Şimdi Ara

Turkish star trek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yabancı sitelere rezil olduk

http://www.ezprezzo.com/videoclips/turkish_star_trek.html

• Biliyorum bu filmi ya artık kardeşim bile izleyince sövüyo

Işınlanma olayını paintte yapmışlar galiba

Ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 24 Kasım 2007; 20:07:18 >
  • Niye ban yaa bu Turist Ömer diil mi dalga geçiyolardı
  • Mr. Spak
    bu lakabı 4-5 sene önce dersanedeki öretmenimize takmıştım adama benim yüzümden herkes Mr. Spak demeye başlamıştı hee

• Turist ömer uzay yolunda değil mi bu film
  • zıttt kabakulakkk
  • Valla helal olsun o zamana göre iyi film, 5 dakikalık vidyoyu öüthiş bir zevkle izledim.Neyine rezil olduk ayrıca?Sanki Oscar ödülü alacak film çekiyoruz dedik de bu çıktı ortaya.Sizdeki birşeyin diğerlerinden kötü olması sizi rezil etmez.(bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars The Force Unleashed I
    8 yıl önce açıldı
    Star Wars Rebels (2014)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halbuki eğlenceli bir film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

Valla helal olsun o zamana göre iyi film, 5 dakikalık vidyoyu öüthiş bir zevkle izledim.Neyine rezil olduk ayrıca?Sanki Oscar ödülü alacak film çekiyoruz dedik de bu çıktı ortaya.Sizdeki birşeyin diğerlerinden kötü olması sizi rezil etmez.(bence)

eğer bu film, star trek filminin Türk versiyonu olarak çekilmiş olsaydı bence rezalet bir durum olabilirdi.
    ama, komedi filmi olarak çekilmiş, taklit etmeyi gütmeden yapılmış olduğundan sorun yok. ama bunu onlar biliyor mu?
    adamların yıllar önceden çektiği filmler buna göre açık ara kalite farkı var.

http://www.youtube.com/watch?v=EAAl2zfk684
    bu filmde birçok şey bilgisayarla değil maketlerle yapılmış, duyunca çok şaşırmıştım.

yeni çekilen film de o kadronun tadını vermiyor bana.

• zaten amacı grafik olsun değil komedi olsun diye çekilmiş. pek de koymadı açıkcası internet ortamı her türlü bok var
  • Film fii tarihinde yapıldı zamanında göre süper filmdi.Onların avatarına 20 yıl sonra çocukları dötüyle gülücek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.