Bildirim
Türkiye'de Buda Satılsın?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlık, konu okunmasın diye mi bu kadar uğraşıyorsunuz da her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsunuz. Nerede gördünüz bunu? Ayrıca başlığın doğrusu şudur: Türkiye'de bu da satılsın. Soru işareti -de, -da herşey mi yanlış olur yahu? _____________________________ -
Buddha (Tr. Buda), Sanskrit dilinde “uyanmak, idrak etmek, bilinçlenmek” anlamına gelen “budh” fiilinin geçmiş zaman kipidir. "Uyanmış, idrak etmiş, bilinçlenmiş” anlamına gelir. Satılması mümkün değildir. Ancak uygun fiyatlara Türkçe dil bilgisi dersleri alabilirsiniz. _____________________________ -
getirteceksen söyleyeyim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_ankara
Başlık, konu okunmasın diye mi bu kadar uğraşıyorsunuz da her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsunuz. Nerede gördünüz bunu? Ayrıca başlığın doğrusu şudur: Türkiye'de bu da satılsın. Soru işareti -de, -da herşey mi yanlış olur yahu?
Klavye Alışkanlığı
Şekle Neden Bu Kadar Takıldınız,Şekilci Olmak Başka Şey Benimki Sadece Alışkanlık.Neyse Tartışma Ortamı Değil Burası.Başka Cevap Yazmıyorum,size iyi günler diliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 8 Şubat 2013; 9:42:48 >_____________________________ -
quote:
Başlık, konu okunmasın diye mi bu kadar uğraşıyorsunuz da her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsunuz. Nerede gördünüz bunu? Ayrıca başlığın doğrusu şudur: Türkiye'de bu da satılsın. Soru işareti -de, -da herşey mi yanlış olur yahu?
Doğru tespit. Ayrıca benim de aklıma "Türkiye'de buda satışı var mı?" diye geldi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
quote:
Klavye Alışkanlığı
Şekle Neden Bu Kadar Takıldınız,Şekilci Olmak Başka Şey Benimki Sadece Alışkanlık.Neyse Tartışma Ortamı Değil Burası.Başka Cevap Yazmıyorum,size iyi günler diliyorum
Hadi Türkçe'yi geçtim önemsemediğiniz veya önemsenmesini modası geçmiş bulduğunuz belli, lakin bizim gözlerimiz de mi saygıyı hak etmiyor? Neyse sizi doğru anladıysam cevap vereyim;
Tank satılmasını isterdim. (Sanırım A.B.D.'de silahsızlandırılmış ve lastik tekerlekli tank satışı mümkün.)_____________________________
-
quote:
Kesinlikle katılıyorum. Türkçe'nin de, diğer diller gibi çeşitli yazım kuralları var. Bu kurallara mümkün olduğunca uymalıyız ki, yazı dilini nesilden nesile aktarabilelim. Benim de ilk dikkatimi çeken yazım hatası oldu._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
quote:
Klavye Alışkanlığı
Yazım kuralına, dilbilgisi kuralına uymamanın savunması bu mudur yani? Okulda mı edindiniz bu alışkanlığı, kimden gördünüz böyle yazmayı? Dil sadece size ait değildir, kendi kafanıza göre dilbilgisi kurallarıyla oynayamazsınız. Bu pişkinliğe hayranım doğrusu, hem böyle yazıyorsunuz, hem de bu benim alışkanlığım diyorsunuz. Diyecek başka şey bulamıyorum._____________________________
-
Bu da satılsın diyebileceğim araç sınırlı Türkiye'de. Türk milletinin beğenisi ile benim beğenim neredeyse taban tabana zıt. Firmalar adetli satış yakalamak için bu beğeniye uygun, fiyatı düşük tutmak için küçük motorlu ve benzin fiyatlarından ezilip duran halka bir rekabet unsuru sunmak için mümkün olduğunca az yakan arabalar getirmeyi tercih ediyorlar. Kısaca Türkiye'ye gelen arabaları Türk halkının zevki ve devletin vergi anlayışı biçimlendiriyor.
Bana kalsa 2.0 motorlu C sınıfı arabaları görmek isterim. Ancak %122 vergi ile alır mıyım? Hayatta almam. Ancak ikinci ele düşmesini bekleyip avlayabilirim. İkinci elde MTV ve çok yakmasından korkan millet arabaya talep göstermez. 1.6 motorlusu ile yakın fiyata gider ikinci elde. Benim için çok iyi olur.
(Bkz: Subaru İmpreza 2.0 HB)
- 2008 model focus 2.5'un 3 kapısını getirmediler hiç. Siparişle geliyordu. Bir kamyon para ödeyip 3 ay bekliyordun. Aldığında bir dandik C sınıfı araba. Bekler misin? Hayatta beklemem. Sinir olmuştum. O dönem bu arabanın 3 kapı 1.6Tdci'ını getirseler satardı.
- Aynı şekilde C4 VTR ve VTS... Citroen C4'ün 3 kapısını getiriyordu; ama 1.6 dizelini getirmiyordu. 3 kapı Citroen satışları hiç de az olmadı. Hala sıklıkla bu araçları yolda görüyorum. 1.6 dizelini getirse idi, çok da güzel satardı.
- Şu anda getiriyorlar diye duydum; ama 2 sene önce Mazda Miata sipariş üzerine geliyordu.
- Suzuki Swift güçlü modelini getirmiyor sanırım hala. Getirse o sınıfta inanılmaz bir araba.
Uçuk kaçık isteklerim yok. Gerçekçi olursak, bu vergi ve benzin fiyatları ve milletin bu derece zevksiz bir beğeni çizgisi oldukça beğendiğim arabalar Türkiye'de adet ile satılır olmaya devam edecek._____________________________
-

-
quote:
Orijinalden alıntı: toruk_makto

_____________________________ 2012 Mazda 3 Dizel -
1.6 lexuslar gelse iyi satar(adam gibi bir fiyata audi vw arası) _____________________________ -
gün geçmiyor ki saçma sapan konu açılmasın sayın seyirciler ... _____________________________ -
Hala mirc odalarinda mi chat yapiyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bora vr6 _____________________________ I love German Style
http://www.youtube.com/watch?v=8nVBzpLdzzI Brutal Acceleration
Dizel Otomatik Auris 0-100 ü Olmayan Araba -
Camry yazan olmadi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Scion tC

_____________________________ 06 Daihatsu Sirion 1.3 DVVT-i
Trafik Sorumluluktur! / Drive Safe!
Uçak Bakım Teknisyeni -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 8 Şubat 2013; 11:27:34 >_____________________________
-
Müslüman mahallesinde "Buda" sattirmazlar arkadasım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşamın daha kolay olduğu bir hayat var mı acaba ?
Benzer içerikler
- goodyear lastik iyi mi
- ziebart araç ses yalıtımı fiyat
- opel astra g kasa
- goodyear silecek yorum
- motor yağ çubuğu yerinden çıkıyor
- togg t10f fiyat
- carver türkiye
- fiat grande panda yorumlar
- zeekr 009 türkiye fiyat listesi
- yeni honda accord
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler