|
Öncelikli olarak uslubunuza dikkat etmenizi öneririm doktorum ben aşı gönüllü grubuna girdim Kasım 4 te 1 di ve Kasım 18 de 2 . Doz aşı oldum ayın 28 şikayetlerim olması üzerine test yaptım covid pozitif çıktım , benim yaptığım aşı büyük ihtimalle plasebo grubu na denk geldi , gruplar halen de açıklanmasını için bende bilmiyorum açıklanınca yazarim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ona da virüs bulaşır önermem. |
hepsi test aşamasında şu an şurda menşei ayıranlara desem bilemiyorum usada alman aşısı olan bir obez öldü hiç biri mükkemmel değil şu an. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
doktor olduğunuzu nerden bilelim hocam biz bilgi almak için soruyorum gruplar ne zaman açıklanacak tahmini olarak birde ağırmı geçiriyorsunuz çünkü aşı olanlarda korona olabiliyor placebo şartı yok |
bütün dünya lideri ülkeler aşıyı alabilmek için sıraya girmiş |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalan borcum mu var kardeşim uslubunda forum a takılıyorum mevzuyu anlatıyorum ilk cümlen doktor olduğunu nereden bileyim falan yav sana söylüyorum zaten böyle böyle diye belli doktorum aşı oldum inanıyorsan inanma... Formuna çok yazmam ama sizin gibi ler olduğu sürece uzak durmak iyi uslubunda tatlı tatlı konuşmak varken hep igneyilici rahatsiz ve alay edici üslup ile dolu forum Haber gelirse yazarım artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
donanımhaber.com maalesef son bir kaç yıldır şirazesi kaydı. bence bu tarz ilanlar açılsın diye birileri bunlara para veriyor. |
|
|
Aşı maşı palavra arkadaşım. Dijitalleşme bitecek Bill amca çıkacak bulacak aşıyı anlayın artık. |
Donanım haber konu dışı da artık clickbait e başladı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilinçli olarak sürekli "organize kötülük" yapılıyor... Yok aşıdan insan ölmüş, yok bu kadarı hasta olmuş, zaten çip takacaklar, sizi kısır bırakacaklar, vs. vs. sürekli insanları tedirgin edecek yalan yanlış haberler buluyorlar. Bu konu paranoya seviyesini de aşmış durumda, kesinlikle bazı gruplar tarafından bilinçli şekilde yapılıyor. Dikkat edin, bu gruplara göre; zaten dünya düz, uçaklar havada bizi zehirlemek için özel kimyasal bırakıyor, dünyayı 2 aile yönetiyor, vs vs |