|
2022'nin son günlerinde Türkiye'deki elektrikli otomobil fiyatları ne kadar?
-
-
Fiyatlar ateş pahası gerçekten . En ucuz elektrikli otomobil 900 binden başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşlara zamlar yağıyor nasıl olsa ,Ne renk olsunki?
-
İçten yanmalı devam, içimiz yana yana.
-
full elektrik henüz alınabilir değil zira TRde eelktrik fiyatları da ucuz değil.
-
Hyundai Ioniq 5 125 kW 4x2 Progressive alınır. Fiyat performans.
-
Avrupa'da Ami'lere farklı batarya takıp 500 km gittiğini iddia edenler var. Aslında batarya teknolojisi ilerlemeye devam edeceği için 140-20 sene sonra 300 km menzilli arabaları 1500-200 km götürecek yeni batarya ile kullanabilirsiniz.
-
Tipiyle, iç hacmiyle fiyatıyla ve menziliyle en mantıklısı Peugeot 2008 gibi duruyor
-
Fiyatına göre Citroen Ami' yi yerine, yerli üretim RKS M5 i almak daha uygun olmaz mı :))-Togg satışa çıktığında 3-5 milyon olur gibime geliyor.
-
porsche taycan nerde
-
Kona citroen vs hangi bayide varmış. Yani o fiyatlar formalite. Sarı site sayfasında kona 1milyon. 2 el oda.
-
Rks D2 daha iyi gibi. En azından 80 km hıza çıkabiliyor. 50 km hız ile trafikte bizi ezerler.
-
Önden 100-150 bin daha fazla veriyorsun ama bakımı ucuz, yakıt tasarrufu diyorsun.
Düzgün vergi sistemi ve teşvik olmadığı sürece bu ülkede elektrikli araç, akıl karı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milleti düşündüğü için sigaraya yasak üzerine yasak getiren iktidarlar elektrikli otomobili teşvik etmek için vergileri niye sıfırlamıyor? Hatta üreticilere niye teşvik vermiyorlar? Sadece Türkiye'yi kastetmiyorum bu arada.
Otobüs durağında beklerken sigara dumanından rahatsız olan arkadaş, sen ne düşünüyorsun bu konuda?
-
sırf masrafı az diye diğer taraflardan kitleniyor. vay be onu da düşünmüşler
-
Bu fiyatları verdikten sonra elektrikli aracın bir avantajı kalmıyor ki? DC şarj istasyonları da gayet pahalı bu arada ( şarj bekleme süresini saymıyorum bile )
Tesla hayranıyım ama ben bile TR ekonomisinde içten yanmalı devam ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında alınabilir fiyatlar değil şuan amaç
Amaç karbondioksit salınımını azaltmak. Bu araçların alımı arttıkça katkıda artıyor.
Gücü yeten doğa ya kazanç sağlıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İçten yanmalı devam, içimiz yana yana.
|
Fiyatlar ateş pahası gerçekten . En ucuz elektrikli otomobil 900 binden başlıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X