Şimdi Ara

Türkiye'de satılmayan modelin getirilmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda pek çok kez konusu açıldı ergenler tarafından. Yurtdışından Skyline GTR getireceğim, Ferrari getirteceğim vesaire diye. Burada kesin olan şey 25 yaşından küçük arabaların getirilemediği.
    Benim merak ettiğim konu ise 0 km ama ülkemizde satışı olmayan araçların getirilmesindeki yönetmelik nedir? Malum, galerilerde satılan modeller nasıl getirtiliyor. İlla arada bir şirket mi olmak zorunda bu araçları getirtmek için?
    Kendimiz getirebiliyorsak ÖTV KDV ödüyoruz gümrükte ama mesela Almanya'dan aldık aracı. Orada alırken de vergi vermeden almanın bir yolu var mıdır? Alınsa bile vergi iadesi sağlanabiliyor mu?

NOT: Fiesta ST'ye aşık oldum sanırım :/

• aşık olduysan istemeye gideriz takma o kadar
  • Otosan verse alırız da...
  • Daha dün ST geldi-gelecek diya bir başlık yok muydu buralarda?
  • Gelmeyecekmiş. Fiesta'nın tek kapılı hiçbir modelini getirmiyoruz diye bir açıklama yaptılar telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

aşık olduysan istemeye gideriz takma o kadar

Vermezlerse kaçırırız
  • paraya bakar özel siparişle getirirler bence ısrar edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2013 makyajlı kasa Fiesta var. ST arka difüzör getirteyim dedim, kaparoyu verdim siparişi açtık, sonra bana telefondan araç gelmediği için, difüzörün siparişinin geri döndüğünü belirtti. Yani anlayacağınız değil arabanın kendisini, difüzörünü bile getirtemiyorsunuz
  • R34 felan aklında varsa şimdiden unutabilirsin :) Soldan direksiyon..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son otomobil ithalatı ile ilgili araştırma yaptığımda 4 yaşından büyük aracın ithalatınin yasak olduğunu, ancak antika otomobil olarak ithal edilebileceğini, o da antika kapsamina giriyorsa, okumuştum.

Babam ve annem emekli gümrükçü, bir sorarım belki taze bilgileri vardır.

• ford türkiye bireysel değil de filo satışları için yaptığı, düştüğü hallere bak ne demek fiesta St gelmiyor hem de hatırladığım kadarıyla araç 1600CC'di.. Doğuş POLO GTİ'yi getiriyor, Nissan'ın distribütörü bile yıl sonunda 1618 CC'ken hem de JUKE NİSMO'yu getirecek , ama ülkenin en çok satan markası ürün gamına fiesta St'yi katmayacak yazık.

ayrıca araç gerçekten güzel , 6.9 0-100 vardı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 14 Mayıs 2013; 14:23:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

En son otomobil ithalatı ile ilgili araştırma yaptığımda 4 yaşından büyük aracın ithalatınin yasak olduğunu, ancak antika otomobil olarak ithal edilebileceğini, o da antika kapsamina giriyorsa, okumuştum.

Babam ve annem emekli gümrükçü, bir sorarım belki taze bilgileri vardır.

Teşekkürler :) Evet 25 yaş üzeri getirmekte sorun yok. Aracı aldığın fiyat üzerinden vergisini ödüyorsun, trafiğe çıkıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

R34 felan aklında varsa şimdiden unutabilirsin :) Soldan direksiyon..

R34 hayallerini lisede bıraktım dostum :) Asıl hayalim R35 de fiyatı beni fazlasıyla aşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ford türkiye bireysel değil de filo satışları için yaptığı, düştüğü hallere bak ne demek fiesta St gelmiyor hem de hatırladığım kadarıyla araç 1600CC'di.. Doğuş POLO GTİ'yi getiriyor, Nissan'ın distribütörü bile yıl sonunda 1618 CC'ken hem de JUKE NİSMO'yu getirecek , ama ülkenin en çok satan markası ürün gamına fiesta St'yi katmayacak yazık.

ayrıca araç gerçekten güzel , 6.9 0-100 vardı herhalde

ST Avrupa'da 2 kapılı ABD'de 4 kapılı olarak satılıyor. Telefonda da bana Fiesta'yı hiçbir şekilde 2 kapılı ithal etmediklerini, bu sebeple ST'yi de getirmediklerini söylediler.

• quote:

R34'de direksiyon sola alınamıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

sağdan direksiyonlu versiyonu olmadığı için orjinal şekilde almak imkansız. Ancak custom dashboard yapılıp bu işlem yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

sağdan direksiyonlu versiyonu olmadığı için orjinal şekilde almak imkansız. Ancak custom dashboard yapılıp bu işlem yapılabilir.

Yapılmıyor,denendi sanayide sanırım Emme manifold unun konumundan dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

aşık olduysan istemeye gideriz takma o kadar

Vermezlerse kaçırırız

ya gümrükte bakana yakalanırsak %130 la vurmasın bizi lastiklerimizden

bende hafiften kafayı yiyorum ya hadi hayırlısı

• İstanbul'da markalaşmış bir galeri sipariş üzerine dertsiz tasasız getirebilir.

Şahsi olarak uğraşmaya kalkarsanız ''lanet olsun arabasına da gümrüğüne de araba da almıyorum eşekle gezecem'' dedirtirler.
  • Para her şeyin ilacı varsa sorun olmaz. :)

Renault TR'ye Megane RS TROPHY getirtmezken vatandaşın teki kendi özel getirdi. Tabi baya ugraştı
  • Ben koç gibi Lexus RX400h gördüm 2 gün önce Ankara'da.. Adam gibi bir lüks araç satan galeriyle konuşun parasıyla her şeyi getirtirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.