|
Bide bu dergide demo oyunlar çıkardı içinden nasıl sevinir yüklerdik. |
|

|
Bide bu dergide demo oyunlar çıkardı içinden nasıl sevinir yüklerdik. |
|
|
Güzel konu tebrikler, 1999 yılında PCnet yada PCWorld üyeliğimiz vardı, keşke bulabilsem arşivini diyorum. Oyun dergisi değil ama eklerseniz oda güzel olur. |
|
Vay be pc gamer'in 3. sayısını okumuşum o zaman. Half-life'ın incelemesi vardı 10 yaşında falandım, oyunun görüntülerini gördüğümde inanamamıştım acayip etkilemişti beni. Şimdi yaş 34, 1 yaşında oğlum var. Nerden nereyee.. Bugün gerçek hayat görüntüleriyle oyun çıkarsalar beni o anki kadar etkileyemez, valla şanslıymışız o zaman, herşeyin ilkine denk geldik. Ama 2010 yılından sonra bu teknoloji ve sosyal medya zırvaları çığrından çıktı, eskiye dönme şansım olsa 1 sn düşünmem dönerdim. Ülkemiz ise ekstra bozuldu, malum siyasi islam ... Belli bir kesim ağzıdan salya saçarak cehaletlerini sonuna kadar haykırıyorlar, eskiden utanmaları vardı şimdi özgüven patlaması yaşıyorlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 19 Şubat 2022; 13:20:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Level’ın 2000li yıllardaki yaklaşık 5 senelik döneminin tüm dergilerini almıştım. Başlığı açınca bile duygulandım. Ne güzel günlerdi. Alıp heyecanla okurdum. Hatta tüm sayıların içinden çıkan CD’leri kaybolmasın diye özenle kapağına bantlanmıştım. İnternet bu kadar yaygın değildi o dönemde oyunlar hakkındaki en önemli bilgi kaynağı dergilerdi. Aldığım sayıları uzunca bir süre sakladım. Sonra taşınırken artık vedalaşmamız gerekti. Oyun oynamanın da incelemelerini okumanın da daha keyifli olduğu zamanlardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güzel nostalji oldu teşekkürler konu ve yorumlar için Neyse konuyu çok uzattım nostalji olunca duramadım. Güzel günlerdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut488 -- 19 Şubat 2022; 13:3:35 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 19 Şubat 2022; 13:3:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok teşekkür ederim. Nintendocu dergisini de ekliyorum. nintendocu.com adlı bir sitesi vardı ama kapanmış maalesef. Ufak bir araştırma ile PDF'lerinin hala erişilebilir olduğunu fark ettim: Nintendocu - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1Xz0Q-xOeA0SZfwXwV4LSGa6h3x9GbcOXBunları indirip arşivledim, link kırılırsa bir PM uzağınızdayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 19 Şubat 2022; 15:41:44 > |
|
![]() M.Kemal Atatürk |
|
Bu derginin UK versiyonu hakkında pek çok bilgi ve görsel var fakat Türkçe hali hakkında hiçbir içerik bulamadım maalesef. Elinizde hala var mı? |
|
PcGamer dergisini 98 yılından 2000 yılına kadar 1-2 eksik tüm sayılarını aldım ve bir kaçını hala saklıyorum.Türkiye'de oyun kültürünün gelişmesine çok katkıda bulunmuş ve objektif incelemelere sahiptir.1998-2000 yılları benim için bilgisayar oyunculuğunun altın yıllarıdır.Half Life,Starcraft,Grim Fandango,Homeworld,Freespace 2,Deus Ex,Aoe 2,Midtown Madness,Diablo 2,Rogue Spear,Nfs 3 gibi özel oyunları zamanında oynadığım için kendimi çok şanslı sayıyorum.2 sayısının Pdf versiyonu var,bir kaç paylaşım... Pdf sayıları için commodore.gen.tr'den Fatih Yıldırım'a teşekkürler.
![]() ![]() Büyük efsene System Shock 2 ![]() ![]() Blood 2 ![]() İlk 3d katım Voodoo 3 serisi hakkında bomba bilgiler ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 19 Şubat 2022; 17:58:47 > |
|
Sayının sizde olmasına çok sevindim. Künye kısmından da bir fotoğraf paylaşabilir misiniz? Yani yazı işleri müdürünün, yazarların belirtildiği alandan bahsediyorum. Genelde ilk yada son sayfalarda yer alır. Bir de sizden ricam, dergiyi scan'layıp PDF olarak paylaşabilir misiniz? Korkmayın öyle çok zor bir iş değil, bunu yapan mobil programlar var. Örneğin CamScanner ios / android yada alternatif scanner uygulamaları. Sayfaları tek tek fotoğraf çekip scanlıyorsunuz, program otomatik işleyip hepsini kitap / dergi gibi PDF haline getiriyor. Umarım müsait vaktinizde bu işlemi yapabilirsiniz, bizim için harika olurdu... |
|