Bildirim
Türkiye'nin en iyi gıda markası TORKU'dur.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sucuklari var mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kullanıcı adından dolayı ön yargılı olma . -
Hayir degildir.
Tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesin birazdan Nutellacılar,Ülkerciler,Eticiler gelecek hayır bu marka daha iyi bilmem ne diyecek ve tartışma çıkacak.
Torku'nun bütün ürünlerini denedim neredeyse Türkiye'de işini en iyi yapanlardan cidden hakkını vermek lazım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Afrika sucugu
Sucuklari var mi?
Var var
Torku iyide marketlerde çeşit yok ben ETİ ciyim ETİ ETİ ETİ
quote:
Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam
ayfonu var mı
TORKU'da kalitesiz ürün bulunmaz yani yok
Kabul edilebilir fiyata üst kalite ürün satıyor adamlar. Torku candır.
_____________________________ -
Torku adamdır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
akp ilişkisi öğrenmeden önce herşeyi onlardan alıyordum.Ceo ları aday adayı olunca 1 tane çöp almıyorum artık.Ya çiftçi kooperatifiyim diye çıkıyorsun sonra akp li oluyorsun.Başta deseydin Akp li çiftçi kooperatifi diye ona göre bakardık.Hiçbir şey almıyorum artık.Kalite konusuna gelirsek eti ve ülkerden aşşağı kalmaz. _____________________________ an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. . -
torku banana güzel _____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
Glikoz surubu kullanmiyorlar cidden kaliteli firma.
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
oha hayatımda böyle HS görmedim
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Türkiyenin torkudan başka gıda markası var mı ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Torku balondur.
Kalitesine lafım yok. Ama öyle bir övgü alıyor ki sanırsın mükemmel birşey. Ayrıca fiyatları da uçuk. Yerli üretici ayağına dikiyorlar bizi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Üyelik tarihi: 8 Haziran 1988
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
-
TORKU bir çiftçi pankobirlik kuruluşudur o ceo dediğiniz adam pankobirlik başkanı kendisi bizim köylümüz sadece 1 kişi için bütün firmayı çöpe atmak neden?
Not:akpli değiliz
Edit: eklemeden edemeyeceğim pankobirlik başkanı oylama ile seçilir o adam TORKU'nun sahibi değil yöneticisidir TORKU'nun sahibi çiftçilerdir TORKU firmasinin elde ettigi gelirler binlerce calisanin yani sira yeni fabrikalar yeni magazalar yeni hizmetler olarak çiftçiye geri dönmektedir yani o adam secimle baskan oldugu gibi secimle baskanliktan iner yerine baskasi gecer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 20 Nisan 2016; 17:46:37 >
Hayır eti dir .Torkunun adam gibi satıldığı bir market görmedim.Çoğu markette yok olanlarda da bir kaç ürün çeşidi var daha adamlar dağıtım yapamıyor nasıl en iyi olacaklar.
NOT:Eskişehirliyim_____________________________ ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop || -
Son zamanlarda çok yükselttiler fiyatını. Çöp olanlarla aynı fıyata geldi. Böyle devam ederlerse çok kötü olacak. Bozacaklar gibi duruyor.
Ciddiyim 2 senedir Torku'nun ürünlerinden aldığım tad takdir edilesi.
Not kısmını okudumda, keşke halkı yobaz olmasa tam olacaktı._____________________________ -
Ortasında kalpli çikolata olan bisküvisi güzel. Tam buğday unundan yapılan. _____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
Benzer içerikler
- tekel puro markaları
- en iyi kuruyemiş markaları
- avukatlar kişisel bilgilere ulaşabilir mi
- aile evinden ayrılmak
- kaç dönem harç yatırılmazsa kayıt silinir
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- kara cuma indirimleri ne zaman
- penis nakli
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı