Şimdi Ara

Turkcellden başka operatöre geçtim ama son kullandığım ayın faturası yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum ama durum şu ;

Turkcellde faturalı olan hattımın hesap kesim tarihi her ayın 10 u . Bende 1 Kasım da Vodafone iletişim merkezine gidip operatör geçişi yapmak istediğimi söyledim.İşlemleri yaptılar 6 kasımda vodafone geçtiğim ile ilgili sms geldi. Ama gel gelelim Turkcell in kasım ayı faturası yok. Turkcell iletişim merkezine gidiyorum borcunuz yok diyor. Biliyorum var ödemedim Kasım ayı borcunu diyorum.Yok sistemde diyor. Bana bir akıl verin arkadaşlar...Ne yapayım nereye gideyim.

• Bir yere gitmenize gerek yok hocam faturanız çıkmamış. Öbür ay gönderirler muhtemelen. Benim de başıma geldi faturam bir sonraki ay geldi.

Arada Turkcell sitesinden girip kontrol etmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son faturanın gelmesi 40-50 güne kadar sürebiliyor. Panik yapacak bir durum yok. Sonuçta kesilmeyen ve gelmeyen faturayı ödeme gibi bir yükümlülüğünüz yok.
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell hattimin ınternetşifresini unuttuğum için siteden takip edemiyorum. Amacım 1-2 yıl sonra kalan borcunuz ve faizi şu diye bildirim gelmesin.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı son faturayı ödeyip hattın kapandığını sananlara operatörlerinin yeni oyunları var maalesef. Örnek 3.aydan bır faturasını son ödeme tarihinden 4gün sonra ödüyor ve bunun yıllar sonra gecikme faizi avukat parası ıle can sıkıntısı hale geliyor. Benim ödeme tarihini geçirdiğim toplamda 3~4ay var. operatörlerbunu hat kapatırken yansitmiyorlar mış. bunu nasıl ogrenebiliriz tam borcumuzu. bilgin varmı

• İşte bu tip hesaplar yüzünden son faturanın kesilme süresi 40-50 günü bulabiliyor. Bu sürede tüm hesabını çıkartmış oluyorlar.
    15-20 gün falan geçtikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp fatura ile ilgili bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Hocam turkcell hattimin ınternetşifresini unuttuğum için siteden takip edemiyorum. Amacım 1-2 yıl sonra kalan borcunuz ve faizi şu diye bildirim gelmesin.

Zaten artık Turkcell müşterisi olmadığınız için şifreyi bilseniz de giremezsiniz sisteme. Normalde sitede tc kimlik No ve numaranı yazarak öğrenebiliyordun ama site değişmiş,yenilemişler şimdi bulamadım link. Yine bir araştırın siteden ben bulamadım belki siz bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler biraz bekleyelim bakalım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    pc ye geçince arastirayim hocam çok sağolun ...

• yalnız bu konuyu gözardı etmeyin, fatura gelmese dahi bayilerden veya turkcell'den ısrarla isteyin.
    faturayı göndermiyolar, sizde borcum yok düşünüyorsunuz 1 sene sonra milyarı kafanıza dayıyolar.
  • Çıkıp çıkmadığını bankamatiklerden ya da internet bankacılığından sorgulayabilirsiniz. Sizin hesabınız yoksa, banka hesabı olan herhangi bir kişi de sorgulayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan5 -- 26 Kasım 2013; 13:30:32 >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Hocam buldum buradan faturanızı sorgulayabilirsiniz,muhtemelen aralık ayının 10.dan sonra çıkıcaktır faturanız.

http://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/fatura-borc-sorgulama-ve-odeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Hocam buldum buradan faturanızı sorgulayabilirsiniz,muhtemelen aralık ayının 10.dan sonra çıkıcaktır faturanız.

http://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/fatura-borc-sorgulama-ve-odeme

Hocam cok sagol eksik olma

• quote:

Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum ama durum şu ;

Turkcellde faturalı olan hattımın hesap kesim tarihi her ayın 10 u . Bende 1 Kasım da Vodafone iletişim merkezine gidip operatör geçişi yapmak istediğimi söyledim.İşlemleri yaptılar 6 kasımda vodafone geçtiğim ile ilgili sms geldi. Ama gel gelelim Turkcell in kasım ayı faturası yok. Turkcell iletişim merkezine gidiyorum borcunuz yok diyor. Biliyorum var ödemedim Kasım ayı borcunu diyorum.Yok sistemde diyor. Bana bir akıl verin arkadaşlar...Ne yapayım nereye gideyim.

Hocam selam.

Numara taşıma ya da hat iptali gibi durumdalarda, son faturanız 90 gün (evet bence de uzun bir süre) sürebiliyor çıkması. Fatura kesim tarihinde herhangi bir değişiklik olmaz. Yani ayın 10'unda kesilir son fatura. Fatura çıkana kadar her ayın 12-13'ü gibi (malum fatura kesildiği gün yansımaz) faturalarını kontrol edebilirsin.

Eyvallah (:

• Turkcell bu sağı solu belli olmaz, üstüne düşünüz. Sürekli hafta da bir müşteri hizmetlerinde sorgulatınız. Ben bir tiksindim turkcell'den, bana 400 lira yitelediler çevremden yılların turkcell'lilerini topluca vodafone bayiisine götürdüm çevirdim. Babamı aramışlar neden turkcell den taşıdınız ilk müşterilerimizdendin cart curt babam benim oğlana 400 lira fatura geçirmişiniz deyince beni de aradılar suratlarına kapattım. turkcell mi bir daha asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

quote:

Arkadaşlar başına gelen var mı bilmiyorum ama durum şu ;

Hocam selam.

Numara taşıma ya da hat iptali gibi durumdalarda, son faturanız 90 gün (evet bence de uzun bir süre) sürebiliyor çıkması. Fatura kesim tarihinde herhangi bir değişiklik olmaz. Yani ayın 10'unda kesilir son fatura. Fatura çıkana kadar her ayın 12-13'ü gibi (malum fatura kesildiği gün yansımaz) faturalarını kontrol edebilirsin.

Eyvallah (:

Hocam her ayin 10 nu bekliyecegim yani oylemi . Cidden huzur icinde degilim.Inatla ariyorum yok da yok. Neyse 10 nuna az kaldi.

• muratcool kullanıcısına yanıt
    Sorunda hocam bu iste Turkcell...

• hardday kullanıcısına yanıt
    Turkcell bu su uyur turkcell uyumaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.