Şimdi Ara

Bence Türkiye'nin En İyi Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında daha önceden hiç izlemezdim. Babamın sayesinde bağımlısı oldum. İnanın bana son altı ayda genel kültürüm iki katına çıktı. Yapılan programlar gerçekten çok kaliteli. Bir de Türkiye'nin duyulmamış başarılı isimlerini tanıtıyorlar. Mesela, Kunter Şekercioğlu'nu tanımazdım. Bu kanal ile tanıdım ve saygı duydum. Çok fazla ödül alan bir tasarımcıymış. Hangi kanal mı? TRT Türk Size de tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

hocam kusura bakma ama kültür kanalından bahsederken fox magazin tadında bir düzenek kurmuşsun. önce düşünceler, en son da bilgi.

Merak uyandırsın diye. Daha güzel olmamış mı? Yoksa kelimeler arasında hızlı hızlı bir kanal ismi mi aradın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Merak uyandırsın diye. Daha güzel olmamış mı? Yoksa kelimeler arasında hızlı hızlı bir kanal ismi mi aradın?

yok düz okudum da ne bileyim merak uyandırıyor haliyle. bu arada trt türk'ü bende arada izliyorum. hatta trt müzik'te de bazen güzel programlar var.
  • TRT' nin yeri bende de ayrıdır. Aslına bakarsanız, birkaç yıl öncesine kadar daha kaliteli yayın yapıyordu TRT.

Çok iyi hatırlarım, 1999-2000 yıllarında, Cuma geceleri Blues ve alternatif müzik yayını yapılırdı TRT 1' de. Oturur Bulutsuzluk Özlemi' ni, Blue Blues Band' i, Yavuz Çetin'i izlerdik

Hey gidi yıllar..
    Daha Fazla Göster
  • Bundan 5-6 yıl öncesinde TRT'yi hiç kaçırmazdım geceleri. Çok güzel filmleri olurdu o saate (01:00-03:00) göre. Uykulu almasam çerezimi yerdim o derece
  • Digiturk kanal 81 i açın at yarışı tivi
    Uşak
  • discovery channel,e2,msnbc

yabacı olarak

dc ve hc ...

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

NTVSpor en iyi türk kanalı

yabacı olarak

dc ve hc ...

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Cnbc-e, NtvSpor

Kaliteli, doğru yayın
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Eskiden TNT'yi izlerdim.TieNTi oldu TeNeTe.Her gördüğümde küfrediyorum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.