Şimdi Ara

Türkiye'deki Ferrari F50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
10.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki Jaguar XJ220 var mı TR'de? LaFerrari () hariç Ferrari'nin en önemli modellerini gördüm bugüne kadar, ama bir XJ220 göremedim
    Not: Ferrarilerin çoğunluğunu yurtdışında gördüm elbette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Canım sıkıldıkça açıp izliyorum.Bu nasıl ses bu nasıl gürültü ?

ülkemizdeki şahinler daha çok ses çıkarıyor erkekse gelsin otogar esenler bağcıları bi gezsin bu arabayla :)

Şahinle geçmeye çalışanlar ,kaldırımlar tümsekler çukurlar derken akşama kadar varamaz

• trafikte görüldüğü yerde el konacak o yüzden garajda saklanıyor ve dünyadaki en az kullanılmış f50 (yaklaşık 400km)
  • F50 modeli icin tüm zamanların en kotu Ferrari araçlarından birisi olduğu söylenir. F40 yada F60(Enzo) gibi iki efsane arasındaki anlamsiz ve kotu bir aractir maalesef. Ferrari'nin duraklama döneminde çekmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

F50 modeli icin tüm zamanların en kotu Ferrari araçlarından birisi olduğu söylenir. F40 yada F60(Enzo) gibi iki efsane arasındaki anlamsiz ve kotu bir aractir maalesef. Ferrari'nin duraklama döneminde çekmiştir.

f40 a bişey demem de, enzo gibi gırtlağına kadar elektronik dolu bi araç f50 den nasıl daha efsane oluyormuş kim diyorsa yazıyı at, okuyalım da bilgilenelim. f50 de abs bile yok. motoru da ferrari f92a da kullanılan atmosferik v12 f1 motorunun geliştirilmişidir. f50 bir formula 1 otomobilinin yola uyarlanmış versiyonudur, turbo f40 dan biraz daha yavaş olması ona hiçbirşey kaybettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 15 Ocak 2014; 9:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

RUF CTR2 Yellowbird, Porsche 959, Ferrari 288 GTO da ekleyebilirsiniz

Hocam onlardan 3 tane de bana sar...

Paket yap eve götüreceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

trafikte görüldüğü yerde el konacak o yüzden garajda saklanıyor ve dünyadaki en az kullanılmış f50 (yaklaşık 400km)

Hocam el konması için sebep nedir acaba?

Bir de FXX'lerin tümü fabrikada sahipleri için özenle saklanıyor ve istendiğinde yalnızca fabrikanın pistinde kullanılabildiğini zannediyordum.
    Bu doğru mu? Eğer doğruysa, TR'ye nasıl gelmiş peki bu FXX?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

quote:

trafikte görüldüğü yerde el konacak o yüzden garajda saklanıyor ve dünyadaki en az kullanılmış f50 (yaklaşık 400km)

Bir de FXX'lerin tümü fabrikada sahipleri için özenle saklanıyor ve istendiğinde yalnızca fabrikanın pistinde kullanılabildiğini zannediyordum.

https://eksisozluk.com/esbank--657244
    konuyla ilgili:http://www.diecastr.com/viewtopic.php?f=123&t=2902

o hizmet opsiyonel, zorunlu değil. fxx "street legal" bir araç değil, yolda sürmeceksen bir nevi model araba gibi izleyeceksin demektir, sürmek istesen nakliyeydi, bulunduğu ülkede pisti olmayan müşteriler için geçici ihracatıydı ıvırı zıvırı uğraşmak istemeyenler için bu hizmet mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 15 Ocak 2014; 10:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Paranın satın alamayacağı otomobillerden biri bir diğeride 35 adet üretilen clk gtr, tam bir retro garajı planım var, mc laren f1, xj220, 911 gt1 falan da olacak o garajda

Türkiye'deki Ferrari F50

Türkiye'deki Ferrari F50

Yanlış anlama Üstad kendimi tutamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 15 Ocak 2014; 11:13:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-GeN

quote:

https://eksisozluk.com/esbank--657244
    konuyla ilgili:http://www.diecastr.com/viewtopic.php?f=123&t=2902

o hizmet opsiyonel, zorunlu değil. fxx "street legal" bir araç değil, yolda sürmeceksen bir nevi model araba gibi izleyeceksin demektir, sürmek istesen nakliyeydi, bulunduğu ülkede pisti olmayan müşteriler için geçici ihracatıydı ıvırı zıvırı uğraşmak istemeyenler için bu hizmet mantıklı.

Açıklama için sağol hocam

• 100 yıl sonra benim aracımda efsane olacak arkadaslar o zaman bu forumda onu konuşacaklar

Tarihte dizel ve ucamayan tek arac torunumun garajında olacak

Astra 1.3 Dizel easytronic

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sokağa çıkınca tinercinin cama yapışacağı bir ülkede yaşadıktan sonra f50 olsa ne olur olmasa ne olur, huzurun yok. Bir kahve içeyim dersin, yarım saat sonra boydan boya çizik...

katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Makineler inletilmek için danası ağlatılmak için vardır. Süs eşyası değil onlar.

Bunun bir de 288 GTO'lu versiyonu vardı :

Enzo WRC diye bir videosu daha var, o da evlere şenlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Canım sıkıldıkça açıp izliyorum.Bu nasıl ses bu nasıl gürültü ?

Efsane ya

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

MC12 Stradale?

Aynen MC-12 siz olmaz, Saleen S7, bugatti eb110, diablo vt, porsche 959, nazca c2 neler neler var daha

nazca c2 hakkında hayal kurduğum tek araçtır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

F50 modeli icin tüm zamanların en kotu Ferrari araçlarından birisi olduğu söylenir. F40 yada F60(Enzo) gibi iki efsane arasındaki anlamsiz ve kotu bir aractir maalesef. Ferrari'nin duraklama döneminde çekmiştir.

laf olsun torba dolsun...
  • 288 GTO'dan 272 tane üretilmişti.

Tanesi şu an ne kadardır bilmiyorum ama çok zor.

Favori Ferrari modelim.

2.8 V8 çift turbo
  • Hocam bir gün bu projenle ilgili bir konu açarsan çok güzel olur
  • Kırmızı F50'yi 2001 senesinde Kızılay Bakanlıklar'da görmüştüm. Yanımda arkadaşlarım düşüp bayılmayim diye koluma girmişti. Hiç unutmuyorum o günü. Coolhand cafeye CS oynamaya gidiyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

288 GTO'dan 272 tane üretilmişti.

Tanesi şu an ne kadardır bilmiyorum ama çok zor.

Favori Ferrari modelim.

2.8 V8 çift turbo

1.300.000 € civarında fiyatları TL'ye vurursak ve üzerine vergi falan koyarsak fiyatı 10.000.000 TL civarında ediyor...

http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=241725783&cd=635217777830000000&asrc=st

http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=221961204&cd=634851455510000000&asrc=st

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.