Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
189
Favori
77.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bide bu dergide demo oyunlar çıkardı içinden nasıl sevinir yüklerdik. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    O yüzden destek olmalıyız. Şahsen ogz'yi her ay alıyorum, level'ın da 300.sayısını aldım.
  • Güzel konu tebrikler,


    1999 yılında PCnet yada PCWorld üyeliğimiz vardı, keşke bulabilsem arşivini diyorum. Oyun dergisi değil ama eklerseniz oda güzel olur.

  • Vay be pc gamer'in 3. sayısını okumuşum o zaman. Half-life'ın incelemesi vardı 10 yaşında falandım, oyunun görüntülerini gördüğümde inanamamıştım acayip etkilemişti beni. Şimdi yaş 34, 1 yaşında oğlum var. Nerden nereyee..


    Bugün gerçek hayat görüntüleriyle oyun çıkarsalar beni o anki kadar etkileyemez, valla şanslıymışız o zaman, herşeyin ilkine denk geldik. Ama 2010 yılından sonra bu teknoloji ve sosyal medya zırvaları çığrından çıktı, eskiye dönme şansım olsa 1 sn düşünmem dönerdim. Ülkemiz ise ekstra bozuldu, malum siyasi islam ... Belli bir kesim ağzıdan salya saçarak cehaletlerini sonuna kadar haykırıyorlar, eskiden utanmaları vardı şimdi özgüven patlaması yaşıyorlar.

  • pofpor01 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de bir sayısı vardı PS1 varken merakla takip ederdik bu dergiyi aynı donemlerde rakip olarak Xbox adını da yavaştan duymaya başladığımız zamanlardı Play Station dan önce SEGA MEGA DRİVE vardı ondan sonra Play Station o dönemdeki grafikleriyle devrim gibi bir konsoldu bizi kendine hayran bırakıyordu. Özellikle Winnig Eleven turnuvaları vs derken lisede kalmıştım :( Sonra bir sabah baktım joystick'ler orjinal olanda dahil ortalıkta yok (babam saklamış) sonra gidip çakma joystick almıştım. Sonra Konsolun okuyucu gözü yavaştan bozulmaya başladı bende konsolu satmıştım. Yıllar sonra da joystick'leri buldum onları da o dönemde Play Station salonları vardı oraya satmıştım. Tabi bu Play Station salonları ilk açıldığında Winnig Eleven ve Fifalardan ziyade NFS, Resident Evil, Fihgtng Force, Crash, Driver gibi oyunlar dah revaçtı. Eskide kaldı o günler bende hala Play Station 1, Play Station 2 ve Nintendo konsollar mevcut nostalji olsun diye uygun gördüğümu let godan aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 19 Şubat 2022; 13:20:54 >




  • Level’ın 2000li yıllardaki yaklaşık 5 senelik döneminin tüm dergilerini almıştım. Başlığı açınca bile duygulandım. Ne güzel günlerdi. Alıp heyecanla okurdum. Hatta tüm sayıların içinden çıkan CD’leri kaybolmasın diye özenle kapağına bantlanmıştım. İnternet bu kadar yaygın değildi o dönemde oyunlar hakkındaki en önemli bilgi kaynağı dergilerdi.

    Aldığım sayıları uzunca bir süre sakladım. Sonra taşınırken artık vedalaşmamız gerekti. Oyun oynamanın da incelemelerini okumanın da daha keyifli olduğu zamanlardı.

  • Level dergisi çok iyiydi. 30 küsürlerde başlayıp. 150. Küsürlere kadar takip etmiştim. Şu anda sanıyorum ki 200 ü geçmiştir. Bir yerden sonra insan kopuyor. İnternet sağ olsun. Bu arada sanıyorum ki dergiler hala daha çatıda duruyolar. Tabi annem atmadıysa. Merak ettim bakacağım.
  • Güzel nostalji oldu teşekkürler konu ve yorumlar içinTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı Oyun oynamaya atari salonlarında başlasamda ilk defa bilgisayar oyunlarını tanımama ve hatta severek kitap okumaya başlamamı sağlamışlardırTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Arkadaştan ödünç aldığım Level sayfalarında Half Life Opposing Force' ın resimlerini görüp ''off ne güzel oyun bu'' deyip merak salmıştım. Sonra Age of Mythology kapaklı dergisini almıştım. İçerisinde Hitman 2, Age of Mythology, Max Payne. Half Life, Quake 3 gibi nice efsaneleri tanımama vesile oldular. E3 maceraları, fantastik diyarlar, kitaplar, metal-rock müzik yazıları, oyun haberleri ve görüşler üzerine yazıları ve hatta mektupları bile zevkle okurdum. Fantastik diyarlarla ilgili yazıları (küçük küçük hikayelerde vardı yanlış hatırlamıyorsam) Unutulmuş Diyarlar Drizztin kitaplarını severek okumuştum. Sonra ekibin önemli kısmı Oyungezeri kurunca yine oradan düzenli olarak alıp okumaya devam ettim. Özellikle Sinan abinin ve Tuğbek abinin ve Eser Güvenin yazılarını severek okurdum. Oyungezerin çekilişi sayesinde imzalı Fallout 3 artwork kitapçığını kazanmıştım ve hayattaki tek şansım buraya kullandım gibiTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Arada Progamer okuyordum yanlış hatırlamıyorsam Oyungezerin kurucularından Serpil Ulutürk hazırlıyordu. Oradaki Freedom Fighters incelemesi ve demosu sayesinde oyuna bayılmıştımTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Bu arada Sinan abinin kanalı o güzel nostaljiyi devam ettiriyor Disket Kutusu tavsiye ederimTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 

    Neyse konuyu çok uzattım nostalji olunca duramadım. Güzel günlerdiTürkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut488 -- 19 Şubat 2022; 13:3:35 >




  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Tabi böyle bir konuda son cümlelerini siyasete adamasan olmazdı. Yav bir şucu bucu bilmemneci konuları var orada yaz bunları kardeşim.
  • Bikaç tane amiga ve 64ler dergisi hala saklıyorum. Ne günlerdi be. Esprili oyun tanıtımlarına bayılırdım.

    Konu için teşekkür ederim.
  • Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    RPS2D vardı, Fırat Akyıldız editörlüğünü yapmıştı. Onu da ekleyebiliriz her sayısını alırdım. Açık hali “Resmi PlayStation 2 Dergisi”

  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Ben anlıyorum arkadaşı. Benim oğlum 14 yaşında. Ben tam o yaşlardayken amiga 500 bilgisayar aldırmıştım babama. Siyaset, gelecek umurumda değildi. Şimdi de oğlumu gündemden uzak tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün!

    Eski günlere özlem duyuyorum, aynı zamanda oğlumun da mutlu çocukluk yaşamasını istiyorum ama olmuyor.

    13 14 yaşında çocukların nerdeyse tamamı yurtdışına kaçmayı düşünüyor. Üniversite sınavının ve üniversitelerin rezilliğinden bahsediyor. Torpilden fetodan bahsediyor.

    Tek dertleri derginin yeni sayısını bulamamak olsun istiyorum ben de. Daha ortaokulda lisede okuyan "bebe" lerin fed'in faiz artışını takip ettiği ülkede her konu buraya bağlanır ve tamamen haklılardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 19 Şubat 2022; 13:3:37 >
  • SertKabuk kullanıcısına yanıt
    Ben de uzak tutmayı en çok isteyenlerdenim aslında. İnan ki çevremde o kadar siyaset var ki bıktım usandım yeminle. Tek derdim de bu olsa yine eyvallah.

    Sırf oğlumla birlikte gelecek nesil bizim çektiğimizi çekmesin diye yazıyor veya konuşuyorum çevremde. Neyse konuyu fazla bulandırmayım.

    Bendeki dergikerden 2 tanesini buldum. İkisi de 64ler dergisi ama kondüsyonları kötü, kapakları yok. Daha iyi bikaç tane daha vardı biryerlerde.

    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı.


    Efsane 2 oyunumdan birisi eye of the boholder'ın çözümü. O zamanlar youtube işlevi görüyordu:


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

    Mac:


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • böyle bir başlığı açan konu sahibine yok olmakta olan yazılı medyayı yâd etmemizi sağladığı için herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.
  • pofpor01 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Nintendocu dergisini de ekliyorum.  


    nintendocu.com adlı bir sitesi vardı ama kapanmış maalesef. Ufak bir araştırma ile PDF'lerinin hala erişilebilir olduğunu fark ettim:


    Bunları indirip arşivledim, link kırılırsa bir PM uzağınızdayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 19 Şubat 2022; 15:41:44 >
  • Bu zamana kadar bence en kaliteli oyun dergisi gamepro duydu bana göre baskı ve tam çözümleri efsaneydi
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

    Bu derginin UK versiyonu hakkında pek çok bilgi ve görsel var fakat Türkçe hali hakkında hiçbir içerik bulamadım maalesef. Elinizde hala var mı?

  • PcGamer dergisini 98 yılından 2000 yılına kadar 1-2 eksik tüm sayılarını aldım ve bir kaçını hala saklıyorum.Türkiye'de oyun kültürünün gelişmesine çok katkıda bulunmuş ve objektif incelemelere sahiptir.1998-2000 yılları benim için bilgisayar oyunculuğunun altın yıllarıdır.Half Life,Starcraft,Grim Fandango,Homeworld,Freespace 2,Deus Ex,Aoe 2,Midtown Madness,Diablo 2,Rogue Spear,Nfs 3 gibi özel oyunları zamanında oynadığım için kendimi çok şanslı sayıyorum.2 sayısının Pdf versiyonu var,bir kaç paylaşım... Pdf sayıları için commodore.gen.tr'den Fatih Yıldırım'a teşekkürler.



    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Büyük efsene System Shock 2


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Blood 2


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    İlk 3d katım Voodoo 3 serisi hakkında bomba bilgiler Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 19 Şubat 2022; 17:58:47 >




  • pofpor01 kullanıcısına yanıt

    Sayının sizde olmasına çok sevindim. Künye kısmından da bir fotoğraf paylaşabilir misiniz? Yani yazı işleri müdürünün, yazarların belirtildiği alandan bahsediyorum. Genelde ilk yada son sayfalarda yer alır.


    Bir de sizden ricam, dergiyi scan'layıp PDF olarak paylaşabilir misiniz? Korkmayın öyle çok zor bir iş değil, bunu yapan mobil programlar var. Örneğin CamScanner ios / android yada alternatif scanner uygulamaları. Sayfaları tek tek fotoğraf çekip scanlıyorsunuz, program otomatik işleyip hepsini kitap / dergi gibi PDF haline getiriyor. Umarım müsait vaktinizde bu işlemi yapabilirsiniz, bizim için harika olurdu...  





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.