Bildirim
Türkiye'de neden Lexus yok ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çünkü marka takıntılı bir ülkeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
getirilebilir vergisini ödedikten sonra 288bin dolara geliyor. en ucuz serisinin baz modeli. -
Bizim ülkemize ve vergi sistemimize uygun olmadığından olabilir. -
Kimse bmw ve mercedes gibi saglam temele oturmus markalar varken lexus alarak risk almaya girmez. Amerika disinda kabul goren bir marka olamadi malesef Avrupa pazarinda lexus satista ancak orada da kabul goremedi pek.
Talep olursa gelir ancak bizim ülkemizde pek bilinen bir marka değil ancak bir ünlüde falan görüncek reklam falan yapılcak.Galiba infiniti de yoktu yakın bir zamana kadar ama yaygınlaştı . -
CT200h modelinin almanya baslangic fiyati 27.600 euro. Yani 82 bin lira. Bence yanlis hesap yaptiniz.
Şöyle arabaları göremeden binemeden ölüp gideceğiz . -
Infiniti 8 ayda sadece 3 tane satmis turkiyede. Yayginlasmadan neyi kasdettiniz
Türkiye'de arabadan anlayan mı var? Lexus , İnfiniti , Saab gibi markalar tutmaz burada. Linea'yı koy 40 a yanına da Saab koy aynı fiyata millet gider Linea alır. -
Corolloya Lexus parası veren varken bu soruyu sorman tuhaf. -
Demek o 3 üde bizim mahallede , ayrıca 8 aylık bir marka değil daha öncede illaki araba satmıştır.Ona bakarsan daha lexus görmedim canlı gözlerle en azından infiniti gördüm -
Neden olsun ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: çokbilen
CT200h modelinin almanya baslangic fiyati 27.600 euro. Yani 82 bin lira. Bence yanlis hesap yaptiniz.
Garip bir şekilde tipini beğendiğim bir modeli.
Lexus'un daha ne olduğunu bilmeyenler yine dolmuş.
1.8lt benzinli ve hybrid oluşu sebebiyle aracın ülkemizde tutması zor. Bizim millet dizelden başka araba almıyor. 1.6 üstü motor da satmaz hem vergi hem çok yakar kafasında olduğumuz için. ct200h şu anda bir tsi kadar tüketime ve güce sahip...
Vergilerle birlikte 150-160bin TL oluyor doğal olarak ülkemizde fiyatları sebebiyle tutulan bir araba olmaz...
Toyotayı getiren şirket en azından Lexus LFA getirebilirdi. Adamların araç üzerinde yaptığı mühendislik takdire değer... -
Valla ben ct200 den tut ls460 a kadar gordum turkiyede en son yeni kasa es350 gordum. Hepsi yabanci plakaydi. Aman aman araclar degiller. Bizde bilinmedikleri icin abartiliyor bence.
Tuzlu olduğu için -
millet kaliteye konfora bakmıyor markaya bakıyor -
Saab nerede tuttuki? Batti gitti haberiniz yok mu
En düşük motorlu modelleri IS250 ve ES250'de var, onlar da I4 2.5Lt... GS250 de 2.5Lt ama V6.
Sonraki modeller zaten IS/ES/GS350 hep V6 3.5Lt. Hani satsa satsa LS460 modelleri üst seviyede gidebilir aslında. Hatta ben S mi 7 mi diye düşünen iş adamı olsam, LS460'ı tercih ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Vercutel
Güzel araçlar değiller bence
Neye dayanarak?
Hiç Lexus'a bindiniz mi?
Yok ben 2009 IS300 ve 2013 ES250 kullanma fırsatı buldum da ondan soruyorum...
Benzer içerikler
- debriyaj ne işe yarar
- k4m motor
- hyundai kona elektrikli yorum
- hankook ventus prime 3 yorum
- cvt şanzıman
- plug in hybrid araçlar
- skoda enyaq
- lexus lbx teknik özellikleri
- mercedes-maybach s600 fiyat
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X