< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 6 Eylül 2019; 15:8:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 6 Eylül 2019; 15:8:9 > |
çok haklısın 1990 doğumluyum böyle son 2,3 yıldır böyle rezil bir yıl yaşamadım.maaş yetmiyor herkes sinirli öfkeli ülkede eğlence kaynakları yok edildi insanlar ruhsuzlaştı herşey çıkar davasına dönüştü gerçek emeğe verilen değer yok edildi.şucu bucu olursan ancak hayat standartların iyileşiyor.... falan filan işte....
|
2008 De 8 Yaşındayım O zamanlar Dünyanın en Mutlu Çocuğu bendim Şimdi 19 Yaşındayım Dünyanın en mutsuz çocuğu benim.
|
Kardeş ben 1977'liyim çocukluğum 80'li yıllara dayanır 80'li yıllar çok daha iyiydi komşuluk vardı ve düşmanlık yoktu herkes birbirine saygı duyardı, sokaklarda çok kavga çıkmazdı ve kendini erkek zanneden gavatlar çocuklarının gözlerinin önünde eşlerin bıçaklayarak vahşice katletmezlerdi
|
Bu yorumu YouTube’da ergenler yapıyor, nefret ediyorum.
|
Ayda 1 acilan 2008i ovme konusu
Ama dogru 2008 2009 dan itibaren hayatim mahfoldu |
sadece 10 sene bak !! bir 10 sene sonra burası ne olacak demiyorum belki kalmayacak !! evet insanlar olacak avmler güvenlikler yolda boş oturup sigara içip dijital dünyaya gömülmüş bitik parasız hasta kitleler !! Türkiye bitiriliyor. çok fazla yol alındı. ne yapıp edin kendinizi kurtarın !
|
Ülke yaşanacak yerden çıktı. İktidar baktı ki gidecek kendine çalışmaya başladı.
|
2013 öncesi her yılı seviyorum. Gezi parkından sonra ülkede herşey ters gitti
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |