< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
|
|
Şehir lokantaların yerini dahi bilmeyip kullanmasan da onların maaliyetilerine senin cebinden de katkı çıktığının farkın da olmak güzel diyebilirim. Yemeği orada yemesen de de garantili katkın var, hem de ispatlı. Süresi de belli değil gibi duruyor. Keşke ihtiyaç sahiplerine sadece katkımız olmuş olsa. Gelen geçen orayı kullanabiliyor. Olsun yarın seçim var. |
|
Bir de yerlilik deyince sadece TOGG'un anlaşılmasını biraz tuhaf buluyorum. Tamam, markanın da yerli oluşu çok önemli ama birçok marka Türkiye'de üretim yapıyor / Türk firmalar yabancı markalar adına ya da ortaklaşa üretim yapıyor (örnek: Oyak Renault, Bursa'daki tesisinden üretim yapıyor). Haberde verilmiş en yüksek yerlilik oranına sahip modelleri sunan markalar zaten Türkiye'de otomotiv perakende piyasasındaki en büyük oyuncular. Birisi pazar payı kaybedince genelde öbürü dolduruyor. Fiat misal geçen yıldan bu tarafa yerli pazarda sert bir biçimde düştü ama pazar paylarını ciddi ölçüde arttırarak yerini dolduran gene Fiat gibi yerli katkı payları yüksek Toyota ve Hyundai. Yalnızca TOGG diyerek Türkiye'nin yerli otomotiv endüstrisini görmezden gelmemek, hafife almamak gerekir. Enflasyona rağmen - esasında muhtemelen enflasyonun yol açtığı fiyat beklentileriyle - son yıllarda ciddi patlama yaşamış, 2024'te Türkiye'de sektör hem yıllık hem de aylık bir rekor kırmıştır. Gene birçok yabancı markanın aracı burada üretilip Türkiye'den ihraç ediliyor. |
|
Bir üyenin mesajı alıntılanıp kendisinden bahsediliyorsa kendisine de haber vermeyi ihmal etmeyelim. @Torlak Kemal |
|
TOGG yok ki ne yerlisi. Sokakta görmüyorum. İtalya dan gemilerle limana indirilip veriliyor. Hayal ürünü bunlar. |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
Engelleyen kim? Kim ve nasıl engelleniyor? Biraz acar mısınız bunu? |
|
|
|
|
Ne yani iki goy goy koskoca firmayı engellemiş mi oluyor? Nasıl bir mantık bu? Türkiye de devletin Togg a verdiği desteğin haddi hesabı yok. Devlet ve özel kuruluşlar daha üretilmeden sıraya girdi almak çin. Daha dün, daha çok Togg a yarayacak kredi vadelerinde güncelleme yapıldı. Bu ülkede bir kaç kişi laf söyleyerek engellliyorlar dediğin firmayı engelleyecek hiç bir güç yok. İki lafla koskoca firmalar engelleniyorsa ortada firma falan kalmaz. Usturuplu atın biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Boş işler Şu anda yaptığınız goy goy < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60A6778EF -- 12 Mart 2025; 17:30:10 > |
|
Sorun tek yerli markanın togg olması değil Çakma Montaj Almanya'dan trenle geliyaa İtalya'dan gemiyle geliyaa Teneqqeee Alanlar akp gençlik kolları üyeleri ben alıp denek olamam Çöp ben kapıda bağlı değilim (togg yerli diyenlere bekçi köpeği iması) Sorun sizin toggun yanında yazdığınız diğer markalara hiç kimsenin bunları Yazmaması Ve bunları yazanlara sizin hiçbir işlem yapmıyor olmanız. @gun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Mart 2025; 18:9:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|