Bildirim
Türkiye'de Buda Satılsın? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
He bide Daihatsu Sirion, ülkemizde de Toyota Passo olarak gelseydi eminim çok tutulurdu. Aman neyse böylesi daha iyi, daha özel hissettiriyor ve 2. eli ucuz makul fiyatlara alıp binebiliyoruz.
Toyota Passo
Subaru Justy

Daihatsu Sirion

_____________________________ 06 Daihatsu Sirion 1.3 DVVT-i
Trafik Sorumluluktur! / Drive Safe!
Uçak Bakım Teknisyeni
-
quote:
Orijinalden alıntı: onrkrtc
Camry yazan olmadi mi?
cık :( -
1. dünya ülkelerinde ki gibi co2 emisyon vergisine göre şekillendirilsin sistem zaten birçok marka ve model ülkemize gelir malum taş devrinden kalma sistem ! _____________________________ -
Bu Başlığı Sadece Türkiye'de Satılmayıpta Satılmasını İstediğimiz Araçlar Var Mı Diye Meraktan Açtım. Eğlence Bilgi Paylaşımı Vs.Forumunu Dil Kursu Zanneden,Veya Emredici Cümleler Kullanan Arkadaşlar Var.Böyle Olmamalı,Burası Forumdur.Amacına Uygun Kullanılmalıdır.Kime Neye Göre Saçma Olduğunu Karar Veremeyiz.Saçmaysa Yazmazsın Olur Biter.Beğenmiyorsan Takip Etmezsin Bu Kadar,Çekememezlik,Kıskançlık Ve Riyakar Bir Toplum Oluyoruz. Beğenmediğimiz Şeyi Beğenmediğimizi Belirtebiliriz,Eleştiredebiliriz.Ancak Eleştiri Yüzyüze (forumda özel mesajla)
Övgü ise toplum içinde yapılmalıdır.Cevap Yazmayacağım Dedim,Fakat Foruma Ve Hiç Tanımasam Bile Sizlere Saygım Var,Bundan Ötürü Cevap Yazıyorum,Ancak Başlıkta Yazdığım Gibi Türkiye'de Satılmayan Ancak Satılsa İyi Olur Dediğiniz Araçlar Varmı Diye Sordum Bir Sürü Yorum Geldi Fakat Çoğu İlgisiz Alakasız Şeyler,Polemik Yaratırcasına Hepsine Cevap Vermiş Olmayı Hayal Bile Edemiyorum.Amacına Uygun Kullanalım.Saygılarımla,İyi Günler Hayırlı Cumalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 8 Şubat 2013; 11:52:58 >_____________________________
-
gtr 34 başta olmak uzere ek9 tayyar nsx integra tayyar rx7 bide 200sx serileri gelse yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 8 Şubat 2013; 12:20:12 >_____________________________ -

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sedan TypeR
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elimizden geldiğince türkçe yi doğru kullanmaya çalışalım.
rencide edilmediğim müddet, bana bir şeyler öğretene, yanlışımı bana söyleyene minnet duyarım.
satılmasını istediğim arabalar mevzusuna gelirsek,
toyota IQ nun satılıyor olmasını çok isterdim._____________________________ İstisnaları saymazsak ülkemde kimse işini doğru dürüst yapmıyor. Etrafınıza bakın, mutlaka göreceksiniz. Kendimizden başlayarak DÜZELTELİM!
suç işleyenleri affetmek, insanları suç işlemeye teşvik eder ve suç işlemeyenlere haksızlık yapılmış olur. DEVLETİMİZİN, SUÇU VE SUÇLUYU AFFETMESİNE KARŞIYIM. -
Golf GTD fena olmaz ama vergisi de ağlatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lexus satilsa Buda'nin türbesine mum dikerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hyundai Azera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 8 Şubat 2013; 13:36:55 >_____________________________ 
2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet DCT Lounge-Güvenlik-Plus Paket—2010 Honda Civic HB 1.4 İ-VTEC İ-Shift AMT Sport
GÖKTÜRK
Kim ki bu VATANA ihanet ediyor karşılığını görecek.! -
Paris Hilton.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu satılıyor_____________________________ Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
-
Şöyle tümden honda serilerinin alayı üretilse ne müthiş olurdu _____________________________ -
Honda-Acura, Toyota-Lexus gibi markaların farklı pazarlardaki araçlarını görmenizi isterim..
Türkiye'de satılsa almak isteyeceğim araçlar fakat genellikle yüksek motor seçenekleri olduğu için sanırım Türkiye'ye sunmuyorlar.._____________________________ Hazır cep onayı gelmişken yazmayım dedim, yine dayanamadım cepten onaylattım.
VOLVO S40 2007 Dynamic araç satıldı, şuan S60 2.0 T5 2011 Advance
-

-
Acura Nsx, Cadillac ve Chevrolet Malibu _____________________________ F30 M sport + HK
When the lamp is turned off, all women get beauty. -
Dodge Dart 1.6 motor seçeneği ile güzel olurdu...

_____________________________ Nissan Technician - Innovation that excites
-
budamı gol değil be diyesim geldi _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki