Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN KALİTELİ VE UYGUN ET DÖNERCİSİ EKREM COŞKUN DÖNER'İ MUTLAKA DENEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu güzel işletmede döner hem lezzetli hem uygun, artı dönercilik sektörüne yeni bir imaj getiren EKERM COŞKUN dönerin çakmaları bile çıktı burada ürünler yarım ekmek ve dürüm 6 TL'den başlıyor gramaja göre 10 TL'ye kadar çıkıyor et dönerin pilavlı porsiyon seçenekleride var

    http://ekremcoskundoner.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 19 Şubat 2020; 2:14:37 >



  • Yaptıkları son zamlardan sonra, güvenebileceğimiz başka alternatif varsa paylaşımları bekliyorum.
    Alternatif yoksa eti evde tüketmek daha mantıklı, daha uyguna daha kaliteli et evde tüketilebilir.
  • denemiştim. direk 200 gr almıştım. tanı düşündüğüm kadar kötü değildi ama iyi de değildi. hayvanın kıkırdak, damar, sinir gibi yerlerini alıp etin içine koymular. başka yerlerden yenilen et dönerden belirgin şekilde farklı yani.

    ayrıca, etin içinden hatrı sayılır miktarda tavuk derisine benzer garip şeyler çıkıyo. ip gibi ince ince kesilmiş tabi ama anlıyosunuz yani ne olduğunu. bunlar %99 tavuk derisi. yani, normalde dönerciler etin içine soya ve tavuk eti karıştırırlar, renklendirici ve tatlandırıcı maddeleri koyup et döner diye kaktırırlar. yağı bastın mı zaten anlaşılmıyo, dışarıdaki etin-dönerin lezzeti %99 yağdan geliyo. ama bu hileciler bile yine tavuğun "etini" koyarlar yani. Ekrem Coskun ise tavuğun etini koyma gereği bile duymamış direk tavuk derilerini toplayıp onları koymuş sanırım

    200 gram aldım, belki 50 gramını elimle ayıklayıp kenara attım. çünkü yukarıda söylediğim gibi ete benzemeyen, düzgün çiğnenmeyen çok kısım var dönerin içinde. özetle, evet tadı kötü değil, ama mantıki düşündüğünde yememek gerek yani kardeşim.

    kaldı ki piyasadaki restoranlarda kullanılan etlerin çoğunun şu Brezilya'dan gelen hastalıklı hayvanlar gibi en kalitesiz etlerden seçildiğini de bilmek gerek.

    ben İstanbul'un köklü kasaplarından birinin düzenli müşterisiyim. haftada bir kıyma alıp fırında köfte yapıyorum ve tüm hafta boyunca ana yemeğin yanında tüketiyorum. en azından yediğim eti-yağı kendim görüyorum. zaten dışarıdaki döner ve köftelerin içeriklerinin yarısından fazlası yağ ve soya gibi et harici şeylerden oluşuyor. birçok mekan etin içine tavuk eti karıştırıyor. durum böyle olunca, benim evde yaptığım köftelerde et tadı daha ağır şekilde ön plana çıkıyor çünkü kendi yaptıklarımda içeriğin çoğunluğu direk olarak et oluyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Mart 2020; 10:3:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla kardeş ben sizin kadar et uzmanı ve gurme değilim 250 şubesiyle Türkiye'nin en fazla şubesi olan et dönercisi Ekrem Coşkun'un dönerini sizin gibi elimle incelemedim ama tadını beğendim ve fiyatı piyasaya göre çok uygun yani bu kadar şubesi olan bir kurumsal firmanın hile yapacağını düşünmüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    fiyatı çok uygun dönercilerden uzak durmanızı öneririm, iyi döner tavsiyelerim şurada;https://forum.donanimhaber.com/donerci-tavsiyesi-istanbul--100047889 ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.