Şimdi Ara

Türkiye'den Kaçmanın Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
5.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'den kaçıp gelişmiş kalkınmış doğru dürüst bir ülkede yaşamak ve vatandaşlığına geçmek için neler yapmam gerekiyor? Son dönemlerde Türkiye ve çevresinde olan bitenlerden sonra iyice soğudum bu ülkeden ve milletten. kendimi buraya ait hissetmiyorum. mümkünse iskandinavya'da bir yerlere taşınmak gerekirse tuvalet temizleyerek hayatımı kazanmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Evlenmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

Türkiye'den kaçıp gelişmiş kalkınmış doğru dürüst bir ülkede yaşamak ve vatandaşlığına geçmek için neler yapmam gerekiyor? Son dönemlerde Türkiye ve çevresinde olan bitenlerden sonra iyice soğudum bu ülkeden ve milletten. kendimi buraya ait hissetmiyorum. mümkünse iskandinavya'da bir yerlere taşınmak gerekirse tuvalet temizleyerek hayatımı kazanmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Kiliseye sigin , ulkemde dinimi yasayamiyorum flan de.. Ordan ulkeni mahkemeye veririler zaten 4-5 yil falan suruyormus, bu arada sana maas bagliyorlar ev sahibi falan oluyomussun.. Calismanda gerek yok yani.. Sahsen ben boyle yapacam, hala arastirmadayim, yoksa buralardan bi cacık cıkmaz hocam!

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Evlenmen lazim

Vatandaşlık için en kolay yol bu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Türkiye'den kaçıp gelişmiş kalkınmış doğru dürüst bir ülkede yaşamak ve vatandaşlığına geçmek için neler yapmam gerekiyor? Son dönemlerde Türkiye ve çevresinde olan bitenlerden sonra iyice soğudum bu ülkeden ve milletten. kendimi buraya ait hissetmiyorum. mümkünse iskandinavya'da bir yerlere taşınmak gerekirse tuvalet temizleyerek hayatımı kazanmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Kiliseye sigin , ulkemde dinimi yasayamiyorum flan de.. Ordan ulkeni mahkemeye veririler zaten 4-5 yil falan suruyormus, bu arada sana maas bagliyorlar ev sahibi falan oluyomussun.. Calismanda gerek yok yani.. Sahsen ben boyle yapacam, hala arastirmadayim, yoksa buralardan bi cacık cıkmaz hocam!

o kadar kolay değildir o işler

• Gidecek adam gider, buraya gelip konu açmaz. Yolun açık olsun. Bir daha beklemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Evlenmen lazim

Hemen tam vatandaslik vermezler 2. Sinif vatandas olarak kalacaksin 2-3 sene. 5 sene dolunca evliligin arastirilip asil vatandasligi alirsin ne amacla evlendigine bakarlar. Esinden ayrilirsan calismiyorsan ve esin orada dogmamissa turkiyeye geri sutlarlar. Asil vatandasligi alsaniz bile cogu ulke guzel maas veren devlet kurumlarinda calistirmaz sizi turk asilli vatandas oldugunuz icin. Kurtler meydanlarda pkk bayragi acar gosteri yapar polis oyle bakar sen laf etsen aninda goz alti.

Oyle gideyimde gerisi gelir isi hikaye kolay degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlarız hocam bıseyler, durumu gore hırıstıyan, musevı, yahudi

Ama saka yapmiyorum, boyle gitme yontemi var. Hatta bu islerde evrak vs gibi seyleri hazirlayanlarda varmis... Hadi hayirlisi

• quote:

Ayarlarız hocam bıseyler, durumu gore hırıstıyan, musevı, yahudi

Ama saka yapmiyorum, boyle gitme yontemi var. Hatta bu islerde evrak vs gibi seyleri hazirlayanlarda varmis... Hadi hayirlisi

öyle bişey varsa üni'yi bitirip direk gidelim o zaman çok kolaymış
  • turkiyeden ciddi ciddi bende sogudum nickimdeki yere gitmek istiyorum artik

• Ben uni bitirdim ve artik bu karari aldim, yani senin sonunda bunda farkli olmayacak .. Bu konuyla ilgi baslik acmistim, forumdan biri gidelim dedi hatta o bana daha cok ayrintili anlatmisti.. Hala takip ediyorum bu olayi!

• quote:

Ben uni bitirdim ve artik bu karari aldim, yani senin sonunda bunda farkli olmayacak .. Bu konuyla ilgi baslik acmistim, forumdan biri gidelim dedi hatta o bana daha cok ayrintili anlatmisti.. Hala takip ediyorum bu olayi!

bir gelişme olursa haber ver o zaman bana da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Evlenmen lazim

Hemen tam vatandaslik vermezler 2. Sinif vatandas olarak kalacaksin 2-3 sene. 5 sene dolunca evliligin arastirilip asil vatandasligi alirsin ne amacla evlendigine bakarlar. Esinden ayrilirsan calismiyorsan ve esin orada dogmamissa turkiyeye geri sutlarlar. Asil vatandasligi alsaniz bile cogu ulke guzel maas veren devlet kurumlarinda calistirmaz sizi turk asilli vatandas oldugunuz icin. Kurtler meydanlarda pkk bayragi acar gosteri yapar polis oyle bakar sen laf etsen aninda goz alti.

Oyle gideyimde gerisi gelir isi hikaye kolay degil

Sadece vatandaşlık için sahte bir evlilik yapmam zaten. İş konusuna gelirsek iyi bir mesleğin varsa sorun olacağını sanmıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Ben uni bitirdim ve artik bu karari aldim, yani senin sonunda bunda farkli olmayacak .. Bu konuyla ilgi baslik acmistim, forumdan biri gidelim dedi hatta o bana daha cok ayrintili anlatmisti.. Hala takip ediyorum bu olayi!

bir gelişme olursa haber ver o zaman bana da

Olur haberdar ederim hocam, suanda yurtdisinda yasayanlara giptayla bakiyorum, hele univ falan okudktan sonra bu bazda bir ise girmek orda .. Nirvana diyorum!!

• quote:

quote:

bu yaptığına vatan hainliği denir

eğer sen bu kafadaysan bir an önce git bu ülkeden

sırf ülkeni başka ülkeye kaçmak için dandik yalanlarla rezil etmek amacınsa sen bence dünyanın en gereksiz insanısın

ulan dinimi yaşayamıyorum da ne? dinini kim yaşatmıyor sana ha?

• winneras kullanıcısına yanıt
    Keep Calm bro,

Kucuk bir yalandan kim olmus? Hem ne demisler,savasta hersey mubahtir.. Oraya gidince kart atarim sana

• quote:

en iyisi kuzey avrupa fakat onlarda artık dışardan adam almıyorlar kolay kolay yerinde olsam amerikaya fln giderdim arkadaşım başvurdu kabul edildi diye biliyorum tabi ingilizcen olmalı baktın hiç tutunamadın kübaya filan geçersin orda uyuşturucu kaçakcılığından köşe olursun dolar kazansan 1e 2 türk lirası burda anne babana yollar daire filan aldırırsın 5-10 tane oldumu kirasıyla gül gibi geçinir gidersin . çok iyimser bi tavsiye olabilir ama imkansızda değil

• Gidin de ferahlasin ülke memnun oluruz özellikle İstanbul çok kalabalık.

• Evlenerek de gitmek kolay değil. Artık Avrupadaki kadınlar gayet bilinçlendi, üstelik Türkler kötüdür! dolduruşuna da gelince evlilikten sakınıyorlar.
    Yani kısaca sizin iş zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAkara

Gidin de ferahlasin ülke memnun oluruz özellikle İstanbul çok kalabalık.

Nereyi imzalıyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.