< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hepsi haklılar. Ben arabanın bütün kusurlarını yazdım sadece galericiler arıyor başkasına itelemek için. Onlarda ilan fiyatını kırma peşinde. Ki c segment arabayı b segmentinin fiyatına koymuştum. Öle alıcı olursa millet böle satıcı çıkar.
|
Bir sitenin tekelinde olunca piyasa maalesef böyle oluyor.
Keşke ilanlar yoruma açık olsa. |
Birde km düşükten yükseğe sıralayınca 156 , 260 gibi rakamlara yazanlar var. Araç halbuki 260k da
Edit: Bir madde daha aklıma geldi, emsalsiz yer uçağı zaten herkesin arabası yer uçağı oluyor nedense |
Türkiye'de tek: O kadar çok yeri ile oynanmış ki zaten başka örneği yok😂
|
Sırf bu çakallarla muhatap olmamak için sıfır aldım.
|
Peugeot 407 sattığım zaman ne abuk sorular soruyorlardı bir bilseniz sanki Türkiye de sadece bende var ilk defa araba görmüşlerdi. Yok bagajı yok yol tutuşu yok kaç yakıyor yok şu özelliği var mı. Alacak felanda değil ha komşusunda eniştesinde tanıdığında olan aracın özelliğini merak ediyor.
Ful araç üst donanım ama ful + ful üst donanım üzerine bir iki opsiyonel donanım eklenmiş idi ama önüne gelen yazmaya başladı. Etek altı boya tavan hariç boya var demek. Eksper ustası var beyfendinin yok oraya gel yok buraya gel usta ekstra bir şey bulacak olmayan şey söyleyecek bu da yarı parası teklif edip hem bedava gezecek hem de usta parasını sana kilitleyip kırışacak. Bazı araçlar hakikaten basit kazadan dolayı boyalı. Bazıları pertten çıkma. Adam 15 yaşında arabada boya var mı diye soruyor. Yok ilk fabrikadan çıktığı gibi süper temiz ama emsallerinde daha düşük olsun ki ertesi gün yüksek fiyata satsın. Bazısı cebinde 2010 model boş temiz corsa ya yetecek parası var ama 2016 model ful astra bakıyor. Sonra araba pert ühü ühü. Be adam neden 10 bin aşağıda bu araba düşündün mü? Hemen alıp aynı gün 9 bin fazlasına ilana koyacaksın değil mi? Sadece satıcı değil piyasada tonla al satçı çakal dolaşıyor. Ucuza alıp ertesi gün satıp kar edecek ufak aklınca. Bu çakallar yüzünden kimse kimseye güvenmiyor. Alırken ölücü 100 kusur bulup fiyat kıracak satarken ballandıracak kusur gizleyip kul hakkına girecek. |
Arabada hasar yok, boya yok 4 parça'da değişen var diye bir ilan okumuştum bende
|
%99'u anti depresan kullanarak ayakta duran bir ülkede ne bekliyorsunuz ki?
|
Herkese selamlar,
Konuyu anlıyorum çoğu satıcı cılkını çıkartıyor ancak sene sonuna doğru aracımı değiştirmeyi planlıyorum ve yukarıda bahsedilen maddelerin çoğu benim için de geçerli. Ne olacak yani ben onları yazınca aynı şeyler mi düşünülecek veya düşüneceksiniz. Mesela; 3-Gereksiz muhabbet yapmayın kalp Kırarım: Bunu ilanda yazmam ama evet saçma sapan muhabbet eden, ilanda yazan şeyi bir daha sorana lafımı esirgemem. O kişinin zamanı bol olabilir belki ama benim değil. Vefat eden babamın aracını satışa çıkardık bir ara. Ne saçma sapan konuşanlar ne saçma sapan sorular soranlar. 40 yılda 1 araç satılığa çıkardık 2 haftada illallah ettirdiler. Belki alım satım yapan arkadaşlar bu muıhabbetleri yapıyordur bu muhabbetlere katlanıyordur. Kardeşim ben bu işten para kazanmıyorum etmiyorum. Değiştirmek istediğim aracımı satıyorum işte 6-Bilgiler Cepten Verilecektir: Arabanın 2006 yılından beri olan herşeyini ilana yazmamı beklemiyorsunuz di mi? Arayana nesi var nesi yok herşeyini de dürüstlükle anlatacağım şahsen 9-Arabayi mahallede cizmisler yani komple boyattim: Arabam komple boyalı zaten değil ama temizlik için boyattım evet. Sitedeki komşularımız sağolsunlar arabanın kapılarında benden çok hasar verdiler. Ben boyattığım zamanda böyle saçma sapan boya takıntısı da yoktu. Ama tertemiz arabamı boyadan aldığımın 3.gününde park yerinde sürtüp bok eden salak canlı yüzünden o gün bugündür boyatmıyorum. 10-Tavandaki düzeltmeler doludan yada saksı düştü: Evet İstanbulda yaşıyorum, o dolu olayında yolun ortasında kabak gibi kaldım. Tavanda bir sürü hasar oluştu. Fotoları da var elimde 13- 15 yasindaki arabaya boyami soruyosun: Aynen öyle İstanbulda kullanılmış araç. Ben kaza yapmadım vurmadım etmedim ama sağolsunlar sitedeki komşular ve trafikteki salaklar yüzünden boyandı. Kendi hatamdan dolayı kapıda bir bölgede düzeltme de var. İstanbulda kullanılan 15 yaşında aracı olup boya yok diyen varsa asıl yalancının ağababası odur. 14-Tüp yüzü görmedi: Evet görmedi. 2006 model aracım 121000km'de. Yılda 10000km bile yapmıyorum niiye aracımın orjinalliğini bozayım? 17-Bel alti temizlik boyasi var: BKNZ madde 9 & 13 18-Km kesinlikle orjinal aracima kefilim: Evet araç 2006 model ve 121000'de.Oynanmadı etmedi. Aracın ilk sahibiyiz, inanmıyorsan ne yapayım yalan makinesini yanında getir kontrol ettir kardeşim Demek ki ilana hiçbirşey yazmamalı :) Anlayacağınız bunları yazan herkese hemen aynı mantıkla yaklaşılması yanlış. Zaten gider bakarsınız araç kendini belli eder az çok diye düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 30 Ağustos 2019; 10:20:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 30 Ağustos 2019; 1:29:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyros -- 30 Ağustos 2019; 11:13:57 > |