahil olmak zorunda değil, ya da vicdansız. Evet üzüldük, dünya güzeli olması onu kurtaramazdı ama ne sulu gözlülüğümü gördün ki şimdi? Üzüldüğümü yazarak belirtmek zorunda değilim. Eğer her üzüldüğümde bir yazı yazsaydım şu an 3. cilt ansiklopediyi yazıyor olurdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 29 Ocak 2012; 3:58:45 > -
quote:
Hiç üzülmedim... İyi bir "kalça" sahibi olmanın, iyi bir "kafa" sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede yaşadığımızın bir kanıtı daha.
1. iyi kafadan kasıt nedir?
2. iyi kafalı olmadığını nerden biliyorsun?
3. iyi demişsin ancak kadının suçu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
sözler kalbin aynasıdır. çok çirkin bir yorum.
Keriman halis, Cumhuriyetin ilk yıllarında modernleşen Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyadaki imajına çok büyük katkısı olmuştur.
dalga geçenleri Allah'a havale ediyorum.
Yorumunu okuyana kadar nescafe içiyordum aşağıdakini dinliyordum
Yorumunu okuduktan sonra 35lik kalmıştı dolapta,onu açtım ve bunu dinliyorum
Teşekkürler
-
adamalr Keriman Halis i tanımıyolar yuh
çıkın gidin lan -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4 yıllık üniversite mezunu askerlik kaç ay
- boy uzatma egzersizleri işe yarar mı
- audio görüntülü diafon zil çalmadan kapı açma
- facebook arkadaş sayısı gizleme
- kıl dönmesi ameliyatı sonrası kapanmayan yara
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X