Şimdi Ara

Türkiye Kupası 2015-16 Final | Galatasaray - Fenerbahçe | 26 Mayıs | 21.15 | (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
4
Favori
11.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Micro-Star International

Türkiye Kupası 2015-16 Final | Galatasaray - Fenerbahçe | 26 Mayıs | 21.15 |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şu Bjk'lilerin bazıları, çok sıkıcı maçtı biz süper oynuyoruz tribindeler ya harbiden komedi.Biz bilmiyorduk kötü oynadığımızı siz yazmasanız, sene başından beri millet boşa saydırıyor yani forumda bir sizden zeka fışkırıyor anasını satayım.Takım diri olup top oynasa zaten siz tokatı yiyip forumu terk etmiştiniz çoktan neyin pozu bunlar?Süper kupada sizin de sesinizi keseceğiz hayırlısıyla.

Kupayı aldınız diye hemen havalara girmeyin bence kendinizi kandırırsınız çünkü takımınız berbat seneye bu kadroyla sonuç yine aynı olur, süper kupayı da zor alırsınız

aynı lafları geçen sene de okuduk, sonuçta bu sene de okuyoruz, gelecek sene biz yine kupa ya da kupalar kazanırken fener izleyecek taraftar ise takım kötüydü bence kendinizi kandırmayın diyerek kendini eyleyecek.

Bunu bir bjk li olarak yazdım

• Aziz Yıldırım'ın konuşmalarının standart içeriği: Kendi takımı Fenerbahçe'den çok Galatasaray'ı konuşuyor. Yok Galatasaray böyle yaptı, şöyle yaptı.. Galatasaray böyle yapsaydı, böyle olmazdı.. Ayıp etti Galatasaray... Aga biraz kendi takımını konuş yahu... ne ezik bir adam... Ama yinede iyiki varsın aziz başkan... Galatasaray tarihinde en çok kupa gören Fenerbahçe başkanı...
  • Fenev ağlama aaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

azizin dedikleri doğru sincaplar ister inanın ister inanmayın neyse galatasarayın ligdeki durumu belli dandik bir kupadan bişi olmaz zaten karambole 1 gol atıp tüm maç üzerine yattılar zevksiz tatsız bir maçtı...

* Büyük takımlarla küçük takımların farkı bu kadar basit işte.

* Büyük takımlar en kötü sezonlarında bile kupa kazanabilirken;

* Küçük takımlar kendilerini bahanelerle avuturlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

azizin dedikleri doğru sincaplar ister inanın ister inanmayın neyse galatasarayın ligdeki durumu belli dandik bir kupadan bişi olmaz zaten karambole 1 gol atıp tüm maç üzerine yattılar zevksiz tatsız bir maçtı...

* Büyük takımlarla küçük takımların farkı bu kadar basit işte.

* Büyük takımlar en kötü sezonlarında bile kupa kazanabilirken;

* Küçük takımlar kendilerini bahanelerle avuturlar.

En kötü durumundaki Galatasaray'a tek gol bile atamadıkları için kendilerini neyle avutacaklarını şaşırdılar hocam

• 2. yarı eğer 1 tane yeseydik devamı gelirdi iyi iş çıkardık helal olsun bize
  • Aziz Yıldırım hiç gitmesin beyler çünkü o kaldığı sürece GS daha çok kupa topluyor...
  • Açıkası bu futbol,bu kadro,bu yonetim ve bu ekonomiyle kupayı kazanmak çok iyi bi başarı. Ortada final olunca ne olursa olsun bırakmıyoruz. Bi acunun finali kaybettik:)

• Gs maci ilk yari aldi...
    sneijder ciktiktan sonra orta saha ustunlugunu kaybettik top tutabilen orta saha degil savunan orta saha olustu...

• Ziraat kupasına sevinen var mı ? Hala küçük umutlar ile yaşıyor bizim Türk talımları. Avrupa da hala başarı yok. En son Gs aldı Uefa kupasını. 17 yıldır hala başarı yok. Yazık bizlere.

Türkiye milli takımı yıllar sonra İngiltere milli takımına gol atmış. Tarihi Gol diyorlar. Ne kadar utanç verici. İnsan az utanır ya.

• dün maç aşırı zevksizdi seyir zevki desen ptt 1 liginden farkı yok . gs golden sonra zaten yapabileceği tek şey vardı geri yatmak onuda başardı ve kupaya uzandı ... Victor desen nasıl bir kafa yaşıyorsa uzun zamandır oynamayan Markovici oyuna alıyor , RVP yi çıkarıyor , Gökhan 11 e almaması kulübede bu kahve içiyorum ayağına içki filan mı içiyor me yoksa T.D diyen bu hataları yapmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: problem_war

dün maç aşırı zevksizdi seyir zevki desen ptt 1 liginden farkı yok . gs golden sonra zaten yapabileceği tek şey vardı geri yatmak onuda başardı ve kupaya uzandı ... Victor desen nasıl bir kafa yaşıyorsa uzun zamandır oynamayan Markovici oyuna alıyor , RVP yi çıkarıyor , Gökhan 11 e almaması kulübede bu kahve içiyorum ayağına içki filan mı içiyor me yoksa T.D diyen bu hataları yapmaz ...

Vitor olacak :)
  • gene asiri tatsiz bir derbi..

adamlar geyigini yapacak tabi haklilar ancak bizim insanimiz da su sidik yaristirma isini abartiyor.

surekli birbirne laf sokma, bu kafa yapasinin degistigi gunu gorecek miyiz acaba?

• konya bize çok büyük çelme taktı, dün gece fb veya gs nin karşısında beşiktaş olsaydı bu sezonu çifte kupa ile tamamlamıştık.

• FB için tarihi fırsattı, hem derbiyi hem kupayı alacaksın hemde ezeli rakibini senin sebep olmandan dolayı 1 yıl avrupa kupaları mücadelesinden men edeceksin. Her zaman böyle bir fırsat geçmez kulüplerin eline değerlendiremedi FB bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavye Delikanlısı

Maç skoru veriyorum

Gs 0-3 Fb

favorilere ekledim seni .maç tahminlerinin tersini oynuyorum
  • Arkadaşlar merak ettiğim birşey var

TFF Statüsünde.
    1 ve 2 takım Şampiyonlar ligine
    3-4- ve 5 takımlar UEFA ya
    Türkiye kupasını alan UEFA gider. diyor.

Ayrıca
    Türkiye kupasını alan takım Şampiyonlar ligine gidiyor ise yani ligi 1 ve 2 bitirmiş ise
    Türkiye kupasında final oynayan takım UEFA gider. diyor.
    bu ligte kaçıncı olursa olsun. hatta 2 ligte bile olabilir.

soru;
    dün GS yenilseydi, UEFA gitmiyor muydu? (gitmeyip cezamızı cekemez miydik)
    neden sadece UEFA gitmek için kupayı almak zorundaydık?
  • Ben de Dün aldım 1.8k bettingstormdaki maçlardan. Güvenip direk gsye basmadığıma pişman oldum çifte şans girmiştim.
    Galatasarayın kazanması gerekiyordu kupayı mantık olarak 10ç. Diğer alternatif te 2.5 altıydı. Sonuçta derbi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.