Şimdi Ara

AFYON BÖLGESİ ENİYİ SUCUK MARKASI HANGİSİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
143.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa eski konulara baktım ama güncel olarak hangisini tavsiye edersiniz,cumhuriyet baya bozmuş yaramaz bana onun dışında tavsiyede bulunun danet,coşkun,namet,maret,torku bunlarda çöp market sucuklarınıda geçin.Örneğin ipek,kule sucukları gibi v.s markalar bilinmeyen ama kalite olan yada bilinen de olabilir ama kaliteli bir marka arıyorum.Mesela bi ara özbek sucukları vardı oda iyidi bunun gibi v.s



  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Updateman

    Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa eski konulara baktım ama güncel olarak hangisini tavsiye edersiniz,cumhuriyet baya bozmuş yaramaz bana onun dışında tavsiyede bulunun danet,coşkun,namet,maret,torku bunlarda çöp market sucuklarınıda geçin.Örneğin ipek,kule sucukları gibi v.s markalar bilinmeyen ama kalite olan yada bilinen de olabilir ama kaliteli bir marka arıyorum.Mesela bi ara özbek sucukları vardı oda iyidi bunun gibi v.s

    Kardeş İKBAL'den şaşma en iyisi odur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozmuş bozmuş dediğin CUMHURİYET lezzet olarak yine bir numara.....Et her yerde et....Onu sucuk yapan içine giren farklı ölçülerde baharatlar...Sarımsak.....Piyasada bol tuzlu ve % 45 yağlı eti sucuk diye satıyorlar...Ağzına aldığında tuzlu bir tad alıyorsun..lezzet 0 İşte bu nedenle Afyon dedinmi sucukta Cumhuriyet gelir....İkinciye İKBAL gelir....Bol tuzlu saman gibi ete 50 lira verilmez CUMHURİYET e 60 Lira seve seve verilir...Afiyetle yenilir...Not...Cumhuriyet asla % 45 yağ doldurmaz...% 20 - 25 çıkar çıkmaz...Sucukta yağı, tuzu ne kadar çok basarsan o kadar para kazanırsın...İçyağı, kuyruk yağı kilosu 10 Lira...Tuzun kilosu 5 Lira... Bunu sucuk yaptınmı 50 - 60 Liraya satıyorsun......Kalite her zaman fark demek......İstanbul da COŞKUN, ÖZLEM...Tavsiyem....Sivasta GÜLER, SARIÖNDER, MASAT.....Pastırma ve sucukta lezzet demek.....Saygılarımla.....




  • ÖNCEKİ YAZIMA EK..... Çok geç vakitte acele yazdığım için sucukta en önemli maliyet unsurlarını yazmayı unuttum.... 1.. Kaliteli et... 2. Kaliteli , bol çeşitli , belli oranlarda eklenen baharatlar... Bunlar maliyeti yükseltiyor... Yağ ve tuz ise ve su ise birim fiyatı düşüren dolgu maddeleri..Ne kadar çok basrsan o kadar kazancın artıyor..Kalite düşüyor....Yerken içinden sadece tuzlu et tadı gelen ucuz sucuklar bunlar.......Saygılarımla...




  • 10 lira daha fazla veriyorum ama gerçek kasap sucuğu yiyiorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • afyonda güzel sucuk yok. sucuğun iyisi kayseride.
  • ayfon diye okudum başta dedim sucukla ne alakası var
  • Cumhuriyet ve ikbal sucuklari alirdim ama en iyisi bence şu an itimat sucukları mükemmel süper bence şu anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyon'u iyi bilirim, İpek ve İtimat'ı önerebilirim. Ahmet İpek, hatırladığım kadarıyla baharat oranı fazla olmayan ve yumuşak dokusu olan sucuklar yapıyordu, İtimat ise biraz daha sert ve lezzetli. İkisi de iyidir. Cumhuriyet de iyi, A101 gibi yerlerde satılan fermente edilmiş Cumhuriyet sucuklarını tavsiye etmem. Afyon'da kendi satış mağazası vardı, oralardan al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 11 Ekim 2018; 15:12:34 >
  • Merhaba

    Online satışa çıkarttığımız sucuğumuzu deneyebilirsiniz. Yerelde ünlü olup da fabrikasyon iş yapmayan üreticileri deneyebilirsiniz. En azından katkısız ve güvenilirdir.

    Eğer isterseniz sitemize bekleriz.www.afyondan.net/10-sucuk

    Diğer ün yapmış markalar da iyidir. Sucuk işi biraz ağız tadı ile alakalı. Kişiye göre değişmekte. Deneyerek size en uygun olanı bulabilirsiniz.
  • Konu önemli beyler. Kasapoğlu sucukları deniliyor. Sadece Afyon değil Kayseri de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa daha alabilirim cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ay önce iş gereği afyona gitmiştim.. Yerel bir sucuk markası denemek istiyordum itimat cumhuriyet vs değilde.. Yerelde kalmış markalardan, NURETTİN KASAPOGLU diye Bir marka aldım imalatcasindan.. Ve bence pişmiş olarak mükemmeldi.. Eti yumuşak baharati az.. Çiğ olarak ise apikoglunun üstüne tanımam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyonlu olarak İtimat ve Kardeşler sucuklarını öneririm. Ahmet ipek sucukları benim hiç hoşuma gitmiyor. İkbal de fena değildir
  • Bir sucuk sever olarak hepsini denedim İtimat, Cumhuriyet,Apikoğlu, Şahin, Başyazıcı, Polonez, Namet, İkbal,Coşkun, A.İpek, Merve bunların hepsi katkı maddeli ve fabrikasyon Balıkesir den çok methedilen Yanturalı sucuk getirttim oda iyi değil şimdi Kayseri Hacılardan Karamavuşlar diye bir sucuk vardı onu getirttim sucuk kaliteli ancak baharatı herkesin seveceği türden değil zannedersem yöresel bir baharat katıyorlar şahsen ben sevemedim. Gelelim en sonunda gerçek katkısız fermente doğal ve lezzetli sucuğa evet onu sonunda buldum Kastamonu Tabakoğlu sucuk her şeyiyle dört dörtlük sucuk ancak fiyatı 110 TL ancak değer Pastırma sevenler için zaten Türkiye de bir numara Bu sucuğu deneyin farkı görün diğerlerinden 1 kg yemektense bu sucuktan 500 gr yiyin sucuk neymiş görün
  • aga afyon manısa sakarya falan buralardan sucuk alınmaz çok iyi gözünle görmen lazım. eşek at falan cok kullanıyolar
  • Hocam, Konya Doğanbey bölgesi tavsiye ediliyor. Bir gün deneyeceğim inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 24 Şubat 2019; 15:34:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternette numara ararken tesadüf ettim başlığa, üye olup bilgi paylaşayım istedim. Hortlatmış olacağım ama Afyon Sandıklı'ya yolu düşenler olursa Balyalı Sucukları alabilir. Elbette şansı yaver giderse, üretim yerelin ihtiyacını bile karşılayamadığından genelde ön siparişle alınabiliyor. Kargoyla gönderim var mı emin değilim onu öğrenmek için bakınıyodum ben de. Sadece sucuk üzerine çalışan bi kasabın ürünü. Kimyon tadını ortalama markalardan bi tık fazla alabilirsiniz belki. Ama et ve yağ oranı gerçekten çok iyi. Sucuk hacmen kayba uğramıyor ve ağızda patetes püresi haline gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanturali sucuklari var balikesirde dana ve manda eti kullaniliyor kilosu 75 tl idi bir cok sucuk yedim bana en lezzetlisi bu geldi denemeni oneririm cok yagli degil koku hic yok gibi..

    https://www.vedatbeysucuklari.com/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.